Arama sonuçları: *

1. J

Sinema Bilet Fiyatları Niye Uçtu?

Ülkemizdeki en ucuz sinemalardan biri sayılır Cinetech, Cinemaximum bilet fiyatlarını gördünüz mü? 30 TL'e satılan biletler şu an 'Mısır" hediyeli olmasına rağmen 50 birim paradan fazla.
  2. J

film önerir misiniz? ?

3. J

Türk dizilerinin kötü olması

Ülkemizde her zaman kolay kazanç düşüncesi olduğundan dolayı en az emekle en çok maddi geliri kazanılmaya çalışırız. Bizim halkımızda çok sever mutlu sonlu düğün sahneli dizileri, aynısından yap 30 tane hatta aynı oyuncular olsun bıkmadan usanmadan izler. İzleyici olduğuna ve düşmediğine göre...
  4. J

Öneri Film Önerisi İstiyorum

Baby Driver izle sonra tekrar öneririm.
  5. J

Yenilmezler serisini hangi sırayla izlemeliyim ?

https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/marvel-filmleri-hangi-sirayla-izlenmeli,hxB45ddzdUiTYFQwZymApQ/Yxfm16jNb0WgBK88qNy_vA Bu siteden bakabilirsiniz.
  6. J

Öneri İzlediğiniz film önerileri

Departed'dan sonra kendimi uzun süre boşlukta hissettim çünkü ona benzerini bulamadım. Şu an ise film izlemiyorum çünkü en iyi 500 filmi vs. izledim diye düşünüyorum ve toplam film sayısı ise 800'ü geçti.
  7. J

The King ve No Country For Old Men'i 1 türlü anlayamadım, Django gerçekten harika bir film ondan sonra kesinlikle Departed izlenmesi gerekiyor. Shutter Island 1 tık overrated bence ama ideal. 12 Years A Slave'den sonra kendinizi çok kötü hissederseniz şunu izleyin; ''Life - Eddie Murphy''...
  8. J

1.'si Lecter'dan film önerisi alma, baya tilt edici şeyler öneriyor. 12 Monkeys izlemediysen kesinlikle izle hem bilimkurgu hem de salgın temalı bir film. 21 Grams harika değil ama eğleneceğini düşünüyorum, biraz da olsa insana 1-2 farklı düşünce katıyor. Catch Me If You Can izlemelisin, aşırı...
  9. J

Çok fazla var ama senin sevdiğin tür nedir?
  10. J

Netflix film önerisi

Kesinlikle Jack Nicholson'ın filmlerini indirmeni öneririm. Eddie Murphy - Adam Sandler'da olur, komedi istersen.
  11. J

Netflix Anime Önerisi

Netflix'ten anime izlenmez.
  12. J

Film Arıyorum Ama Ismini Unuttum

Yok artık izlenmedik film bırakmama kararı aldım. Asya yapımlarını çok sevmem İpMan adamdır! Drunken Master 🖤
  13. J

Film Arıyorum Ama Ismini Unuttum

Takipteyim.
  14. J

Fılm onerırmısınız ?

Ya ne olcak gidip burada American Pie önerenlerde olabilir.
  15. J

Fılm onerırmısınız ?

La bende belgesel tarzı basketbol filmi sandım, baya çerezlik film bu. İzlerim ama :P
  16. J

Fılm onerırmısınız ?

Senin bulacağın filmi... AYIP.
  17. J

Fılm onerırmısınız ?

One and Not Done Sen bakarsın :P https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_basketball_films
  18. J

Fılm onerırmısınız ?

Klass'ı listeme eklemeyi düşünüyorum gerçekten sizi etkiledi mi? Birazcık yorum yaparsanız sevinirim.
  19. J

Fılm onerırmısınız ?

Kafama takıldı sorun o :) Basketbol temalı en yeni izlediğim filmler bunlar işte.
Top Bottom