Genellikle izlediğim türler: Aksiyon, macera, bilimkurgu.Çok fazla var ama senin sevdiğin tür nedir?
Genellikle izlediğim türler: Aksiyon, macera, bilimkurgu.Dolu var. Nasıl bir şey istiyorsun?
1.'si Lecter'dan film önerisi alma, baya tilt edici şeyler öneriyor.Genellikle izlediğim türler: Aksiyon, macera, bilimkurgu.
Bu türler dışında da önerebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genellikle izlediğim türler: Aksiyon, macera, bilimkurgu.
Bu türler dışında da önerebilirsin.
Önerileriniz için teşekkürler.1.'si Lecter'dan film önerisi alma, baya tilt edici şeyler öneriyor.
12 Monkeys izlemediysen kesinlikle izle hem bilimkurgu hem de salgın temalı bir film.
21 Grams harika değil ama eğleneceğini düşünüyorum, biraz da olsa insana 1-2 farklı düşünce katıyor.
Catch Me If You Can izlemelisin, aşırı zevkli ve güzel.
American History X bana çok fazlasıyla görüş kattı ama hala ırkçıyım.
One Flew Over the Cuckoo's Nest Psikoloji filmleri arasında bir başyapıttır.
The King ve No Country For Old Men'i 1 türlü anlayamadım, Django gerçekten harika bir film ondan sonra kesinlikle Departed izlenmesi gerekiyor.
Departed'ı dün izliyordum, yarıda kaldıydı. İzlemeye gideyim.The King ve No Country For Old Men'i 1 türlü anlayamadım, Django gerçekten harika bir film ondan sonra kesinlikle Departed izlenmesi gerekiyor.
Shutter Island 1 tık overrated bence ama ideal.
12 Years A Slave'den sonra kendinizi çok kötü hissederseniz şunu izleyin;
''Life - Eddie Murphy''
Hateful Eight izleyecek insanlar için uyarı, kandan korkuyorsanız ve iğreniyorsanız bu filmde tonlarcası var.
Özellikle son sahne.
Departed'dan sonra kendimi uzun süre boşlukta hissettim çünkü ona benzerini bulamadım.Departed'ı dün izliyordum, yarıda kaldıydı. İzlemeye gideyim.