Arama sonuçları: *

1. Mriguana

sahura kadar izlenebilecek güzel bir film

Tenki no Ko
  2. Mriguana

Animeye Yeni Başladım. Güzel Anime Tavsiyesi İstiyorum

bungou stray dogs ikebukuro west gate park türün en iyisi de Mirai Nikki 1618065325 animeye başlayıp özenerek online kursla japonca öğrenmek daha kötü bir şey
  3. Mriguana

şöyle liste yapayım High School DxD* Bungou Stray Dogs* Oregairu Tenki no Ko* Kimi no na wa Boku no hero academia* Domestic na kanojo Kuzu no honkai 5 toubun no hanayome erased dororo * kaguya sama* kanojo okarishimasu mirai nikki noragami* school days* yıldızlılar daha üst sekment animeler ama...
  4. Mriguana

takip edememişim.d
  5. Mriguana

ne seversin tam olarak vurdulu kırdılı? karanlık havası olan? dram? romantizm? aksiyon? 1618064699 as asla one piece izletilmemeli bence 957 bölüm insan insana bunu yapmamalı
  6. Mriguana

En sevdiğiniz yönetmen ?

Shinkai Makoto
  7. Mriguana

Hangi fansub da çalışmak doğru olur

hiç duymadım daha önce
  8. Mriguana

Hangi fansub da çalışmak doğru olur

Anime çevirmenliği için başvuru yapmayı düşünüyorum. Sizce hangi fansubda çalışmalıyım
  9. Mriguana

Scorpion vs Sub Zero

ben scorpion taraftarıyım o zincirleri atmasını görmek beni her seferinde orgazm ediyor bir de üstüne alevler içinden teleport atması offf farklı bir düzeyde zaten soğuk renkler kullanılan soğuk karakterleri pek sevmem
  10. Mriguana

Masumlar Apartmanı [ANA KONU]

yandere animeler bile daha çok içimi açıyor
  11. Mriguana

aşırı overrated waifu ve waifu konusu

arkadaşlar bu aralar acayip fazla zero two akımı çıktı. Zero two iyidir ama overrated biraz sizin görüşünüz nedir ve waifunuz kimdir?
  12. Mriguana

SCHOOL DAYS'in finali

Abi bu lanet anime çok da iyi değil ama finalinde dehşete düştüm, psikolojim bozuldu, etkisinden çıkamıyom izleyen varsa tartışmak isterim
  13. Mriguana

animasyon filmi önerebilir misiniz??

Cars.
Top Bottom