Neler Yeni

sahura kadar izlenebilecek güzel bir film

beyler film arıyorum kurallar basit komedi ise çok komik olacak filmde erotik varsa yada tamamen erotik filmi ise güzel bir hikayesi olacak sadece cinsellik tabanlı olmayacak eğer savaş filmi gibi birşeydeysek savaş hemen başlamalı insanın gözünü kamaştıracak güzel bir savaş sahnesi zombi yada vampir filmi gibi bir şey olabilir polisiye asla olmasın öyle ağlatacak birşeyde olmasın ama bulamassanız üzücü bir sonla biten bir hikaye atabilirsiniz

not: seri değil tek film

Son düzenleme:

Sami Järvi

80+ Silver
böyle film varsa ben de izlemek isterim hiç film kültürüm yok :D

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
beyler film arıyorum kurallar basit komedi ise çok komik olacak filmde erotik varsa yada tamamen erotik filmi ise güzel bir hikayesi olacak sadece cinsellik tabanlı olmayacak eğer savaş filmi gibi birşeydeysek savaş hemen başlamalı insanın gözünü kamaştıracak güzel bir savaş sahnesi zombi yada vampir filmi gibi bir şey olabilir polisiye asla olmasın öyle ağlatacak birşeyde olmasın ama bulamassanız üzücü bir sonla biten bir hikaye atabilirsiniz
john wickden şaşmam 5 kere izledim bu ramazanda 6. yı izlicem seriyi sıkmıyor

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN

not: seri değil tek film
Tenki no Ko

Top Bottom