Neler Yeni

film önerisi yapar mısınız?

Aga be yine geç kaldım :(

Ağlamak fazla olmuş hocam. :D
hocam ben genellikle filmi izleyip bırakanlardan çok kendim anakarakter olup günlerce hayal kurarım adamların yazdığı filmi öyle bir değiştiririm ki görende hiçbir filmden esinlenmedim sanır :D öyle arada sırada filmi kafanda değiştirirken ağlayasım geliyor bunu labirent serisi yüzüklerin efendisinin son bölümünde ve the walking dead oyun serisinde çok yaşadım ha birde harry potter

cemtastan2301

80+ Gold
hocam ben genellikle filmi izleyip bırakanlardan çok kendim anakarakter olup günlerce hayal kurarım adamların yazdığı filmi öyle bir değiştiririm ki görende hiçbir filmden esinlenmedim sanır :D öyle arada sırada filmi kafanda değiştirirken ağlayasım geliyor bunu labirent serisi yüzüklerin efendisinin son bölümünde ve the walking dead oyun serisinde çok yaşadım ha birde harry potter
Hayal gücünüz gerçekten fazlaymış, umarım ileride bu özelliğiniz sayesinde güzel yerlere gelirsiniz hocam. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Karayip Korsanları
Yüzüklerin Efendisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı ben :D filmde kendimi de koyuyorum olayları değişiyorum tam reytingte 1.ci olcak dizi çıkıyor ortaya.

Hayal gücünüz gerçekten fazlaymış, umarım ileride bu özelliğiniz sayesinde güzel yerlere gelirsiniz hocam. :)
sağolun hocam kimi zaman hayal gücünün fazla olması gülünç bir durumda oluyor gidiyorum film izliyorum sinemada ağlayasım geliyor yanımdaki 5 yaşındaki kız erkek adam ağlarmı diyor :D tabi o zaman ruhsal sıkıntılarım vardıda neyse :(

Karayip Korsanları
Yüzüklerin Efendisi

Aynı ben :D filmde kendimi de koyuyorum olayları değişiyorum tam reytingte 1.ci olcak dizi çıkıyor ortaya.
sonunda beni anlayan birisi bu arada tavsiye için saol sanırım birkaç güne karayip serisini bitiririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
sağolun hocam kimi zaman hayal gücünün fazla olması gülünç bir durumda oluyor gidiyorum film izliyorum sinemada ağlayasım geliyor yanımdaki 5 yaşındaki kız erkek adam ağlarmı diyor :D tabi o zaman ruhsal sıkıntılarım vardıda neyse :(
5 yaşındaki kıza bak sen

sonunda beni anlayan birisi bu arada tavsiye için saol sanırım birkaç güne karayip serisini bitiririm
Rica ederim söylerken geralde izlemiştir demiştim ama tuttu :D

5 yaşındaki kıza bak sen

fdgdsgsdgs inanmazsan inanma hacı

5 yaşındaki kıza bak sen

fdgdsgsdgs inanmazsan inanma hacı

Kit Snicket

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmed Esad Çetinkaya
star wars seversen mandolarian

Savaş vadisi
Forrest Gump
Yeşil yol
Çok güzel filmler kesinlikle izle
öncelikle önerdiğiniz filmler için teşekkürler yeşil yol hayatımda izlediğim en iyi filmlerden birisiydi saat 2.30da tekrar teşekkür etmek geldi aklıma tekrardan teşekkürler

Top Bottom