Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

2025 Yılında Vizyona Girecek Büyük Filmler !

Dikkatimi çekenler Avatar,Blade ve Fantastik dörtlü
  2. Necromancerr

Yardım A discovery of witches nereden izlenir

O etken de var da sözde ''Türk aile yapısını bozuyor'' denilerek birçok dizi gelmiyor türkiyeye Rtük sağolsun zaten AFK takılıyor normal zamanlarda para koparmaya gelince iş ama hemen orda kendileri.
  3. Necromancerr

Maalesef bazı dizileri buraya getiremeyebiliyorlar devlet sağolsun saçma saçma kurallar koyduklarından.
  4. Necromancerr

Ona yapabileceğiniz bir şey yok maalesef şuanda Türkiyede izlenmeye açık değilse getirmiyorlar.
  5. Necromancerr

📽️ Aklınızda Kalan En Sürükleyici Film 📽️

İnterstellar olabilir Dark Knight olabilir Avatar1-2 olabilir film denilince aklıma gelenlerden bunlar var Sonra dejavu var önerebileceğim Django var western tarzında
  6. Necromancerr

Dizi izleme platformu önerisi

Big Bang Theory Young sheldon The Office (sitcom olarak benim izlediklerim) gibi ilk gözüme çarpan diziler var ki 40 tl para değil artık 1 paketli dondurma nerdeyse 50 tl
  7. Necromancerr

Dizi izleme platformu önerisi

Şahsen ben Prime videoyu kullanıyorum evdekiler disney ve netflix arasında git gel yapıyorlar 2 ayda bir bir platformdan diğerine geçiyorlar Farklı olarak blutv mubi gain falanda bakabilirsin
  8. Necromancerr

4 Yeni IMAX Salonu Daha Açılıyor!

Umarım Avatarın 3. filmini IMAX te izleyebilirim IMAX çok başka bir şey
  9. Necromancerr

SÜRÜKLEYİCİ FİLM ÖNERİSİ

bende elimdekileri bitireyim gidip matrixlere tekrardan başlayacağım :D
  10. Necromancerr

SÜRÜKLEYİCİ FİLM ÖNERİSİ

üstteki film altada kapak fotoğrafını bıraktım
  11. Necromancerr

SÜRÜKLEYİCİ FİLM ÖNERİSİ

Çok klasik kaçıcak ama Dejavu bakabilirsin güzel film
  12. Necromancerr

twd son sezonları izlemeye değer mi

kanka noveller sarmıyor beni çok denedim okumayı ki benim arkadaşlarımın birçoğu novel okumayı daha çok seviyor bana kıyasla çünkü mangada nereyi okuyacaklarını bulamıyorlar :D 1706347630 ama önerin için sağol
  13. Necromancerr

Solo levelingi bitirdim zaten ppden belli olmalı :D
  14. Necromancerr

kanka valla herşeyi izlemiyorum zaten en son vikings izlemeyi denedim 3 sezon bir şekilde izledim aslında hikayesel olarak hoşuma gitti ama nedense devam edemiyorum manga konusundada acayip şekilde manga okumaya başladım günde 100 bölüme yakın manga okuyorum diyebilirim elimdekilerin birçoğu...
  15. Necromancerr

nerdeyse dediklerinin hepsini yapıyorum bende ama nedense eskisi gibi oturup izleyemiyorum bunu bi çözebilsem aslında
  16. Necromancerr

kanka son 2 sezon kötü diye biliyorum birde nasıl bu kadar sezonlu diziyi izliyorsunuz taktik falan varmı vikings beni baya sarmıştı ama 3. sezonda saldım izleyemiyorum uzun soluklu dizi nedense 25 dk anime bölümünü sıkılmadan izleyebiliyorum
  17. Necromancerr

Türk Dizilerinde ilk 5 sıralamanız nasıl

Kurtlar Vadisi ilk 97 Ezel Behzat Ç Kuzey Güney Kardeş payı bi 4-5 senedir adam akıllı türk dizisi izlemedim
  18. Necromancerr

Vahşi Batı filmi önerisi

https://www.imdb.com/title/tt1853728/
  19. Necromancerr

Öneri Felaket , kıyamet sonrası dizi önerisi

The Last Of Us :D en basitinden uyarlaması güzel yapılmıştı
Top Bottom