vpn ile farklı konumdan izlemeyi deneyin belki olur.Korsan siteden izlemek istemiyorum ve bende orjinalinin nerede yayımlandığını bulmaya çalıştım fakat bulamadım.Amazonda bir ara varmış fakat kullanılamıyor diyor.
Alıntıyı görüntüle
Oyle oluyor zaten fakat türkce alt yazili yokvpn ile farklı konumdan izlemeyi deneyin belki olur.
Ona yapabileceğiniz bir şey yok maalesef şuanda Türkiyede izlenmeye açık değilse getirmiyorlar.Oyle oluyor zaten fakat türkce alt yazili yok
Çok saçma.Bu başka dizilerde de geçerli.Netflixte the 100 var fakat tr de yok.Ona yapabileceğiniz bir şey yok maalesef şuanda Türkiyede izlenmeye açık değilse getirmiyorlar.
Maalesef bazı dizileri buraya getiremeyebiliyorlar devlet sağolsun saçma saçma kurallar koyduklarından.Çok saçma.Bu başka dizilerde de geçerli.Netflixte the 100 var fakat tr de yok.
Çok saçma.Bu başka dizilerde de geçerli.Netflixte the 100 var fakat tr de yok.
hocam kuraldan ziyade dizinin getirdiği izlenmeye bakılıyor , her ülkenin kütüphanesi farklı. Netflix platformda tuttuğu her dizi film için lisans ücreti ödüyor bu sebeple her ülkenin kataloğunda olmuyor , örneğin bahsettiğiniz dizi kanada kataloğunda güzel izlenme almıştır ama italya da almamıştır bu sebeple o ülkenin kataloğunda fazla para ödememek için tutmazlar.Maalesef bazı dizileri buraya getiremeyebiliyorlar devlet sağolsun saçma saçma kurallar koyduklarından.
O etken de var da sözde ''Türk aile yapısını bozuyor'' denilerek birçok dizi gelmiyor türkiyeye Rtük sağolsun zaten AFK takılıyor normal zamanlarda para koparmaya gelince iş ama hemen orda kendileri.hocam kuraldan ziyade dizinin getirdiği izlenmeye bakılıyor , her ülkenin kütüphanesi farklı. Netflix platformda tuttuğu her dizi film için lisans ücreti ödüyor bu sebeple her ülkenin kataloğunda olmuyor , örneğin bahsettiğiniz dizi kanada kataloğunda güzel izlenme almıştır ama italya da almamıştır bu sebeple o ülkenin kataloğunda fazla para ödememek için tutmazlar.