Arama sonuçları: *

1. Redmental

Kurtlar Vadisi İzlenir Mi?

KV97.
  2. Redmental

Öneri The Witcher dizisini, oyundan önce izlemeli miyim?

Önce oyunu sonra diziyi sonra kitapları bile okusan bir şey olmaz. Arkadaş boş yapmış.
  3. Redmental

Gelmiş geçmiş en iyi dizi olan Elite'in 4.sezon görselleri yayınlandı

Gelmiş geçmiş en iyi dizisi "Elite" olanlar yüzünden bu haldeyiz...
  4. Redmental

The Walkıng Dead serisini en baştan nasıl izleyebilirim ? (Ücretsiz olsun)

Bana atar mısın merak ettim ? Malum telif haklarından dolayı hiçbir yerde korsan olarak izleyemezsiniz şuan :)
  5. Redmental

The Walkıng Dead serisini en baştan nasıl izleyebilirim ? (Ücretsiz olsun)

Exxen'de daha güzel içerikler var ve daha ucuz bence onu almalısın (!)
  6. Redmental

İzlemeyen Cahildir Diyeceğiniz Diziler/Filmler

İkisini de izlemedim. Ah şu ben ve cahilliğim 🤦‍♂️
  7. Redmental

Netfilix dizi film önerisi ?

Yani kusura bakma ama hiçbir şeyi adam akıllı bilmeden , izlemeden saçma saçma yorumlar yapıyorsun. Daha da açıklama yapmayacağım sana , iyi forumlar. 1593564390 1 ay içinde bitirdim 9 sezonu. İzlemediğim günlerde oldu baya ona rağmen rahatça bitirdim. Çünkü sarıyor.
  8. Redmental

Kafayı yersin. 7 sezona kadar baya iyi ama 6 ve 8 biraz boş beleş geçiyor. 9. Sezonda dizinin nasıl ilerleyeceğine karar veren yönetim değişiyor ve daha iyi oluyor. Şuan 10. Sezon ilk kısım yayında 2. kısım bu yıl sonuna ertelendi. Neden mi kafayı yersin dedim ? Çünkü adamlar en ince detayına...
  9. Redmental

2. Kere yazarım bari , "Saçma saçma yorum yapmayın diye *"izlediklerimden"* şeklinde belirtmiştim." Belli ki sen öyle yapmışsın , iki diziden 5 karakter say desem sayamazsın.
  10. Redmental

Breaking Bad damdandik + Witcher saçma , annadım abe👌👋
  11. Redmental

Saçma saçma yorum yapmayın diye de bilerek sonuna "izlediklerimden" yazmıştım. İyi oku !
  12. Redmental

Vikings , The Walking Dead , The Last Kingdom , The Witcher , Breaking Bad , La Casa De Papel aklıma sadece bunlar geldi izlediklerimden.
  13. Redmental

@firatbey "SJSJSJ"
  14. Redmental

Breaking Bad vs Game of Thrones

GOT kadar saçma bir dizi izlemedim hayatımda. Bazıları neye dayanarak en iyisi diyor anlamış değilim. Kardeş kardeşe kral köleye köle kraliçeye bam güm pat küt , bu ne ?
  15. Redmental

Öneri Diz önerisi ?

Vikings , The Walking Dead benim idollerim. Ha birde The Last Kingdom var ve Vikings'ten daha iyi diyorlar ama öyle bir şey yok. Çok fazla ısınamadım ama kaliteli yapımdır.
  16. Redmental

Dizi önerisi istiyorum

The Walking Dead 😍 Şaka bir yana o kadar çok teori var ki sürekli acaba ne olacak diye merak ediyorum 10. Sezon için. İçerisinde çok fazla gizem barındıran bir dizidir. Hatta dizi de ki Carl Grimes ( Chandler Riggs ) twitch üzerinden canlı yayın yapıyor onu takip ediyorum.
  17. Redmental

Netflix'te hangi dizilere başlamalıyım, önerilerinizi bekliyorum

Vikings sonra The Walking Dead izle , sihiri gör.
  18. Redmental

En zeki karekterler

UuUuU
  19. Redmental

En zeki karekterler

Sakin ol takılıyorum sadece. Ayrıca saydığın 5 madde çok alakasız. İçin doluymuş demek ki bana kustuğuna göre :)
  20. Redmental

En zeki karekterler

Valla en zekisini bilmem ama "karakter" yerine "karekter" yazan senin olduğunu düşünmüyorum.
Top Bottom