Arama sonuçları: *

1. asemih159

Tony Stark İçin Edit Yaptım

Zaten bir CC ekledim fakat AMV gibi olmamasını istemediğim için az tuttum. Yorumun için teşekkür ederim yeni videolarımda kullanmaya çalışırım. 1611495962 Tony Stark abimizin sırıtışını göstermek istedim. 1611496035 Şimdilik telif yemedim 😁.
  2. asemih159

Yorumlarınız için teşekkür ederim.
  3. asemih159

Tony Stark keşke geri dönebilse... Edit'im ve Tony Stark hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
  4. asemih159

9. Sınıf İngilizce proje

I am Legend (Ben Efsaneyim) ilgi çekici bir hikayesi var. Dünyayı saran zombileştirici bir virüsün tedavisini bulmaya çalışan köpeğiyle yaşayan bir adamın hikayesini anlatıyor.
  5. asemih159

The Prestige filmi güzelmi

Arkadaşım izlemem için çok ısrar etti ama üşendiğim için seyredemedim. Bence zamanın varsa izle, sihirbazlık* filmi.
  6. asemih159

Netfilix dizi film önerisi ?

İnsanın doktor olası geliyor.
  7. asemih159

? Ben Hekimoğlu’nu izledim ve onu önerdim.
  8. asemih159

Hekimoğlu’nu öneririm, sarıyor. House M.D. uyarlaması. Muhtemelen House M.D. izlemişsindir, ben izlemedim. Ama eminimki Hekimoğlu müthiş bir uyarlama. Benece House M.D.’den daha iyidir.
  9. asemih159

Eski çizgi film

Zihnimin derinliklerine yolculuk yaptım sayenizde.👌🏼
  10. asemih159

Akıcı Dizi Önerisi

Bu kadar diziye ömrünün çeyreğini ayırmış olmalısın😂
  11. asemih159

Eski çizgi film

Hangi kanalda çıkıyordu?
  12. asemih159

Dizi Önerir Misiniz?

The Big Bang Theory Klasiktir, komiktir. Aynı zamanda gerçek zamanlı kahkaha efekti kullanır. Ne dediğimi anlamadıysanız Barış Özcanın videosunda anlatıyor. Ben bu videoyu izledikten sonra diziyi farklı bir bakış açısıyla izlemeye başladım.
  13. asemih159

Spiderman öldü mü

Hayır😁
Top Bottom