Hangi kanalda çıkıyordu?Beyler iki arkadaş vardı polis geniş paçalı kırmızı renkli yanlış hatırlamıyorsam biri zenci biri beyaz arada discoya giden kankalar vardı bu çizgi filmin adını bilen yada hatırlayan var mı
Funky CopsBeyler iki arkadaş vardı polis geniş paçalı kırmızı renkli yanlış hatırlamıyorsam biri zenci biri beyaz arada discoya giden kankalar vardı bu çizgi filmin adını bilen yada hatırlayan var mı
Çizgi film ben doğduğum zaman çıkmış fakat ben 8 yaşında falanken de çıkıyordu, internetten de bakardık. Johnny Test'i de çok severdim. Kod Adı Afacanlar vardı Sünger Bob izlerdim arada Avatar çıkardı. Beyblade, Bakugan bir sürü güzel çizgi film vardı. Ah güzel günler.FunkyCops (Zıpırlar)'dan bahsediyorsun sanırım
Benim de severek izlediğim bir çizgi filmdi. Kullandıkları arabaya bayılıyordum.
Alıntıyı görüntüle
Buradan başlayabilirsin 13 Videoluk bir liste var bu kanalda. (Türkçe dublaj)Harbiden de güzeldi be
Bir ara bakayım bulursam arada izlerim
Zihnimin derinliklerine yolculuk yaptım sayenizde.FunkyCops (Zıpırlar)'dan bahsediyorsun sanırım
Benim de severek izlediğim bir çizgi filmdi. Kullandıkları arabaya bayılıyordum.
Alıntıyı görüntüle
Peki introdaki müziği bilen var mıBeyler iki arkadaş vardı polis geniş paçalı kırmızı renkli yanlış hatırlamıyorsam biri zenci biri beyaz arada discoya giden kankalar vardı bu çizgi filmin adını bilen yada hatırlayan var mı