Arama sonuçları: *

1. C

Teen wolf delta Kurt kim?

orası baya doğru
  2. C

daha fazla spo verirsek ban yicez :d
  3. C

truth alpha adam öldürmeden olur dedi de millete dokunmuyor bile adam
  4. C

Mantıklı hocam son gelen kurt alec ama siz dehşet doktorlarındaki kurtu diyorsunuz sanırım
  5. C

Hocam gözleri hala kırmızıydı ama siyah oluyor delta tüm teen wolf Wiki sitelerinde geçiyor ama dizide yok
  6. C

Arkadaşlar tüm diziyi izledim Scott delta oldu dediler ama dizi bitmesine rağmen delta olmadı sona kadar truth alfaydı hangi bölüm olduğunu ve kimin delta Kurt olduğunu bilen var mı?
  7. C

La Casa De Papel 5.Kısım Duyruldu!

anlık stranger things izleyicileri olur gibi
  8. C

👽 VENOM 2 Fragman 👽

büyük ihtimalle ama çizgi roman ve eski disney çizgi filmleri aslında tüm evrendeki şeyleri gösteriyordu
  9. C

👽 VENOM 2 Fragman 👽

Çizgi romanlardan falan bunun geleceği kesindi zaten eğer çr gibi yaparlarsa güzel olur hadi bakalım kanlı venom go brr
  10. C

Stranger Things 4. sezondan tanıtım yayınlandı!

bu ney abicim konuya heyecanlı girdim heyecansız çıktım
  11. C

En sevdiğiniz dizi ve film

ben genel olarak bilim kurgu filmlerini severim, dizi olarak daa aynı şekilde şuan teen wolf izliyorum allison u özledim çok güzeldi valla yakışıyolardı da scott la onun dışında bu aralar bilim kurgu dizileri sarıyor
  12. C

EXXEN'i Hata Ayıklama Modunda Unuttular!!!

yani beleşe hesap kurabiliyor mu oluyorum
  13. C

aileyle izlemelik film önerisi

3 idiot mu... her yıl devamsızlık yapıp yıl sonu izlenilenfilm
  14. C

Sizce gelmiş geçmiş en iyi çizgi film/dizi hangisi?

hayatımda ilk ırkçılığın anlamsız olduğunu marsupilamide öğrendim çok iyiydi ama esrarengiz kasaba der susmam çünkü çok var fşineas ve förb vb...
  15. C

Spiderman öldü mü

Arkadaşlar ben eskiden baya takipçisiydim Avengers ın Disney channel da Spiderman çizgi dizisi vardı ileriki filmler genelde orda söyleniyordu bı bölümde Peter parker ölüyordu geleceğe gidince ve zenci bir çocuk Spiderman oluyodu 3ve 4. Filmde thanos parmak şıklattı ya o 5 yıllık arada geleceğe...
  16. C

Aglatacak film veya anime

Çaktırma
  17. C

13. Koğuştaki mucizeymiş .d
  18. C

Knk esaretin bedeli var bide geçenlerde Aras bulut iynemlinin oynadığı film vardı ya adını unuttum zindanlı bişi di
  19. C

Öneri Karantinada izlenmesi gereken 10 dizi

Kanka Dark var o da çok güzel
Top Bottom