ImmanuelRoussau
80+
Ben oyumu Samuray Jack'ten yana kullanıyorum.
Yazdılar ama neyse malesef ben onu izleyecek şanstaki kitleye dahil değilim ara sıra gece çıkıyordu oradan biliyorum.Biride çıkıp Samuray Jack yazmamış ayıp ayıp. Ben oyumu Samuray Jack'ten yana kullanıyorum.
hayatımda ilk ırkçılığın anlamsız olduğunu marsupilamide öğrendim çok iyiydi ama esrarengiz kasaba der susmam çünkü çok var fşineas ve förb vb...UZUN KUYRUK/Marsupilami
Görmedim dur düzelteyim.Yazdılar ama neyse malesef ben onu izleyecek şanstaki kitleye dahil değilim ara sıra gece çıkıyordu oradan biliyorum.
Evet yaş kitlesi büyüklere daha çok hitap etiyor ama 14 yaşında olmama rağmen en sevdiğim dizilerden birisi ayrıca ben dizilerdeki yetişkin şakalarını çok seviyorum bir de güzel yerde yapılırsa mükkemmel oluyor.SÜREKLİ DİZİ TEK GEÇERİM konusu hikayesi karakterleri işlenişi çok başaralı bir çizgi film olmasına rağmen yaş kitlesi büyük gibi![]()
benim sevgim zaten küçüklükten geliyorEvet yaş kitlesi büyüklere daha çok hitap etiyor ama 14 yaşında olmama rağmen en sevdiğim dizilerden birisi ayrıca ben dizilerdeki yetişkin şakalarını çok seviyorum bir de güzel yerde yapılırsa mükkemmel oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Listeme Powerpuff girls ü de ekleyelim ilk çıktığı halini çok severdim.
Samurai jack birkac son bölümü çok acıklı izlemeyenlere bilgi vermeyeyim de şimdiki çocukların izlemesi gereken bir diziBenim listem:
1- Samuray Jack
2- Finnes ve förb
3- Bakugan
4- Ben 10
5- Uzun kuyruk
6- Kod adı afacanlar
7- ed, edd ve eddy mi neydi ismi.
8- Avatar
Efsane çizgi filmler vardır daha ama hatırlamıyorum.
Yazdılar ama neyse malesef ben onu izleyecek şanstaki kitleye dahil değilim ara sıra gece çıkıyordu oradan biliyorum.
Finali nasıldı bir türlü bulamadım.Gumball ı nasıl unuttum ya keşke bitmeseydi be.