Neler Yeni

Öneri İconic film-dizi önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hamka
Merhaba arkadaşlar çok fazla dizi ve film izliyorum artık ne izleyeceğimi bulamadim iconic film ve dizi ler vardır ya hani birdaha gelmicek türden tartışmasız en iyi olanlar sizden öneri istiyorum ejderha li dizimi olur diyordum Game of thoronesı geçen sene izledim muhteşem abi bir daha gelmez bu sene house of the Dragon izledim ama 2 senede bir yeni sezon geliyor bunun gibi dünyaca kaliteli dizi öneriniz varmı film olarakda sayılırımı bilmiyorum ama benim için matrix bence iconic sayılabilecek bir şey
Peakybelendrs da öyleydi gerçekten akilama gelenler bunlar got tarzı olursa cok daha iyi olur tabi şimdiden teşekkürler
The Sopranos

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
oguz
12 years a slave, dram ikonik bir filmdir

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
yunus emre
Pursuit of happinies, bana elimdekine her zaman şükretmeyi öğreten filmdir. Aslında bakınca senaryo biraz zayif ama will smith o kadar güzel oynamış ki zar zor bir şeyler etkilendiğim halde gözlerim dolmuştu.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,490
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba arkadaşlar çok fazla dizi ve film izliyorum artık ne izleyeceğimi bulamadim iconic film ve dizi ler vardır ya hani birdaha gelmicek türden tartışmasız en iyi olanlar sizden öneri istiyorum ejderha li dizimi olur diyordum Game of thoronesı geçen sene izledim muhteşem abi bir daha gelmez bu sene house of the Dragon izledim ama 2 senede bir yeni sezon geliyor bunun gibi dünyaca kaliteli dizi öneriniz varmı film olarakda sayılırımı bilmiyorum ama benim için matrix bence iconic sayılabilecek bir şey
Peakybelendrs da öyleydi gerçekten akilama gelenler bunlar got tarzı olursa cok daha iyi olur tabi şimdiden teşekkürler
Top Gun

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Görkem çetinkaya
Twd izleyebilirsin 4 sezon cok iyi sonradan biraz dusuyor. Breaking bad iyidir ama son sezonlar bence basarili. Prison break izle ilk sezonu muq

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Batuhan
Silo izleyebilirsin yeni 2. sezonu geldi

Top Bottom