Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother

Disney+ hakkında düşünceleriniz neler

Disney içerikleri yanında daha farklı şeyler de eklenirse tadından yenmez.
  2. ddarkbrother

Vikings Final Sezonu Hakkında Düşüncelerim

Ben de senin gibi düşünüyorum. Kahin'in Bjorn'e Ragnardan daha büyük biri olacaksın dediği zaman ulan ne olabilir ki de Ragnarın önüne geçer bu adam demiştim. Son sezonla birlikte anladım ki savaşı kaybeden taraf oldukları zaman verdikleri tepkiler işlenmiş. Ragnar savaşı kaybedince halkını terk...
  3. ddarkbrother

Savaşı Bjorn kazandı kanka. 1609780956 Hocam şuan yayın hakları yurt dışında Amazonda, ülkemizde ise DMAX'te yer almakta. Netflix 6.sezon part A'yı çıktıktan 1 sene sonra getirdi maalesef.
  4. ddarkbrother

Savaş kazanıldı ama Bjorn Kralım yaşam mücadelesini kazanamadı :(
  5. ddarkbrother

SPOİLER İÇERİR Final sezonu hakkında yorum yapmak isterim. Şahsen beklentimin altında kaldı. Eğer karakterlerin gelişimlerini son sezonda ayrı ayrı incelersek güzel bir senaryo ortaya çıkıyor lakin tümünü hesaba kattığımız zaman ulan bu böyle mi olur diyorsunuz içinizden. Alfred'in içine...
  6. ddarkbrother

Prison Break tarzı dizi

Orada olmadığını eklemeyi unutmuşum 😁
  7. ddarkbrother

Prison Break tarzı dizi

The Mentalist diyecektim ama sen bilirsin. Dizinin kendine ait bir felsefesi var ve psikolojiyi çok iyi kullanıyor. Şiddetle tavsiye ederim.
  8. ddarkbrother

Prison Break tarzı dizi

Aynı kalitede daha iyi bir senaryoya sahip bir dizi önerebilirim ama criminal temalı.
  9. ddarkbrother

NETFLİX Lucifer içeren dizi ?

Evet.
  10. ddarkbrother

NETFLİX Lucifer içeren dizi ?

Kanka Ragnarok izle. Şeytanın vücud bulmuş olduğu karakterleri içeriyor. Dizi hemde Norveç'de çekilmiş. Doğal güzellikler vs güzel dizidir.
  11. ddarkbrother

[REHBER] Yüzüklerin Efendisi

Kankam Silmarillion'dan başlamak ilk üçlemeyi anlamak için çok zor olabilir çünkü o daha çok evrenin içeriğini içeriyor. Bu karışıklığın aslında ana sebebi Tolkien'in kitap şeklinde eseri yazmasından dolayı değil; eser için, notlarını birleştirerek kitaplaştıran oğlu yüzünden. Üstad öldükten...
  12. ddarkbrother

Medyum'da çok iyidir lakin Hayvan mezarlığı bambaşka bir eser :love:
  13. ddarkbrother

Kanka o son sayfaya gelene kadar son bölümde ki gerilmişliğimi bana Outlast bile yaşatamadı yemin ederim 😁 👌
  14. ddarkbrother

Hayvan Çiftliği ve 1984 adlı Orwell eserleri Troçkist olduğu bile belli olup olmayan biri tarafından yazılmasına rağmen rejim eleştirileri gayet güçlü bir hale bürünmüş vaziyettedir gerçekten. Her insanın en az bir kez okuması gereken eserler arasındadırlar. Orwell'ın kitaplarında eleştirdiği...
  15. ddarkbrother

Netflix film önerisi .

Oh, Ramona!
  16. ddarkbrother

Korku filmi önerisi

Devil İnside'nin üzerine pek az film tanırım dostum :)
  17. ddarkbrother

Hocam sana hemen sırayı belirteyim izledikten sonra en iyi seriyi anlayacağın şekliyle; 1-Hobbit Beklenmedik Yolculuk 2-Hobbit Smaug'un Çorak Toprakları 3-Hobbit Beş Ordunun Savaşı Daha Sonra ise; 1-Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği 2-Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü 3-Yüzüklerin Efendisi...
  18. ddarkbrother

Çoğu kişi öyle düşünüyor dostum emin ol. Kitap dışına çok çıkılmış maalesef ki.
  19. ddarkbrother

Benim Tokien'e ayırdığım rafım şu şeklde. Baktıkça huzur buluyorum yahu. Bu arada dikkat edersen Bitmemiş Öykülerin kapağının üst kısımlarına Göktürk Alfabesinden esinlenildiğini fark edebiliyorsun :)
Top Bottom