Arama sonuçları: *

1. krldogukan

Türk dizilerinin kötü olması

çünkü izleniyor adamlar neden daha zor ve fazla bütçeli şeyi yapsınki adam kolayı yapıyor ve izleniyor
  2. krldogukan

Breaking Bad'de favori karakteriniz hangisi?

mike kral adamdır
  3. krldogukan

Lucifer 5. sezon 2.kısım fragman

28 mayısta lucifer dizisinin 5. sezonun 2. kısmı geliyor fragmanı buraya bırakıyorum bu sezon çarpılıcaz gibime geliyor hadi hayırlısı
  4. krldogukan

supernatural 15. sezon bitti...

o adamların oynamak isteyip istememeleriyle alakalı mesela supernatural da jared ve jensen artık sıkıldıkları için oynamak istemiyorlamış yani bitti ileride bir gün tekrar oynamak isterlerse gene çekebilirler sherlock ta aynı şekilde benedic ailesine zamana yırmak istediğini söylemişti ondan...
  5. krldogukan

o aman daha 50 sezon gider o başka bu başka o muhteşem bir dizi
  6. krldogukan

inşallah geri başlar gerçekten çok eksik bıraktılar ve aklıma takılan bir şey daha var 14. yada 13. sezonda cass diyorduki cennet düşücek melek kalmadı eee noldu jack melekmi yarat tı nasıl yarattı bu bilgiyi kim verdi yada ingiliz adamlarına ne oldu sam en son kadının kafasına sıkmıştı fakat...
  7. krldogukan

aynen benimde takıldığım bir şey var sanki bu dizinin 2 3 bölüme daha ihtiyacı vardı chuck hadi insan oldu amara ya noldu ve samin hayatının 5 dk da ileriye atılması çok can sıkıcıydı samin karısı kimdi ? cass e noldu peki ya claire a falan hiç bir şey belli değil
  8. krldogukan

bu senin düşünce eğerki çöp bir dizi olsaydı neden 15 sezon dursun sana hitap etmiyor olabilir fakat genede böyle demen yanlış zevkler ve renkler tartışılmaz sen beğenmezsin ben beğenirim
  9. krldogukan

olabilir fakat genede düşüncelerimi aktarmak istedim isteyen dikkatini çeken okur istemeyende hiç tıklamaz bile
  10. krldogukan

evet arkadaşlar şuan itibariyle 15. sezonun finalini izledim ve bitirdim dizi tamamen bitti öncelikle ufak bir inceleme yapıcam son bölüm ile ilgili izlemeyen varsa gitsin izlesin şuandan itibaren spoiler var !!! evet bu bölümün en ama en kötü saçma olan şey koskoca dean winchester ın göğsüne...
  11. krldogukan

superantural neden netflix türkiyede de yok ?

o senin düşüncen bana göre çok güzel bir dizi
  12. krldogukan

superantural neden netflix türkiyede de yok ?

arkadaşlar gördüğüm kadarıyla netflix amerikada olmasına rağmen türkiyede yok neden yok bir biliginiz varmı ? bide gelirmi sizce dizi tamamen bittikten sonra
  13. krldogukan

avatar the last airbender hala nickelodeon da çıkıyormu ?

vallaha ya nedense bir anda canım çekti çıkıyorsa izlemeyi düşünüyorum
  14. krldogukan

avatar the last airbender hala nickelodeon da çıkıyormu ?

arkadaşlar canım nedense avatar izlemek geldi içimden nickelodeon da avatar akışı hala yapılıyormu yapılıyorsa saat kaçta hangi günler ? lütfen internetten , netflix den falan izleyin demeyin
  15. krldogukan

supernatural nasıl bir dizi ?

arka sokaklar devamke
  16. krldogukan

izle çabuk ben izledim bile
  17. krldogukan

15. sezonu izledinmi tamamen ona göre spoiler vericem
  18. krldogukan

lucifer ve rowena best
  19. krldogukan

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: değişir arada bazen crowley daha üstün bazen gabriel :) 1602608371 değiştirdim senin için :ROFLMAO:
  20. krldogukan

üzdü 1 2 sezon daha çıksaydı iyi olurdu neyse yapcak bir şey yok baştan izleriz biz de
Top Bottom