Neler Yeni

supernatural 15. sezon bitti...

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
evet arkadaşlar şuan itibariyle 15. sezonun finalini izledim ve bitirdim dizi tamamen bitti öncelikle ufak bir inceleme yapıcam son bölüm ile ilgili izlemeyen varsa gitsin izlesin şuandan itibaren spoiler var !!!

evet bu bölümün en ama en kötü saçma olan şey koskoca dean winchester ın göğsüne demir girmesi sonucunda ölmesi çok saçma ulan bu dean winchester adam melek öldürüyor iblislerin korkulu rüyası efsanevi bir avcı fakat bir demire gidiyor bundan hiç hoşnut değilim neyse onun dışında hayatımda neredeyse hiç bir dizi film için ağlamadım ve daha da ağlayacağımı düşünmüyorum fakat son 10 dk beni gözyaşlarına boğdu ve anılarım canlandı ben her ne kadar 15 senedir izlemesemde yaptıkları beraber atlattıkları olaylar birbirlerini asla bırakmayışları falan gözümün önüne geldi ve gerçekten çok sevindim son sahneyi daha iyi bitirebilirlerdi kesinlikle mesela sam de cennete geldiğinde hadi evimize gidelim deyip anne ve babalarıyla işte sarılarak içeriye geçip neler yaptıklarını anlatan bir final çok güzel olurdu sonuçta dizinin başında sadece 4 karakter vardı önemli john mary sam ve dean di keşke onlarıda koysalarmış fakat genede diziye yakışan bir final olmuş benim düşüncemce siz ne düşünüyorsunuz ?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu çöp kutusuna 15 sezon dayandıysan, seni ayrıca tebrik ederim.
bu senin düşünce eğerki çöp bir dizi olsaydı neden 15 sezon dursun sana hitap etmiyor olabilir fakat genede böyle demen yanlış zevkler ve renkler tartışılmaz sen beğenmezsin ben beğenirim

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bitmesine cidden üzüldüm.

Şimdi sırada tüm kitaplarını okumak, sonra 1. sezondan itibaren tekrar izlemek var.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bu çöp kutusuna 15 sezon dayandıysan, seni ayrıca tebrik ederim.

Katılmıyorum.

Ama final cidden çöptü ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

vet bu bölümün en ama en kötü saçma olan şey koskoca dean winchester ın göğsüne demir girmesi sonucunda ölmesi çok saçma ulan bu dean winchester adam melek öldürüyor iblislerin korkulu rüyası efsanevi bir avcı fakat bir demire gidiyor bundan hiç hoşnut değilim neyse onun dışında hayatımda neredeyse hiç bir dizi film için ağlamadım ve daha da ağlayacağımı düşünmüyorum fakat son 10 dk beni gözyaşlarına boğdu ve anılarım canlandı ben her ne kadar 15 senedir izlemesemde yaptıkları beraber atlattıkları olaylar birbirlerini asla bırakmayışları falan gözümün önüne geldi ve gerçekten çok sevindim son sahneyi daha iyi bitirebilirlerdi kesinlikle mesela sam de cennete geldiğinde hadi evimize gidelim deyip anne ve babalarıyla işte sarılarak içeriye geçip neler yaptıklarını anlatan bir final çok güzel olurdu sonuçta dizinin başında sadece 4 karakter vardı önemli john mary sam ve dean di keşke onlarıda koysalarmış fakat genede diziye yakışan bir final olmuş benim düşüncemce siz ne düşünüyorsunuz ?

Anne babalarını görmeye gitmediler. Ayrıca benim bildiğim Sam böyle yapmazdı, Jack'i arar, Cass'i arar, kurtarmaya çalışır, avcılığa devam ederdi. Ayrıca Chuck'ı öldürmeleri biraz buruk hisettirdi. Chuck ölmedi ama bir insan oldu, o kadar çok şey bilen birisi sizce güçleri olmadan kalır mı? Tabii ki hayır, Jack Dean, Sam ile büyüdü, öylece çekip gitti. O kadar fantastik olaydan sonra hiçbir olmamış gibi Sam'in normal bir hayat yaşaması da saçmaydı. Bu bir final değildi, sırf final olsun diye yapılmış ortalamanın altı(son 5 dakika hariç) bir klasik Supernatural bölümüydü.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Aga dizi 5 bölüm izledim sardı ama hatırlamadığım bir sebepten devam etmedim ilerde batırıyor mu devam etmeme değer mi?

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Katılmıyorum.

Ama final cidden çöptü ya.

Anne babalarını görmeye gitmediler. Ayrıca benim bildiğim Sam böyle yapmazdı, Jack'i arar, Cass'i arar, kurtarmaya çalışır, avcılığa devam ederdi. Ayrıca Chuck'ı öldürmeleri biraz buruk hisettirdi. Chuck ölmedi ama bir insan oldu, o kadar çok şey bilen birisi sizce güçleri olmadan kalır mı? Tabii ki hayır, Jack Dean, Sam ile büyüdü, öylece çekip gitti. O kadar fantastik olaydan sonra hiçbir olmamış gibi Sam'in normal bir hayat yaşaması da saçmaydı. Bu bir final değildi, sırf final olsun diye yapılmış ortalamanın altı(son 5 dakika hariç) bir klasik Supernatural bölümüydü.
aynen benimde takıldığım bir şey var sanki bu dizinin 2 3 bölüme daha ihtiyacı vardı chuck hadi insan oldu amara ya noldu ve samin hayatının 5 dk da ileriye atılması çok can sıkıcıydı samin karısı kimdi ? cass e noldu peki ya claire a falan hiç bir şey belli değil

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
aynen benimde takıldığım bir şey var sanki bu dizinin 2 3 bölüme daha ihtiyacı vardı chuck hadi insan oldu amara ya noldu ve samin hayatının 5 dk da ileriye atılması çok can sıkıcıydı samin karısı kimdi ? cass e noldu peki ya claire a falan hiç bir şey belli değil

Aslında final 19. bölümdü.

Ama bir nokta koyulması lazımdı, işte bu bölüm o bölüm.

Benim bildiğim Dean, cennete avlanır. Sonra sıkılır ve cenneten bir şekilde kaçar. Sözleşmede Dean ve Sam istediği sürece dizi devam eder yazıyormuş. Bakarsın geri başlar.

Bu final değildi, Sam ve Dean varsa asla bir final olmaz :cool:

Cennette annelerini falan görmeye gittikleri sahneler de olmalıydı.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir

Benim bildiğim Dean, cennete avlanır. Sonra sıkılır ve cenneten bir şekilde kaçar. Sözleşmede Dean ve Sam istediği sürece dizi devam eder yazıyormuş. Bakarsın geri başlar.
inşallah geri başlar gerçekten çok eksik bıraktılar ve aklıma takılan bir şey daha var 14. yada 13. sezonda cass diyorduki cennet düşücek melek kalmadı eee noldu jack melekmi yarat tı nasıl yarattı bu bilgiyi kim verdi yada ingiliz adamlarına ne oldu sam en son kadının kafasına sıkmıştı fakat bilgisayarda konuşan biri daha vardı bunu yapma falan diyordu o kimdi ve ingiliz adamlarında büyük patron dedikleri kişi kimdi bunların hiç birisinin cevabı yok

Bu final değildi, Sam ve Dean varsa asla bir final olmaz :cool:

Cennette annelerini falan görmeye gittikleri sahneler de olmalıydı.
kesinlikle olmalıydı büyük baba john la beraber bir an yaşamalıydılar

Top Bottom