Arama sonuçları: *

1. mortah

Naruto serisini nasıl izleyebilirim?

Aslında ben sadece Dota ve Castlevania için anime izlemeye başlamıştım ama bir anda oyun için değil de eğlenmek, gerçekte olamayacak şeyleri görmek için izlemeye başladım. Death note ta gayet güzeldi. Mesela Aot ve Re:zero izlemeye başladım ama sarmadı. Animeyi eğlenmek için izliyorum izlediğim...
  2. mortah

Mangasında animenin bittiği yerden sonra Akame'nin hayatını falan mı anlatıyor? Yoksa başlangıç ve bitiş yerini aynı tutup arada ekstra olaylar mı ekleniyor?
  3. mortah

Şu an Naruto'ya çok hypelandım o yüzden başka bir anime düşünmüyorum, öneri için teşekkürler.
  4. mortah

Evet hocam. Akame Ga Kill, Tokyo Revengers, Jujutsu kaisen ve Kakeguri'yi ard arda bitirince boşluğa düştüm uzun süreli birşeyler izlemek istiyorum.
  5. mortah

Türk anime tv üzerinden izleyeceğim lâkin: - Naruto - Naruto Shipuuden - Boruto:Naruto next generations - Boruto Filmleri - Naruto Filmleri - Naruto Shipuuden Filmleri Bunları hangi sırayla izlemeliyim?
  6. mortah

Öneri Canım çok sıkıldı anime önerisi

Eskidi sanki zamanında çok izlemiştim
  7. mortah

Teşekkürler hocam sanırım ne izleyeceğime karar verdim <3
  8. mortah

Konuyu okumayabilirsin.
  9. mortah

Daha önce: - Akame ga kill! - Jujutsu Kaisen - Tokyo Revengers - Kakeguri Animelerini izlemiştim ve çok hoşuma gittiler. Bunlara benzer anime önerirseniz sevinirim.
  10. mortah

Netflix Yeni Witcher Animesi

@Rennes @Penetrator God
  11. mortah

Netflix Yeni Witcher Animesi

THE WITCHER: NIGHTMARE Of The WOLF 23 Ağustos'ta yayınlanacağı duyruldu. Konu olarak Vesemir karakterinin witcher olmadan önceki hayatını konu alacak. Netflix aynı dota'da olduğu gibi anime tarzı bir dizi yayınlayacak. Fragman: Görüşleriniz Nelerdir? @Vesemir Dayı
  12. mortah

Öneri Marvel Evrenine Girmek İstiyorum

Kawga, mewzu
  13. mortah

Elma ile armutu karşılaştırmışsın ben de anime izliyorum ama kakeguri akame ga kill tarzı one punch beni cok sarmadı
  14. mortah

Teşekkürler
  15. mortah

Marvel serisinin filmlerini izlemek ve evreni tanımak istiyorum hangi filmleri hangi sırayla izlemem gerek? Çizgi romanlar önemli ise onlardan da öneri verebilirsiniz. @UmutYiğit senin konundan esinlendim sende öneri verirsen sevinirim.
  16. mortah

Anime çizgi film midir?

Anime: japon çizgi filimi
  17. mortah

Çerezlik dizi önerisi

İkisinide izledim çok iyiler. Özellikle how to sell drugs online iyi
Top Bottom