Neler Yeni

Naruto serisini nasıl izleyebilirim?

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
atlas
Mangasını okumanı tavsiye ederim animesini sonradan izledim ve berbattı , spoiler olmasın kendin oku.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaman kaybı dediğin seri 20 küsur yıldır devam etmekte ve dünyanın en iyi animeleri arasında kabul görüyor. Tutmasa zaten 20 sene devam etmezdi. Hala çok büyük bir kitlesi var. Zaman kaybı dediğin animenin yapımcıları parayı götürüyor ne diyon :D
Esdeath gibi köle fetişi olan japon fanservislerinin yaptığı bir karakterden dolayı o kadar seviliyor , DxD mantığı.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mangasını okumanı tavsiye ederim animesini sonradan izledim ve berbattı , spoiler olmasın kendin oku.

Esdeath gibi köle fetişi olan japon fanservislerinin yaptığı bir karakterden dolayı o kadar seviliyor , DxD mantığı.
Hocam anime yalnızca bundan ibaret değil ki.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Türk anime tv üzerinden izleyeceğim lâkin:
- Naruto
- Naruto Shipuuden
- Boruto:Naruto next generations
- Boruto Filmleri
- Naruto Filmleri
- Naruto Shipuuden Filmleri
Bunları hangi sırayla izlemeliyim?
DİZİROLL dan izleyin hocam sıfır reklam ama çevirileri o kadar kaliteli değil, çevirilerde hatadan çok uygunsuz kelime seçimi ve hafiften troll var ama benim için sorun yok sürekli reklammı geçeceğim dersen tavsiye ederim. şahsen ben ordan izliyorum

NespaY

80+ Silver
Evet hocam. Akame Ga Kill, Tokyo Revengers, Jujutsu kaisen ve Kakeguri'yi ard arda bitirince boşluğa düştüm uzun süreli birşeyler izlemek istiyorum.
Az izlemişsin daha bunun gibi çok güzel animeler var, örnek vereyim Noragami izleyebilirsin Naruto bence en son izlenmeli boşluktayken yani boşukta kalman için 100 anime bitirmen lazım bana öyle olmuştu.

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Az izlemişsin daha bunun gibi çok güzel animeler var, örnek vereyim Noragami izleyebilirsin Naruto bence en son izlenmeli boşluktayken yani boşukta kalman için 100 anime bitirmen lazım bana öyle olmuştu.
Aslında ben sadece Dota ve Castlevania için anime izlemeye başlamıştım ama bir anda oyun için değil de eğlenmek, gerçekte olamayacak şeyleri görmek için izlemeye başladım. Death note ta gayet güzeldi. Mesela Aot ve Re:zero izlemeye başladım ama sarmadı. Animeyi eğlenmek için izliyorum izlediğim anime sayısından ziyâde aldığım keyif benim için daha önemli. Benimle aynı tarz anime izlemeyi seven arkadaşlarım Naruto'yu çok önerdi keyif alabileceğimi düşünüyorum. Alamazsam yine konu açar kısa animeleri izlemeye devam ederim.

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
atlas
Zevklerin berbat o zaman ne diyeyim. En çok izlenen ve beğenilen animelerden birisi hatta top5.
Op , Naruto ve Bleach'in berbat olduğunu ve zaman kaybı olduğunu herkes biliyor. Tahminimce Bnha filen de seviyorsundur. İzlemeden yorum yapmıyorum 4 seriyide izledim.
Hocam anime yalnızca bundan ibaret değil ki.
Animenin sevilmesinin nedeni bu olduğunu hepimiz biliyoruz.
Nerenle izledin acaba animeyi tek dikkat ettiğin şey bu muydu
Dövüş sahneleri haricinde güze ne varl animede ?

Bugün Tokyo Revengers'a baktım da mangasının aynısıymış ve manganın 150 chapter gerisinde. Mangayı okumanı tavsiye ederim.

Squex

80+ Silver
Op , Naruto ve Bleach'in berbat olduğunu ve zaman kaybı olduğunu herkes biliyor. Tahminimce Bnha filen de seviyorsundur. İzlemeden yorum yapmıyorum 4 seriyide izledim.

Animenin sevilmesinin nedeni bu olduğunu hepimiz biliyoruz.

Dövüş sahneleri haricinde güze ne varl animede ?
Senin ilgi alanın çok farklı o zaman
Karakterlerin hikayesi, duyguları aktarması, olay örgüsü, hikayenin birbirini tamamlaması, op dünyasının yapısı, çoğu karakterin bir amacı olması boş karakter olmaması, güç skalasının mantıklı olması.
Sen uzun soluklu bir şey sevmiyorsun o zaman

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sıralama olarak:
-Naruto
-Naruto Shippuuden
-Boruto
Filler bölümleri izlemek ve izlememek sana kalmış. Ben olsam Naruto'nun filler bölümlerini izlemem. Shippuuden'inkileri beğeniyorum onu izleyebilirsin.
Filmleri araya at.

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
atlas
Senin ilgi alanın çok farklı o zaman
Karakterlerin hikayesi, duyguları aktarması, olay örgüsü, hikayenin birbirini tamamlaması, op dünyasının yapısı, çoğu karakterin bir amacı olması boş karakter olmaması, güç skalasının mantıklı olması.
Sen uzun soluklu bir şey sevmiyorsun o zaman
Açık açık şunu kabullenmelisin. Naruto'yu ele alalım , içinde Kyuubi var , Bleach'te Ichıgo'nun yarı quinx yarı shinigami yarı insan yarı aranzord yarı hollow yarı her şey. Çünkü baş karakterler. Güzel bir anime diyebileceğim animeler ; Vinland Saga , Fma , Dr.Stone , JoJo ve Code Geass. Başka iyi bir anime izlemedim.

Squex

80+ Silver
Açık açık şunu kabullenmelisin. Naruto'yu ele alalım , içinde Kyuubi var , Bleach'te Ichıgo'nun yarı quinx yarı shinigami yarı insan yarı aranzord yarı hollow yarı her şey. Çünkü baş karakterler. Güzel bir anime şuana kadar izlediğim güzel animeler ; Vinland Saga , Fma ve Dr Stone. Başka iyi bir anime izlediğimi sanmıyorum.
Eee abi ana karakterin bir gücü olmasının ne alakası var? Hem durduk yere de sahip olmuyorlar ki bu güçlere bir arkaplanı oluyor genelde.

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
atlas
Eee abi ana karakterin bir gücü olmasının ne alakası var? Hem durduk yere de sahip olmuyorlar ki bu güçlere bir arkaplanı oluyor genelde.
Baştan işin ne olucağını anlıyabiliyorsun. Vinland Saga da MC bu geminin kaptanı ile vs atarken mesela ben alıcağını düşündüm ama almadı ya da babası. Hiçbir şaşırtmaca yok hiçbir tersköşe yok hiçbirşey yok her şey tahmin edilebilir klişelerle dolu ve ben bundan bıktım nefretimi de buraya kusuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,521
Üyeler
164,858
Son üye
Kuzey163
Top Bottom