Evet hocam. Akame Ga Kill, Tokyo Revengers, Jujutsu kaisen ve Kakeguri'yi ard arda bitirince boşluğa düştüm uzun süreli birşeyler izlemek istiyorum.Sanırım hayatının geri kalan kısmını Naruto izleyerek geçireceksin...
one piece izleEvet hocam. Akame Ga Kill, Tokyo Revengers, Jujutsu kaisen ve Kakeguri'yi ard arda bitirince boşluğa düştüm uzun süreli birşeyler izlemek istiyorum.
Evet hocam. Akame Ga Kill, Tokyo Revengers, Jujutsu kaisen ve Kakeguri'yi ard arda bitirince boşluğa düştüm uzun süreli birşeyler izlemek istiyorum.
Zaman kaybı.one piece izle
Çoğu seriden bin kat daha iyi hikayesi ve karakterleri var. Uzun soluklu seri arayanlar için birebir.Zaman kaybı.
Mangasında animenin bittiği yerden sonra Akame'nin hayatını falan mı anlatıyor? Yoksa başlangıç ve bitiş yerini aynı tutup arada ekstra olaylar mı ekleniyor?Hehe Akame Ga Kill berbattı. Mangasından devam etmişim iyiki.
11 Senedir izliyorum ve zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.Çoğu seriden bin kat daha iyi hikayesi ve karakterleri var. Uzun soluklu seri arayanlar için birebir.
Zaman kaybı dediğin seri 20 küsur yıldır devam etmekte ve dünyanın en iyi animeleri arasında kabul görüyor. Tutmasa zaten 20 sene devam etmezdi. Hala çok büyük bir kitlesi var. Zaman kaybı dediğin animenin yapımcıları parayı götürüyor ne diyonHehe Akame Ga Kill berbattı. Mangasından devam etmişim iyiki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaman kaybı.