Arama sonuçları: *

1. yigitrocks

Yardım Game of Thrones nerede bulabilirim?

https://www.blutv.com/diziler/yabanci/game-of-thrones
  2. yigitrocks

Yardım Game of Thrones nerede bulabilirim?

BluTV'den izleyebilirsiniz, iyi forumlar.
  3. yigitrocks

The Walking Dead izlenir mi?

TWD'ye çocuk dizisi* mi dedin sen gerçekten :D
  4. yigitrocks

Death Note İzlemeye Devam Etmeli miyim?

Bende 18'i izleyip bırakmıştım. Son 3-5 bölümdür çok sıkıyordu. Anladığım kadarıyla baya bir devam ediyor o sıkıcı havası. İyi oldu bu konuyu gördüğüm, çıkartıyorum listemden.
  5. yigitrocks

The Walking Dead Dizisi Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

6. 7. sezondan sonra insan vs zombi konseptinden insan vs insan konseptine kayıyor. Hayatta kalma teması biraz yok oluyor. 10 yaşında çocuk bile çok rahat zombileri kesiyor. Lâkin onun dışında severek bitirdiğim bir dizi. çok daha iyi olurdu ama olsun. Umarım ilerde güzel bir şekilde bağlarlar
  6. yigitrocks

Stranger Things 4. sezondan tanıtım yayınlandı!

Wow filmi 1 bölüm izleyerek yorum yaptın demek.
  7. yigitrocks

the walking dead sezon 10

Geldi, sonra kaldırıldı diye biliyorum.
  8. yigitrocks

Zeka ,dahilik ile ilgili dizi?

Prison Break ile Breaking Bad'i karşılaştıramazsın ki. İkisi konu olarak bambaşka diziler. Hangisi sana hitap ediyorsa onu daha çok seversin ama ikiside güzel dizidir. Breaking Bad benim için Prison Break'den daha iyi. Prison Break'de 3. ve 4. sezon bana kalırsa çok sıkıcı.
  9. yigitrocks

Ölmeden Önce Mutlaka İzlenmesi Gereken Filmler

1 tane yazarsam diğer filmlere haksızlık etmiş olurum. Şuraya bir liste yapsam çok rahat 100 film/diziyi geçer.
  10. yigitrocks

Dizi Önerir Misiniz?

Peaky Blinders'ı ne kadar izledin bilmiyorum ama bence bir şans daha ver. Sıkıcı bölümleri var elbet ama sonradan açılıyor. Vikings'de tam olarak kaçta ölüyordu bilmiyorum ama 5. sezon çöp 4'ü bitirmeni öneririm. Sanırım 4'de ölüyordu zaten. The Witcher'ın oyunu 200 saat falan sürüyordu sanırım...
  11. yigitrocks

Dizi Önerir Misiniz?

Hayatıma anlam katan, birçok konuda güzel etkiler bırakan diziler. Gerçekten hepsi birbirinden güzel. Hepsini izlemeni tavsiye ederim. Elbette buraya yazmayı unuttuğum, yazamadığım birçok dizi daha var ama şuanlık aklıma gelenler bunlar. Breaking Bad (Netflix'in IMDb puanı en yüksek dizisi. 9.5...
  12. yigitrocks

Öneri Vikings dizisi nasıldır ?

Güzel dizi. Son sezonu saymazsak hiç sıkılıcağını sanmıyorum. Barbarlıktan başka bişey değil yazan arkadaşa da soruyorum adı üstünde vikings. Adamlar viking moruk ne bekliyosun oturup evcilik mi oynıcaklar? :D 1587082009 Bu arada Ragnar karakterini oynayan adam gerçekten o kadar iyi bir oyuncu...
  13. yigitrocks

Öneri #EvdeKal Film-Dizi Önerisi

Breaking Bad Stranger Things Peaky Blinders 11.22.63 Vikings
Top Bottom