Neler Yeni

The Walking Dead Dizisi Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
6. 7. sezondan sonra insan vs zombi konseptinden insan vs insan konseptine kayıyor. Hayatta kalma teması biraz yok oluyor. 10 yaşında çocuk bile çok rahat zombileri kesiyor. Lâkin onun dışında severek bitirdiğim bir dizi. Rick kaybolmasa çok daha iyi olurdu ama olsun. Umarım ilerde güzel bir şekilde bağlarlar nereye kaybolduğunu.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
Tam okuduğum dizi film dergisinde The Walking Dead'e gelmiştim iyi denk geldi :D

Diziyi izlemedim, oyununu oynadım. Diziyi izleyenler son zamanlarda bozduğunu söylüyor. Bu sebebi dizinin eski olmasına dayandırıp normal bulduklarını dile getiriyorlar.
ben sadece 1. sezon ve 10. sezonunu pek sevmeyen biriyim. Aslında doğru ilk sezonlardaki hava tam olarak yok ama gene de çok iyi bir dizi ben en çok sevdiğim dizi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Glen ölmemeliydi :(
ben glenni severdim ama bence Carlın ölmesi çok saçmaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

6. 7. sezondan sonra insan vs zombi konseptinden insan vs insan konseptine kayıyor. Hayatta kalma teması biraz yok oluyor. 10 yaşında çocuk bile çok rahat zombileri kesiyor. Lâkin onun dışında severek bitirdiğim bir dizi. Rick kaybolmasa çok daha iyi olurdu ama olsun. Umarım ilerde güzel bir şekilde bağlarlar nereye kaybolduğunu.
aslında bu normal bir şey çünkü zombili bir dünyada 5 yıldan fazla yaşayınca artık zombiler kolay geliyor ama sana hak veriyorum

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
benim çok sevdiğim bir dizi ama çok eleştiren görüyorum sizin düşünceleriniz nelerdir ?
(Cevaplarda spoiler var izlemediyseniz veya izliyorsanız okumamanızı tavsiye ederim.)
Tam The walking Dead izlerken ara verip foruma bakayım dedim o.O2 7. Sezon 6. Bölümdeyim fena gitmiyor.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
Koskoca dünyada yaşayan insan bulamıyorlar. Buda diyor tankı askeriyede çalışan askerler çalmıştır. lan kim varda neyi çalacak...
kardeşim bu zombi olayının ilk çıktığı günler olsa askeriye de çalışsan sen naparsın ben tank alırım onlarda almışlardır yani

Basrii

80+ Bronze
kardeşim bu zombi olayının ilk çıktığı günler olsa askeriye de çalışsan sen naparsın ben tank alırım onlarda almışlardır yani
Aga tank almakla iş bitmiyorki? 1 tank zaten yanlış bilmiyorsam isem 4 kişi ile kontrol ediliyor. Bunların yanı sıra yiyecek içecek yanında taşımak için silah filan bulundurmalı. Ama bunların hepsini askeriyeden karşılayabilirler bence...

Top Bottom