Sansar Salvo
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 922
- İsim
- Fettah Özalp
- İlgilendiği Kategoriler
- Video oyunları ve Monitörler
Merhaba arkadaşlar bi sıkıntımı anlatmak istiyorum. Öncelikle bu durum gidip fight club izleyip Tyler benim diyen çocuklar gibi değil. Misal veriyorum the walking dead izlemeye başladım, acayip merak sardı ve çok hoşuma gitti. Ama çok dram ile dolu olduğu için çok üzücüydü. Sonra finale kadar izledim ve boş bir final ile karşılaştım. Sonunda bir anlam yoktu. Ve araştırdım ki yan dizileri de fazla fazla var. Yan diziler ile 400 bölümden fazla olması o dram o heyecan beni çok büyüledi. Ve bitirdiğim de hayatta bana hiçbir şey zevk vermemeye başladı. Her yerde o dizi veya film aklıma geliyor tekrar tekrar izliyordum. Uyurken gezerken her yerde o macerayı düşünüyordum. Acaba finalinde ne olucak tarzı düşüncelere giriyordum. Oyuncuların öz geçmişlerini, oynadıkları başka filmleri bile izlemeye başlamıştım. Sonunda o diziye dair herşeyi izlemiştim. Ve artık bana hayattan hicbirsey zevk vermiyor, sanki bir bunalım içindeyim hayatımdan bir şey eksilmiş gibi hissediyorum. Canımın sıkıntısını dökmek istedim belki okuyan birisi hakkında yorum yapar.