Neler Yeni

The Walking Dead Dizisi Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
Aga tank almakla iş bitmiyorki? 1 tank zaten yanlış bilmiyorsam isem 4 kişi ile kontrol ediliyor. Bunların yanı sıra yiyecek içecek yanında taşımak için silah filan bulundurmalı. Ama bunların hepsini askeriyeden karşılayabilirler bence...
ben ordaki yiyecekleri silahları fln askerlerin aldığını düşünüyorum

ynsmr_cgn

80+
ilk izlediğim yabancı diziydi. Bende yeri ayrıdır fakat bu son sezonlara doğru izleyesim hiç kalmadı, hatta son çıkan ekstra 6 bölümü daha izlemedim..

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
ilk izlediğim yabancı diziydi. Bende yeri ayrıdır fakat bu son sezonlara doğru izleyesim hiç kalmadı, hatta son çıkan ekstra 6 bölümü daha izlemedim..
bence izle çünkü 2 tane önemli olay var ztn 11. sezon ağustosda çıkcak bence çıkmadan izle

Florida

80+
Z nation izlemiştim hem komik hem eğlenceli diziydi sonra buna (the walking dead) başlamaya karar verdim fakat çok durgun ve sıkıcı bir diziydi abartıldığı kadar güzel değil.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
benim çok sevdiğim bir dizi ama çok eleştiren görüyorum sizin düşünceleriniz nelerdir ?
(Cevaplarda spoiler var izlemediyseniz veya izliyorsanız okumamanızı tavsiye ederim.)
kaliteli ama son sezonlarını haylen daha izleyemedim internette paso telif atıyorlar

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
Z nation izlemiştim hem komik hem eğlenceli diziydi sonra buna başlamaya karar verdim fakat çok durgun ve sıkıcı bir diziydi abartıldığı kadar güzel dğeil.
kaç bölüm izledin ve herkesin tarzına uymuyan bir dizi zaten ama sevmediğin tarz bir diziye güzel değil demek pek doğru değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaliteli ama son sezonlarını haylen daha izleyemedim internette paso telif atıyorlar
şuan izleyebilceğin bir site var ama forumda korsan yasak diye biliyorum o yüzden yazamıyorum

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kaç bölüm izledin ve herkesin tarzına uymuyan bir dizi zaten ama sevmediğin tarz bir diziye güzel değil demek pek doğru değil.

şuan izleyebilceğin bir site var ama forumda korsan yasak diye biliyorum o yüzden yazamıyorum
neresi özelden atsana 10 sezon çıktığından beri izleyemedim

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
bana göre güzel değil çünkü bana göre bir dizi veya film baştan ilgi yaratmalı ama bu bende olmadı.
ne kadar izledin söylebilir misin çünkü ilk sezonu ben de beğenmedim

knk sen nasıl cybepunk ı 5 kere bitirdin ben 1 kere bile bitiremedim yarısında fln bıraktım para boşuna gitti :D

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
6 bölüm izledim ve inan bana güzel dizilerin başı hep ilgi çekici olmuştur yani beğendiğim diziler hep öyleydi.
genelde öyle ama walking dead bence öyle değil zaten 1. sezonu bitirmişsin bence bir şans daha ver

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ne kadar izledin söylebilir misin çünkü ilk sezonu ben de beğenmedim

knk sen nasıl cybepunk ı 5 kere bitirdin ben 1 kere bile bitiremedim yarısında fln bıraktım para boşuna gitti :D
DLC bekliyorum o zamana kadar baya zaman geçer ben var bi bu kadar daha oynamak 1 kerede senin yerine bitiririm :D
Nasıl yarıda kalır niye bitirmedin bari ana görevden ilerleyip sonunu yapaydın çok hüzünlü 😭😭

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
DLC bekliyorum o zamana kadar baya zaman geçer ben var bi bu kadar daha oynamak 1 kerede senin yerine bitiririm :D
ben oyundaki hikayeyi bir türlü anlamadım.

Top Bottom