- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fringe bir efsane ya bayılıyorum keşke unutsam tekrar izlesem mütişPolisiye seviyorsan Fringe akar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o senin yengen yengenYengen hakkında ileri geri konuşma lütfen
Fringe bir efsane ya bayılıyorum keşke unutsam tekrar izlesem mütişPolisiye seviyorsan Fringe akar
o senin yengen yengenYengen hakkında ileri geri konuşma lütfen
doğru bir karar bende başladım iyi ilerliyor şuanPrison break
Breaking BadMalum Ramazan geldi herkesin Ramazanı güzel mutlu huzurlu geçmesini diliyorum.
Ramazan boyunca izlemelik dizi ve film önerisi bekliyorum. +18 Sahnelerin olmadığı daha çok eğlence veya aksiyon fark etmez +18 sahnelerin mümkünse hiç olmadığı güzel dizi filmler bekliyorum.
Benim size önerim eğer izlemediyseniz Doctor Who dizisi çok iyi gidecektir.
Doctor Who son bir kaç sezon senarist değişikliği işe kötü de olsa benim için dünyanın en iyi dizisidir. Tavsiye Ederim.
robot da +18 sahne var kankaMR ROBOT,
Wednesday,
Squid Game.
Doğrudurrobot da +18 sahne var kanka![]()
Kurtlar vadisi ırak ı unuttun.Kurtlar Vadisi,Kurtlar Vadisi Terör,Kurtlar Vadisi Pusu.
Dizi olarak Çernobil izleyebilirsinMalum Ramazan geldi herkesin Ramazanı güzel mutlu huzurlu geçmesini diliyorum.
Ramazan boyunca izlemelik dizi ve film önerisi bekliyorum. +18 Sahnelerin olmadığı daha çok eğlence veya aksiyon fark etmez +18 sahnelerin mümkünse hiç olmadığı güzel dizi filmler bekliyorum.
Doctor Who son bir kaç sezon senarist değişikliği işe kötü de olsa benim için dünyanın en iyi dizisidir. Tavsiye Ederim.
izlerim kısaymış zatenKurtlar vadisi ırak ı unuttun.
Dizi olarak Çernobil izleyebilirsin
yok be kanka ya filmler çok sarmıyor beni yoksa Filistin,Gladio,Muro Lanet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine,Vatan filmleri de var ama çok sevmiyorum ben.Kurtlar vadisi ırak ı unuttun.
Dizi olarak Çernobil izleyebilirsin
Greem MileMalum Ramazan geldi herkesin Ramazanı güzel mutlu huzurlu geçmesini diliyorum.
Punisher da biraz var ama çok iyi dizi. İzlemediysen tavsiye ederim.Malum Ramazan geldi herkesin Ramazanı güzel mutlu huzurlu geçmesini diliyorum.
Bilgi için eyvallahAmazon Prime'a James Bond serisi gelmiş 25 film, her gün birini izlesen ramazan bitiyor.
Zaten eskileri çoğunluk izlememiştir.![]()
Hiç izlemedim James Bond serilerini. İlk filmi açmışlığım var ama çok çok eski olduğu için ön yargıyla kapadım muhtemelen ama isterim yani.Amazon Prime'a James Bond serisi gelmiş 25 film, her gün birini izlesen ramazan bitiyor.
Zaten eskileri çoğunluk izlememiştir.![]()