Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Serisinden film/dizi öneri

siyah giyen adamları izledim güzeldi o şimdi pc söküp tvye takacam hangover açıcam :D
  2. zPastwL

hocam 2009da çıkanını izledim 2 3 falandamı var :D 1733091791 güzel filmdi o eğlenceliydi arınma gecesinde kapatasım geldi sonra hafif aksiyon oldu beğenmedim onu
  3. zPastwL

Hocalarım bugün arınma gecesi ve the hangover izledim korku olmasın malum gece saati çıtırlık can sıkıntısından yapacak bişey bulamadım neler önerirsiniz uzun ve sarıcı olsun sıkılıp çıkmayayım
  4. zPastwL

Öneri Dizi-Film öneriniz varmı?

evet ya şimdi gerildikten sonra komedi izlemek istedim chatgpt sordum öneriler arasından rastgele bir şey seçtim oda baya iyidi ama yanınızda biri varken izlemeyin The Hangover ismi bekarlığa veda partisi için las vegasa giden 4 kişiyi anlatıyor
  5. zPastwL

hocam düz arınma gecesini izledim o kücük bebeye 3 sövdüm ama hak etti
  6. zPastwL

tamamdır hocam bittiğinde bir eleştiri yapalım
  7. zPastwL

arınma gecesi izlemeye başladım hocam can sıkıntısı :D
  8. zPastwL

aynı kişilik farklı bedenler :D
  9. zPastwL

kesinlikle ya oyundada aynı şey var oyun almak istiyorum veya oyun oynamak istiyorum o an kapak hangisi güzel gelirse :D hatta şimdi boş oturacağıma instagram reelste gezerken karşıma çıkan film önerilerinin ss lerini aldım onları izleme zamanı geldi :D
  10. zPastwL

onu bende çok karşıma çıktı bana kapak fotoğrafı hangisi güzel ise onu izlerim :D
  11. zPastwL

bende nadir film izlerim bunların arasında en sevdiklerimden Interstellar var ambiyans olsun sahneler olsun müzikleri olsun gerçekten hoşuma giden bir film oldu tek sevmediğim yanı devamı getirilmedi 2014'te çıktı ve devamında ne olacağını tahmin bile edemiyordum hala daha bekliyorum çıkarırlar...
  12. zPastwL

Öneri İconic film-dizi önerisi

bende aynı şekil detroit oynamaya başladım bitirdiğimde boşluğa düşmüş gibi hissettim rdr2 başladım türkçe yama kurucam yoksa pek eğlence gelmedi
  13. zPastwL

Uzay temalı 2.sinin gelmesini iple çektiğim atmosferi harika müzikleri olsun gerçekten olağanüstü bir film 1731796195 çok fazla film açıp izleyen biri değilim ama soluksuz izledim buun
  14. zPastwL

Interstaller izle
Top Bottom