Arama sonuçları: *

1. ~~Kamuran

Öneri Aksiyonlu sağlam Netflix film?

Aksiyonlu, sağlam bir film önerirsiniz sevinirim.
  2. ~~Kamuran

Witcher Evreni Hakkında Bilgili Kişiler Arıyorum

Rdr2 bitireceğim 2 3 güne tomb raider falan düşünüyorum, sonra batman başlayacağım, DC karakterlerinden benim de en sevdiğim bu la, güzel Bi fiyattan bulursak başlarız
  3. ~~Kamuran

Neden öyle yapıyorsun, eski diye mi😂
  4. ~~Kamuran

Bu adam aşırı iyi anlatıyor, bunu izledim bir kaç tane daha videosu var onları bile izleyesim geldi benim izlemek bile zevk verdi, bunları oyuna yeniden başlayacaktım, başlamadan önce izledim. Oyunun başında adamin biri sana gwent biliyor musun falan diyor ilk girdiğimiz handa, o da öğretiyor...
  5. ~~Kamuran

Hepsi güzeldi ama skellige en güzel görevleri olandı hatırladığım kadar, aynı şekil gwentte. 1597705706 Sen bi gwent izle öğren yeniden başlarsın oyuna belki reis baştan :D Gerçekten aşırı zevk veriyor.
  6. ~~Kamuran

Nasıl oynayacaksın save dosyası var mı?
  7. ~~Kamuran

Priscilla dahil ben bütün müzikleri çok seviyorum reis valla, ne zaman bi müziği denk gelse başlayasım geliyor ama
  8. ~~Kamuran

Spoiler bu, bitirdin oyunu gerçi ama Hearts of Stone'da , pek bir şey anlamayabilirsin , Shani vardı o Witcher 1 den kalan sevgilin :D Triss veya Shani seçmek zorundasın 1 de oyunda sen save dosyası aktarmıyorsun yani 1 ve 2 oynamadığın için daha önceden. Oyunun belirli seçimleri olmuş oluyor...
  9. ~~Kamuran

Yine de o kadar etkilemez be her neyse valla iyi bitirmişsin reis, nasıl hissediyorsun .d Oyun sarmış mıydı seni? 1597703508 İndirdim çok güzel değil, beğenmedim 1597703589 İksirler, bombalar, yağlar 3 lwl yükseltebiliyorsun :D Para çok sıkıntı değil bu oyunda, rahat kasılır.
  10. ~~Kamuran

Şöyle bir şey var ben bir çok yerin seçeneklerini testler ettim diyebilirim, save dosyasını geri falan aktardım hepsini tek tek denedim, bir çok oyunun kaderini değiştirecek ama bunlar etse etse 10 saat bilemedin 15 saat eder. Gwent vardı buda etse etse Turnuvadır falandır 10 saate yakın bu da...
  11. ~~Kamuran

Hiç birinde zorlanmadım .d İlk oynadığımda kurbağa ve Detlaff zorladı, çünkü ben kırlangıç gibi şeyleri geliştirmeyi çok önemli görmemiştim .d 1597703180 Arada 50 saat azda değil gerçi .d
  12. ~~Kamuran

Ben ilk oynadım 15 saat kadar ama 10 gün kadar kısıtım vardı. Hani korona falan 3 hafta tatil süresince oynayacaktım, çok oyalandırıyordu beni, o yüzden düşürmek zorunda kaldık .d 1597702943 Baya az sürmüş aslında
  13. ~~Kamuran

Orta, sıradaki oynayışımda en zor :D
  14. ~~Kamuran

Toplam 124 saat sürdü benim.
  15. ~~Kamuran

O sende gelemez :D Bende gelmişti yani ilk bitirişimde. Bende neden gelmedi diyorsan, senin seçimin Yen oldu, Yenle yaşıyorsun artık sen. Ben ise yalnız yaşıyordum, Triss ve Yen seçmediğim için, o yüzden bana Cirilla gelmişti. 1597701541 Kutlama değil, Sen Yen seçtiğin için Yen geldi, Triss...
  16. ~~Kamuran

Yanlış seçimler yapmışsın, Yani kötü sonla bitirmişsin. Bir başka bitirme yolu vardı, eğer Düşesin kız kardeşini, odasına gidip onunla görüşürken ona hak verseydin sinirini yatıştırırdın ve ona yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışarak, Düşese kırgınlık ve kızgınlığı kalmayacaktı. Daha...
  17. ~~Kamuran

Link bırak hele QW:EQW:EQW:E 1597188163 Artık eğitim verecek kimse yok sadece vesemir veriyordu eğitim. He's dead .d 1597188241 Türkçe yama yok ki reis, ingilizce oynuyorum 1597188264 Anlamadım reis?
  18. ~~Kamuran

La rdr2 oynuyorduk o kaldı la :D Görevin ortasında .d
  19. ~~Kamuran

Tercih senin reis. Witcher hakkında ne zaman bir şey olursa sorabilirsin reis.
  20. ~~Kamuran

Ana hikaye ile bağlantısı yok tabi. Ama bazı karakterler Witcher 1 2 den tanıdık :) Onlarla yapıyorsun. 1597186463 Reis oynarsın oynamazsın bilemem ama şöyle diyim sana ana hikaye kadar bir oyunun seni bekliyor :D 124 saatte bitirmiştim ben toplam
Top Bottom