Rivyalı Geralt
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,502
- İsim
- Gerald
- İlgilendiği Kategoriler
- YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Witcher 1’den hatırlıyorum Shani’yi. Alvin’e sahip çıkmıştı. Ben oynadım aslında Witcher 2’yi bitirdim ama save dosyası falan aktaramadım.Spoiler bu, bitirdin oyunu gerçi ama
Hearts of Stone'da , pek bir şey anlamayabilirsin , Shani vardı o Witcher 1 den kalan sevgilin
Triss veya Shani seçmek zorundasın 1 de oyunda sen save dosyası aktarmıyorsun yani 1 ve 2 oynamadığın için daha önceden. Oyunun belirli seçimleri olmuş oluyor yani Witcher 1 de sen Triss seçmiş gibi oluyorsun. Shani sana biz olamayız falan diyordu Witcher 3'te hatırlıyor musun bilmiyorum.
Blood and Wine,
Yanlış seçimler sonucu öyle olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hearts of Stone'da aynacı vardı, o adam oyunun başındaki adam, YT yazıp bakabilirsin, oyunun en başında karşılaşıyorsun ve Witcher 1'de var gibi de hatırlıyorum şuan
Daha bir çok şey var reis böyle oyunun öncekileriyle bağlantılı ama ben senin vaktini almayayım
Evet en başta Yennefer ile alakalı konuştuğum adam Ayna Ustası. Çok saçmaydı o kel. Güçleri sınırsız yani.
Oyunda en sevdiğin müzik hangisiydi ? Ben en çok Skellige müziğini beğenmiştim. Çok iyiydi teknede giderken arkada o çalıyordu bir de. Ondan sonra Priscilla’nın şarkısını çok beğendim. Ama Skellige çok iyiydi be.Spoiler bu, bitirdin oyunu gerçi ama
Hearts of Stone'da , pek bir şey anlamayabilirsin , Shani vardı o Witcher 1 den kalan sevgilin
Triss veya Shani seçmek zorundasın 1 de oyunda sen save dosyası aktarmıyorsun yani 1 ve 2 oynamadığın için daha önceden. Oyunun belirli seçimleri olmuş oluyor yani Witcher 1 de sen Triss seçmiş gibi oluyorsun. Shani sana biz olamayız falan diyordu Witcher 3'te hatırlıyor musun bilmiyorum.
Blood and Wine,
Yanlış seçimler sonucu öyle olmuş.
Hearts of Stone'da aynacı vardı, o adam oyunun başındaki adam, YT yazıp bakabilirsin, oyunun en başında karşılaşıyorsun ve Witcher 1'de var gibi de hatırlıyorum şuan
Daha bir çok şey var reis böyle oyunun öncekileriyle bağlantılı ama ben senin vaktini almayayım
Son düzenleme: