Neler Yeni

Witcher Evreni Hakkında Bilgili Kişiler Arıyorum

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Spoiler bu, bitirdin oyunu gerçi ama
Hearts of Stone'da , pek bir şey anlamayabilirsin , Shani vardı o Witcher 1 den kalan sevgilin :D
Triss veya Shani seçmek zorundasın 1 de oyunda sen save dosyası aktarmıyorsun yani 1 ve 2 oynamadığın için daha önceden. Oyunun belirli seçimleri olmuş oluyor yani Witcher 1 de sen Triss seçmiş gibi oluyorsun. Shani sana biz olamayız falan diyordu Witcher 3'te hatırlıyor musun bilmiyorum.

Blood and Wine,
Yanlış seçimler sonucu öyle olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hearts of Stone'da aynacı vardı, o adam oyunun başındaki adam, YT yazıp bakabilirsin, oyunun en başında karşılaşıyorsun ve Witcher 1'de var gibi de hatırlıyorum şuan :D

Daha bir çok şey var reis böyle oyunun öncekileriyle bağlantılı ama ben senin vaktini almayayım
Witcher 1’den hatırlıyorum Shani’yi. Alvin’e sahip çıkmıştı. Ben oynadım aslında Witcher 2’yi bitirdim ama save dosyası falan aktaramadım.

Evet en başta Yennefer ile alakalı konuştuğum adam Ayna Ustası. Çok saçmaydı o kel. Güçleri sınırsız yani.

Spoiler bu, bitirdin oyunu gerçi ama
Hearts of Stone'da , pek bir şey anlamayabilirsin , Shani vardı o Witcher 1 den kalan sevgilin :D
Triss veya Shani seçmek zorundasın 1 de oyunda sen save dosyası aktarmıyorsun yani 1 ve 2 oynamadığın için daha önceden. Oyunun belirli seçimleri olmuş oluyor yani Witcher 1 de sen Triss seçmiş gibi oluyorsun. Shani sana biz olamayız falan diyordu Witcher 3'te hatırlıyor musun bilmiyorum.

Blood and Wine,
Yanlış seçimler sonucu öyle olmuş.

Hearts of Stone'da aynacı vardı, o adam oyunun başındaki adam, YT yazıp bakabilirsin, oyunun en başında karşılaşıyorsun ve Witcher 1'de var gibi de hatırlıyorum şuan :D

Daha bir çok şey var reis böyle oyunun öncekileriyle bağlantılı ama ben senin vaktini almayayım
Oyunda en sevdiğin müzik hangisiydi ? Ben en çok Skellige müziğini beğenmiştim. Çok iyiydi teknede giderken arkada o çalıyordu bir de. Ondan sonra Priscilla’nın şarkısını çok beğendim. Ama Skellige çok iyiydi be.

Son düzenleme:

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Oyunda en sevdiğin müzik hangisiydi ? Ben en çok Skellige müziğini beğenmiştim. Çok iyiydi teknede giderken arkada o çalıyordu bir de. Ondan sonra Priscilla’nın şarkısını çok beğendim. Ama Skellige çok iyiydi be.
Priscilla dahil ben bütün müzikleri çok seviyorum reis valla, ne zaman bi müziği denk gelse başlayasım geliyor ama

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi güzeldi ama skellige en güzel görevleri olandı hatırladığım kadar, aynı şekil gwentte.

Sen bi gwent izle öğren yeniden başlarsın oyuna belki reis baştan :D
Gerçekten aşırı zevk veriyor.
Nasıl öğrenebilirim ? Sen nasıl öğrenmiştin

Hepsi güzeldi ama skellige en güzel görevleri olandı hatırladığım kadar, aynı şekil gwentte.

Sen bi gwent izle öğren yeniden başlarsın oyuna belki reis baştan :D
Gerçekten aşırı zevk veriyor.
Batman serisini oynadın mi ?

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Nasıl öğrenebilirim ? Sen nasıl öğrenmiştin
Bu adam aşırı iyi anlatıyor, bunu izledim bir kaç tane daha videosu var onları bile izleyesim geldi benim izlemek bile zevk verdi, bunları oyuna yeniden başlayacaktım, başlamadan önce izledim. Oyunun başında adamin biri sana gwent biliyor musun falan diyor ilk girdiğimiz handa, o da öğretiyor sana ama bu adamı izleyerek kesin öğrenirsin

Batman serisini oynadın mi ?
Oynamadım, Arkham knight oynamayı düşünüyorum ama

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Bu adam aşırı iyi anlatıyor, bunu izledim bir kaç tane daha videosu var onları bile izleyesim geldi benim izlemek bile zevk verdi, bunları oyuna yeniden başlayacaktım, başlamadan önce izledim. Oyunun başında adamin biri sana gwent biliyor musun falan diyor ilk girdiğimiz handa, o da öğretiyor sana ama bu adamı izleyerek kesin öğrenirsin

Oynamadım, Arkham knight oynamayı düşünüyorum ama
Ben tüm seriyi oynayacağım Asylum hariç. En sevdiğim DC karakterlerinden.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Neden öyle yapıyorsun, eski diye mi😂
Oynayacaktım normalde. İndirdim oyunu ama açılmıyor Microsoft Net Frame Work hatası alıyorum hep. Açamadım oyunu. Sildim sonra. Origins’ten başlayacağım.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Rdr2 bitireceğim 2 3 güne tomb raider falan düşünüyorum, sonra batman başlayacağım, DC karakterlerinden benim de en sevdiğim bu la, güzel Bi fiyattan bulursak başlarız

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Rdr2 bitireceğim 2 3 güne tomb raider falan düşünüyorum, sonra batman başlayacağım, DC karakterlerinden benim de en sevdiğim bu la, güzel Bi fiyattan bulursak başlarız
Benim Aquaman’dan sonra Batman ve Joker. En sevdiğim değil.

Top Bottom