Neler Yeni

Witcher Evreni Hakkında Bilgili Kişiler Arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Çınar Karabulut
Ders çalışmaya başlayacaktım şimdi bu çıktı. Oynamasam da aklımda kalır. 1 hafta daha beklesin o zaman xd.
Arkadaşım sıkılmadan 500 saat gömmüştu tavsiye etti bende patates modunda oynadım öyle bile sariyo
Fotoğraftaki karakter (ciri) rahat 200 saat e değer xd

Ekler

• IMG_20200812_020642.jpg
    IMG_20200812_020642.jpg
    99.8 KB · Hit: 40

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
evet her şey nilfgaardian yüzünden oluyor kralları emry sürekli fetih peşinde

witcher okulu ise bazı erkek çocukları alınıp eğitim veriliyor ve daha sonra ot sınavına tabi tutuluyorlar bu sınavdan 10 kişiden sadece 2 si hayatta kalıyor ve witcher olmaya hak kazanıyor ve daha sonra ona witcher formülü uyguluyorlar ve insan üstü özellikler veriliyor yani kısacası witcher okulu witcher eğitim yeri witcher lar buran oluyor bir sürü witcher okulu var mesela kurt okulu bizim karakter kurt okulu witcher sonra ayı okulu kedi okulu ve engerek okulu diye letho engerek okulunda witcher oldu yani lethonun okulu engerek
Witcher 3’te bu okulların hepsi var mı ?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Arkadaşım sıkılmadan 500 saat gömmüştu tavsiye etti bende patates modunda oynadım öyle bile sariyo
Fotoğraftaki karakter (ciri) rahat 200 saat e değer xd
Link bırak hele QW:EQW:EQW:E
Mesaj otomatik birleştirildi:

Witcher 3’te bu okulların hepsi var mı ?
Artık eğitim verecek kimse yok sadece vesemir veriyordu eğitim. He's dead .d

Türkçe mi oynuyorsun ?
Türkçe yama yok ki reis, ingilizce oynuyorum

Türkçe değilse nasıl ya benim seviyem b1 ve b2 arasında olmasına rağmen takılıyorum.
Anlamadım reis?

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5

Anlamadım reis?
Witcher 4 çıksın artık ya ama çıktığında bile Geraltla oynayamayacağız muhtemelen :(

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Triss mi seçersin Yennefer mı ? Oyunun en önemli sorusu.

Ben geçiştirdim gvent’ı hep boş iştir diye. Belki yaparım.
ölümüne triss kesinlikle ve gwent i denemelisin oyunu ilk oynadığımda ne gerek var demiştim fakat 2. defa başlayınca çok zevkli geldi tavsiyem oyna en başında ve dlc ler çok güzel aynı ana hikaye gibi sunum veriyorlar özellikle blood and wine çok güzel bir dlc
ölümüne TRİSS

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
ölümüne triss kesinlikle ve gwent i denemelisin oyunu ilk oynadığımda ne gerek var demiştim fakat 2. defa başlayınca çok zevkli geldi tavsiyem oyna en başında ve dlc ler çok güzel aynı ana hikaye gibi sunum veriyorlar özellikle blood and wine çok güzel bir dlc
ölümüne TRİSS

Anlamadım reis?
Sanırım oyun bitti ya. Kutlama ile biter diye düşünmüştüm. Blood and Wine DLC'sinin sonunda Düşes'i kardeşi öldürdü. Kardeşi de öldü. Sonra Yennefer eve geldi. Konuştuk ve oyun bitti. Bundan sonra yapılacak bir şey var mı ya da sizin yaptığınız şeyler ? Daha farklı sonlarla nasıl bitirebilirim ? Siz nasıl bitirmiştiniz ?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Sanırım oyun bitti ya. Kutlama ile biter diye düşünmüştüm. Blood and Wine DLC'sinin sonunda Düşes'i kardeşi öldürdü. Kardeşi de öldü. Sonra Yennefer eve geldi. Konuştuk ve oyun bitti. Bundan sonra yapılacak bir şey var mı ya da sizin yaptığınız şeyler ? Daha farklı sonlarla nasıl bitirebilirim ? Siz nasıl bitirmiştiniz ?
dlc yi kötü sonlar bitirmişsin kötü olmuş hearst of stone dlc si var oynamadıysan onada bak oda çok güzel onun dışında yan görev yapmaktan bir seçeneğin yok ben tüm oyunu dlc ler dahil hep iyi sonlar ile bitirmiştim youtubedan bakabilirsin nasıl iyi son yapıcağına

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Yanlış seçimler yapmışsın, Yani kötü sonla bitirmişsin. Bir başka bitirme yolu vardı, eğer Düşesin kız kardeşini, odasına gidip onunla görüşürken ona hak verseydin sinirini yatıştırırdın ve ona yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışarak, Düşese kırgınlık ve kızgınlığı kalmayacaktı. Daha sonra Sorgulama gününde, Düşesi öldürmezdi, barışırlardı :D

Ben bütün bitirme yollarını yaptım, save dosyasını geri gelerek hepsini denedim.

İlk bitirişim de sen gibi bitirmiştim, Witcher kanunlarını uyuyordum ben hep, o yüzden öyle bitmişti .d

Son düzenleme:

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
dlc yi kötü sonlar bitirmişsin kötü olmuş hearst of stone dlc si var oynamadıysan onada bak oda çok güzel onun dışında yan görev yapmaktan bir seçeneğin yok ben tüm oyunu dlc ler dahil hep iyi sonlar ile bitirmiştim youtubedan bakabilirsin nasıl iyi son yapıcağına
Hearts of Stone'u daha önce bitirdim. Olgierd'ı kurtarmıştım sonra Olgierd bana kılıç verdi ve oyun bitti.

Yanlış seçimler yapmışsın, Yani kötü sonla bitirmişsin. Bir başka bitirme yolu vardı, eğer Düşesin kız kardeşini, odasına gidip onunla görüşürken ona hak verseydin sinirini yatıştırırdın ve ona yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışarak, Düşese kırgınlık ve kızgınlığı kalmayacaktı. Daha sonra Sorgulama gününde, Düşesi öldürmezdi, barışırlardı :D

Ben bütün bitirme yollarını yaptım, save dosyasını geri gelerek hepsini denedim.

İlk bitirişim de sen gibi bitirmiştim, Witcher kanunlarını uyuyordum ben hep, o yüzden öyle bitmişti .d
Ciri bizim evimize gelmiyor mu kutlama için ? İnternette bunu buldum.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Ciri bizim evimize gelmiyor mu kutlama için ? İnternette bunu buldum.
O sende gelemez :D Bende gelmişti yani ilk bitirişimde.
Bende neden gelmedi diyorsan, senin seçimin Yen oldu, Yenle yaşıyorsun artık sen. Ben ise yalnız yaşıyordum, Triss ve Yen seçmediğim için, o yüzden bana Cirilla gelmişti.

kutlama için ?
Kutlama değil, Sen Yen seçtiğin için Yen geldi, Triss seçseydin Triss gelirdi, Hiç birini seçmeyen kişiler de(Saplar) yalnız kalmasın diye Ciri gönderiyorlar :D

Son düzenleme:

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
O sende gelemez :D Bende gelmişti yani ilk bitirişimde.
Bende neden gelmedi diyorsan, senin seçimin Yen oldu, Yenle yaşıyorsun artık sen. Ben ise yalnız yaşıyordum, Triss ve Yen seçmediğim için, o yüzden bana Cirilla gelmişti.

Kutlama değil, Sen Yen seçtiğin için Yen geldi, Triss seçseydin Triss gelirdi, Hiç birini seçmeyen kişiler de(Saplar) yalnız kalmasın diye Ciri gönderiyorlar :D
77 saatte bitirdim. Ana hikayeyi kolay , DLC'leri orta zorlukta oynadım. Sen kaç saatte bitirmiştin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,776
Üyeler
163,553
Son üye
LovX_0
Top Bottom