Neler Yeni

Witcher Evreni Hakkında Bilgili Kişiler Arıyorum

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
En zorda meditasyon yapınca can bile yenilenmiyor. Ben o yüzden oynamadım zorda 🤣
Ben ilk oynadım 15 saat kadar ama 10 gün kadar kısıtım vardı. Hani korona falan 3 hafta tatil süresince oynayacaktım, çok oyalandırıyordu beni, o yüzden düşürmek zorunda kaldık .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

77 saatte bitirdim
Baya az sürmüş aslında

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Ben ilk oynadım 15 saat kadar ama 10 gün kadar kısıtım vardı. Hani korona falan 3 hafta tatil süresince oynayacaktım, çok oyalandırıyordu beni, o yüzden düşürmek zorunda kaldık .d
En zorlandığın boss hangisiydi ? Benim normalde Kurbağa Prens’ti ama Yarasa Detlaff daha güçlüydü ondan.

Baya az sürmüş aslında
Ben bir de ünlem gösteren her yere gittim. Örümcekleri bile öldürdüm. En nefret ettiğim hayvanlar yani. Dev akrepler falan. Onları bile öldürdüm ama az sürdü niyeyse.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
En zorlandığın boss hangisiydi ? Benim normalde Kurbağa Prens’ti ama Yarasa Detlaff daha güçlüydü ondan.
Hiç birinde zorlanmadım .d
İlk oynadığımda kurbağa ve Detlaff zorladı, çünkü ben kırlangıç gibi şeyleri geliştirmeyi çok önemli görmemiştim .d

Ben bir de ünlem gösteren her yere gittim. Örümcekleri bile öldürdüm. En nefret ettiğim hayvanlar yani. Dev akrepler falan. Onları bile öldürdüm ama az sürdü niyeyse.
Arada 50 saat azda değil gerçi .d

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
İlk oynadığımda kurbağa ve Detlaff zorladı, çünkü ben kırlangıç gibi şeyleri geliştirmeyi çok önemli görmemiştim .d
İksirler geliştiriliyor mu ? Ben sadece 1-2 tane kullandım. Oyun biterken paramı harcamak istememiştim ama en son gelen 5000 kron ile 30000 kronum falan oldu. Boşuna beklettim paraları.

Arada 50 saat azda değil gerçi .d
Sen her türlü sonu bitirmeyi denemişsin ben oynayıp bıraktım sadece. Ondandır belki.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Şöyle bir şey var ben bir çok yerin seçeneklerini testler ettim diyebilirim, save dosyasını geri falan aktardım hepsini tek tek denedim, bir çok oyunun kaderini değiştirecek ama bunlar etse etse 10 saat bilemedin 15 saat eder. Gwent vardı buda etse etse Turnuvadır falandır 10 saate yakın bu da vardır. Doğru ben bi bug gibi bir şey yaşamıştım bir kartım eksi gibi bir şeydi onu ararken çok vakit kaybettim. Bütün görevler + kontratlar yaptım, kalma ihtimali yok zaten görev yerini açınca sadece Tamamlandı bölümü var

Gwent vardı buda etse etse Turnuvadır falandır 10 saate yakın bu da vardır.
Gwent neden bu kadar uzun dersen oyunda 250 - 300kadar kişiyle yapıyorsun gwent + turnuva falan

Son düzenleme:

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Şöyle bir şey var ben bir çok yerin seçeneklerini testler ettim diyebilirim, save dosyasını geri falan aktardım hepsini tek tek denedim, bir çok oyunun kaderini değiştirecek ama bunlar etse etse 10 saat bilemedin 15 saat eder. Gwent vardı buda etse etse Turnuvadır falandır 10 saate yakın bu da vardır. Doğru ben bi bug gibi bir şey yaşamıştım bir kartım eksi gibi bir şeydi onu ararken çok vakit kaybettim. Bütün görevler + kontratlar yaptım, kalma ihtimali yok zaten görev yerini açınca sadece Tamamlandı bölümü var

Gwent neden bu kadar uzun dersen oyunda 100 kadar kişiyle yapıyorsun gwent + turnuva falan
Ben gwent Mobile indirdim. Denedin mi hiç ?

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Gwent neden bu kadar uzun dersen oyunda 100 kadar kişiyle yapıyorsun gwent + turnuva falan
Yine de o kadar etkilemez be her neyse valla iyi bitirmişsin reis, nasıl hissediyorsun .d Oyun sarmış mıydı seni?

Ben gwent Mobile indirdim. Denedin mi hiç ?
İndirdim çok güzel değil, beğenmedim

İksirler geliştiriliyor mu ? Ben sadece 1-2 tane kullandım. Oyun biterken paramı harcamak istememiştim ama en son gelen 5000 kron ile 30000 kronum falan oldu. Boşuna beklettim paraları.
İksirler, bombalar, yağlar 3 lwl yükseltebiliyorsun :D
Para çok sıkıntı değil bu oyunda, rahat kasılır.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Yine de o kadar etkilemez be her neyse valla iyi bitirmişsin reis, nasıl hissediyorsun .d Oyun sarmış mıydı seni?

İndirdim çok güzel değil, beğenmedim
Hearts of Stone DLC’si en kötüsüydü diyebilirim. Ana hikaye bayağı iyiydi. Bittiğinde DLC’leri bile oynamak istememiştim. Ama Blood Amd Wine’da Düşes’in ölümü de etkiledi beni. Hearts of Stone çöptü ama.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Hearts of Stone DLC’si en kötüsüydü diyebilirim. Ana hikaye bayağı iyiydi. Bittiğinde DLC’leri bile oynamak istememiştim. Ama Blood Amd Wine’da Düşes’in ölümü de etkiledi beni. Hearts of Stone çöptü ama.
Spoiler bu, bitirdin oyunu gerçi ama
Hearts of Stone'da , pek bir şey anlamayabilirsin , Shani vardı o Witcher 1 den kalan sevgilin :D
Triss veya Shani seçmek zorundasın 1 de oyunda sen save dosyası aktarmıyorsun yani 1 ve 2 oynamadığın için daha önceden. Oyunun belirli seçimleri olmuş oluyor yani Witcher 1 de sen Triss seçmiş gibi oluyorsun. Shani sana biz olamayız falan diyordu Witcher 3'te hatırlıyor musun bilmiyorum.

Blood and Wine,
Yanlış seçimler sonucu öyle olmuş.

Hearts of Stone'da aynacı vardı, o adam oyunun başındaki adam, YT yazıp bakabilirsin, oyunun en başında karşılaşıyorsun ve Witcher 1'de var gibi de hatırlıyorum şuan :D

Daha bir çok şey var reis böyle oyunun öncekileriyle bağlantılı ama ben senin vaktini almayayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,763
Üyeler
163,551
Son üye
tykrst99
Top Bottom