Neler Yeni

Witcher Evreni Hakkında Bilgili Kişiler Arıyorum

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Reis yeni bitirmişsin ben kışın bir de Mart sonu gibi flaan bitirdim. Sen hatırlıyorsundur her şeyi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorsundur yani herşeyi
Ben de pp’yi Witcher yapıyorum. Harry Potter’dan sonra en çok ilgimi çeken evren. Hatta daha çok.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Witcher hiç oynamayanlar diyor bir de sarmadı bırakıyorum hemen yazık valla. Hafızamdan tek silmek istediğim bu oyun he
Keşke Witcher 1’i düzenleyip yeniden çıkartsalar. Bana göre Witcher 1’in hikayesi çok iyiydi. Diğer oyunlardan daha iyi. Ondan sonra 3’ün hikayesi. Sonra 2.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Keşke Witcher 1’i düzenleyip yeniden çıkartsalar. Bana göre Witcher 1’in hikayesi çok iyiydi. Diğer oyunlardan daha iyi. Ondan sonra 3’ün hikayesi. Sonra 2.
Abim oynuyordu laf ediyordum oynanmaz diye 😂Eşekle geziyon falan diyordum. Sonra oynadık sardı, başladık 1 84 saat sonra bitti 2 indirdim başlamıştım save dosyalarını da aktarmıştım efso olmuştu ama laptop yanıyordu klavyesi. Kapatmıştım format falan atmıştım save dosyası da gitti. Başlarsam okullar bir de açılmazsa 1 2 3 oynayacağım önümüzdeki ay :D

Bence Witcher 3 çok tutulmuş gördüler DLC çıkartsalardı iyi olurdu. Yeni oyun çıkmaz geralt ile anlatılacak hiç bir şey kalmadı. DLC çıksa efso olurdu. Sen DLC leri oynamadın dimi? Ona göre bir şey diyeceğim?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Abim oynuyordu laf ediyordum oynanmaz diye 😂Eşekle geziyon falan diyordum. Sonra oynadık sardı, başladık 1 84 saat sonra bitti 2 indirdim başlamıştım save dosyalarını da aktarmıştım efso olmuştu ama laptop yanıyordu klavyesi. Kapatmıştım format falan atmıştım save dosyası da gitti. Başlarsam okullar bir de açılmazsa 1 2 3 oynayacağım önümüzdeki ay :D

Bence Witcher 3 çok tutulmuş gördüler DLC çıkartsalardı iyi olurdu. Yeni oyun çıkmaz geralt ile anlatılacak hiç bir şey kalmadı. DLC çıksa efso olurdu. Sen DLC leri oynamadın dimi? Ona göre bir şey diyeceğim?
Tekrar mı oynayacaksın ? Ben de mi oynasam ki. Oynamak istiyorum ama saçma geliyor yeniden oynamak.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Tekrar mı oynayacaksın ? Ben de mi oynasam ki. Oynamak istiyorum ama saçma geliyor yeniden oynamak.
Reis ben oyun bittikten sonra hemen yeniden başlamak istemiştim kişiden kişiye değişir bu. bir kaç ay sonra başladım. Bir görev vardı gidiyordum çok iyi hatırlıyorum her yeri falan canım sıkılıyordu ama şu var. İlk oynadığımda ben gwent yapmamıştım.
2. oynadığımda gwent izledim YT'de öğrendim çok aşırı zevkli he. Turnuvalar falan çok güzel oluyordu

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Evet oynayacağım reis, ama şu grafik güncellemesi gelsin bi ondan sonra.
Triss mi seçersin Yennefer mı ? Oyunun en önemli sorusu.

Reis ben oyun bittikten sonra hemen yeniden başlamak istemiştim kişiden kişiye değişir bu. bir kaç ay sonra başladım. Bir görev vardı gidiyordum çok iyi hatırlıyorum her yeri falan canım sıkılıyordu ama şu var. İlk oynadığımda ben gwent yapmamıştım.
2. oynadığımda gwent izledim YT'de öğrendim çok aşırı zevkli he. Turnuvalar falan çok güzel oluyordu
Ben geçiştirdim gvent’ı hep boş iştir diye. Belki yaparım.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499