Neler Yeni

Witcher Evreni Hakkında Bilgili Kişiler Arıyorum

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
evet her şey nilfgaardian yüzünden oluyor kralları emry sürekli fetih peşinde

witcher okulu ise bazı erkek çocukları alınıp eğitim veriliyor ve daha sonra ot sınavına tabi tutuluyorlar bu sınavdan 10 kişiden sadece 2 si hayatta kalıyor ve witcher olmaya hak kazanıyor ve daha sonra ona witcher formülü uyguluyorlar ve insan üstü özellikler veriliyor yani kısacası witcher okulu witcher eğitim yeri witcher lar buran oluyor bir sürü witcher okulu var mesela kurt okulu bizim karakter kurt okulu witcher sonra ayı okulu kedi okulu ve engerek okulu diye letho engerek okulunda witcher oldu yani lethonun okulu engerek
Yennefer ve Geralt ölüyormuş ama Cirilla onları kurtarıyormuş. Böyle bir şey var mı ? Geralt ve Yennefer neden ölüyor ? Ciri , Geralt ve Yennefer'ın çocuğu mu ?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Yennefer ve Geralt ölüyormuş ama Cirilla onları kurtarıyormuş. Böyle bir şey var mı ? Geralt ve Yennefer neden ölüyor ? Ciri , Geralt ve Yennefer'ın çocuğu mu ?
geralt kral foltestin bir şehri olan riviaya gidiyor ve orda ırk savaşları oluyor insanlar elfleri cüceleri öldürüyor geralt bunları engellemeye çalışırken e linde dirgen olan bir çocuk geraltın karnına saplıyor ve ölmek üzere kalıyor yenneferda bizi iyileştirmek için gücünü harcıyor fakat oda tükenip gücünün büyük bir kısmı gidip oda ölümümün kıyısa geliyor ciri ise yenenfer ve bizi bir bota bindirip uzaklaştırıyor

ciri geralt ve yenneferin kızı değil ciri nilfgaardian imparatoru emrynin kızı fakat emry bunu bilmiyordu bu videoda açıklıyor burdan bakabilirsin olduça güzel bir video

Mesaj otomatik birleştirildi:

oyuna dün başladım biraz okuyim dedim full spoiler :/
sorry kanka :(

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Ben de okumam oyunları oynasam anlarım dedim ama yok. Hiç bir şey anlamıyorum oyundan.
ve dostum burda ciri bizi bota koyduğunda hafızamızı burda kaybediyoruz ve yenneferide unutuyoruz

witcher 3 bitirip dizisini ve kitaplarını da okuycam witcher baya sarıyor pek anlaşılmıycak şeylerde yok bence
dizisini izledim ve beğenmedi açıkçası kitaplarına başlicam fakat herhalde tüm kitaplar türkçeye çevrilmedi

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
geralt kral foltestin bir şehri olan riviaya gidiyor ve orda ırk savaşları oluyor insanlar elfleri cüceleri öldürüyor geralt bunları engellemeye çalışırken e linde dirgen olan bir çocuk geraltın karnına saplıyor ve ölmek üzere kalıyor yenneferda bizi iyileştirmek için gücünü harcıyor fakat oda tükenip gücünün büyük bir kısmı gidip oda ölümümün kıyısa geliyor ciri ise yenenfer ve bizi bir bota bindirip uzaklaştırıyor

ciri geralt ve yenneferin kızı değil ciri nilfgaardian imparatoru emrynin kızı fakat emry bunu bilmiyordu bu videoda açıklıyor burdan bakabilirsin olduça güzel bir video

sorry kanka :(
Ciri onları botla kaçırınca Yennefer'a ne oluyor ? Geralt nasıl hafızasını kaybediyor ?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Ciri onları botla kaçırınca Yennefer'a ne oluyor ? Geralt nasıl hafızasını kaybediyor ?
ciri onları botla gönderince letho ve adamları onu buluyor üstte dediğim yanlış tı geralt vermiyordu yenenferi yanlarına letho ve adamaları yanlarına alıyor çünkü geralta minnet borcu vardı geralt hafızasını kaybetme nedeni geralt neredeyse tam ölücekken vahşi av dedikleri wild hunt geraltta bir anlaşma sunuyor ve diyorki bizimle beraber at sürüceksin 5 yıl kadar fakat hafızan silinicek geraltta mecburen katılıyor
wild hunt dediğimiz vahşi av kısmen hayalet atlara binen olduça güçlü ışınlanmayı biliyorlar ve çok güçlü orduları var vahşi avın kralı eredin ise ciriyi ele geçirmeyi istiyor çünkü ciri kadim kan özelliğini taşıyor bu akdim kan özelliği farklı altarnetif boyutlara farklı gezegenlere ışınlanabiliyor eredin ise bunu kullanıp tüm gezegenleri falan ele geçirmek istiyor biraz karışık fakat rayına oturtursan oldukça güzel bir hikayeye sahip olduğunu görürsün

ve şunuda söyleyeyim 2. oyunun başında geralt yaralı bir şekilde ormanda koşarken orda wild hunttan kaçıyor yani orayı anlamamış olabilirsin

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
ciri onları botla gönderince letho ve adamları onu buluyor üstte dediğim yanlış tı geralt vermiyordu yenenferi yanlarına letho ve adamaları yanlarına alıyor çünkü geralta minnet borcu vardı geralt hafızasını kaybetme nedeni geralt neredeyse tam ölücekken vahşi av dedikleri wild hunt geraltta bir anlaşma sunuyor ve diyorki bizimle beraber at sürüceksin 5 yıl kadar fakat hafızan silinicek geraltta mecburen katılıyor
wild hunt dediğimiz vahşi av kısmen hayalet atlara binen olduça güçlü ışınlanmayı biliyorlar ve çok güçlü orduları var vahşi avın kralı eredin ise ciriyi ele geçirmeyi istiyor çünkü ciri kadim kan özelliğini taşıyor bu akdim kan özelliği farklı altarnetif boyutlara farklı gezegenlere ışınlanabiliyor eredin ise bunu kullanıp tüm gezegenleri falan ele geçirmek istiyor biraz karışık fakat rayına oturtursan oldukça güzel bir hikayeye sahip olduğunu görürsün

ve şunuda söyleyeyim 2. oyunun başında geralt yaralı bir şekilde ormanda koşarken orda wild hunttan kaçıyor yani orayı anlamamış olabilirsin
Ama orada Eskel'i Geralt'ın yanına koşarken görmüştüm ben. 2. oyunun başında.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Ama orada Eskel'i Geralt'ın yanına koşarken görmüştüm ben. 2. oyunun başında.
eskel ve lambert orda bizi bulduklarında 1. oyun başlıyor hikayeyi çok karışık vermişler 2.oyunda biz ormana kaçarken bayılıyoruz ve eskel ve lambert bizi buluyor ve 1. oyun başlıyor yani kısacası geralt orda tekrar ve tekrar aynı rüyayı görüyor geralt orda 1. oyunun başını hatırlıyor

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
eskel ve lambert orda bizi bulduklarında 1. oyun başlıyor hikayeyi çok karışık vermişler 2.oyunda biz ormana kaçarken bayılıyoruz ve eskel ve lambert bizi buluyor ve 1. oyun başlıyor yani kısacası geralt orda tekrar ve tekrar aynı rüyayı görüyor geralt orda 1. oyunun başını hatırlıyor
2. oyunu oynadın mı ? Geçemediğim bir yer hakkında soru soracağım. Az çok bilgi edindim ama tam olarak nasıl yapacağımı anlamadım.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502