Arama sonuçları: *

1. AS A SKORZ

Patlama hakkında düşünceleriniz neler

bu yazı çok haklı ve bilgilendirici bilgilendirme için ben de teşekkürler
  2. AS A SKORZ

umarım yapan kişiler bir an önce bulunur ve cezalandırılır
  3. AS A SKORZ

haber mi ?ben yazımda çok açık şekilde düşüncem demişim ve bir kesinlik yok tabikide hiç alakası olmaya bilir. ben de konudan çekiliyorum artık dönüş yapmayacağım
  4. AS A SKORZ

dostum maksat eğer bir yanlış varsa falan konuşalım fikirlerimizi paylaşalaım anlatamıyorum galiba kesin olarak demiyorum zaten
  5. AS A SKORZ

peki dostum sen bilirsin
  6. AS A SKORZ

Dostum ben devlet yaptı demiyorum neden bu kadar agresiflik
  7. AS A SKORZ

Dostum tabi olabilir ben kesin olarak demiyorum zaten yüksek ihtimalle bir terör örgütü kendimi anlatamıyorum galiba fikir alışverişi yapalım
  8. AS A SKORZ

Dostum düşüncem demişim orada dediğim gibi tabikide yüksek ihtimal olmaya da bilir bu konuyu bu yüzden açtım fikir alışverişi
  9. AS A SKORZ

En basiti bence gazi mahallesi olayları
  10. AS A SKORZ

Zamanla öğreneceğiz . En basiti bir tiyatro olabilir tabi bilemem olmaya da bilir bu yüzden açtım bu konuyu fikir alışverişi in
  11. AS A SKORZ

Demek istediğim uzun bir süre gündemde yoktu ve aniden ve seçimler yaklaşırken saldırıldı biraz şüpheli 1668359165 Geçmişte olmadı mı neden ihtimal vermeyeyim
  12. AS A SKORZ

Merak ediyorum düşüncelerinizi bence örgütler niye saldırsın masumlara falan düşüncem ya devlet yaptı ya da devletin arkasında bilmediğimiz şeyler dönüyor birileri sıkışmış durumda olabilir siz ne düşünüyorsunuz Edit:terör ve masum insanlar derken şuana kadar gündemde yoktu şuan hem seçimler...
  13. AS A SKORZ

Gangsta's Paradise parçasıyla tanınan rapçi 'Coolio' Hayatını kaybetti!

şarkısı çok guzeldi acaba ölümden sonra ne var=
  14. AS A SKORZ

GÜNCELLEME! Kuran'a söven(?) TTO'nun Gerçek Hikayesi adlı video hakkında ne düşünüyorsunuz

evet ırkçıyım zort demenden belli zaten
  15. AS A SKORZ

GÜNCELLEME! Kuran'a söven(?) TTO'nun Gerçek Hikayesi adlı video hakkında ne düşünüyorsunuz

aga son videoyu ızelemdıysen ızle bence adama ağlayacak gibi montaj olamaz bence
  16. AS A SKORZ

senin gibilere diyoruz işte ağlıyorlar sonra evet gördüm medeniyetsizler şehri gibi vibe verdi 1662142716 neyse reis onu bunu bırak ta ıcımı ıyı doktum eyv tartışdıgın ıcın cansın
  17. AS A SKORZ

konuş be kral karşılıklı saygı varken rakunabii gibi yobazlık yapmıyorsun cansın
  18. AS A SKORZ

senın batıda olmaman lazım git hataya falan orda yaşa çunku senı yaşatmazlar burada soylım
  19. AS A SKORZ

ahahahahaahah git ve boştan duvara tap yobaz
Top Bottom