Patlama hakkında düşünceleriniz neler

AS A SKORZ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
Merak ediyorum düşüncelerinizi bence örgütler niye saldırsın masumlara falan düşüncem ya devlet yaptı ya da devletin arkasında bilmediğimiz şeyler dönüyor birileri sıkışmış durumda olabilir siz ne düşünüyorsunuz

Edit:terör ve masum insanlar derken şuana kadar gündemde yoktu şuan hem seçimler yaklaşırken bu oldu ve geçmişine katarsak biraz şüpheli

Edit: tabii ki devletin yapma olasılığı çoknçok düşük ve kesin olarak yaptı demiyorum bir teori fikir alışverişi yapalım bu yüzden açtım konuyu zamanla öğreneceğiz

edit3:önceden hükümetin yaptığını düşünüyordum ama şimdi ihtimal vermiyorum kesinlikle devlet karşıtı terör örgütleri yaptıgını düşünüyorum fikir alış verişleriniz için teşekkur ederim .

@KrofeSSional da ayrı teşekkür etmek istiyorum​

Son düzenleme:
Az önce gerçekten Teröre neden masum insanlara saldırıyorlarmı dedin?

Seçim yaklașıyor..Bu ișin altında bu var gibi.

Merak ediyorum düşüncelerinizi bence terör niye saldırsın masumlara falan düşüncem ya devlet yaptı ya da devletin arkasında bilmediğimiz şeyler dönüyor birileri sıkışmış durumda olabilir siz ne düşünüyorsunuz
Terör örgütlerinin masumlara zarar verebilceği ihtimalini vermezken devletin kendi vatandaşını canice öldüreceğine inanıyorsun. Mide bulandırıyorsunuz.

Az önce gerçekten Teröre neden masum insanlara saldırıyorlarmı dedin?
Demek istediğim uzun bir süre gündemde yoktu ve aniden ve seçimler yaklaşırken saldırıldı biraz şüpheli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Terör örgütlerinin masumlara zarar verebilceği ihtimalini vermezken devletin kendi vatandaşını canice öldüreceğine inanıyorsun. Mide bulandırıyorsunuz.
Geçmişte olmadı mı neden ihtimal vermeyeyim

Demek istediğim uzun bir süre gündemde yoktu ve aniden ve seçimler yaklaşırken saldırıldı biraz şüpheli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmişte olmadı mı neden ihtimal vermeyeyim
Ha sen Örgütlerden bahsediyorsun ben direkt Terim olarak Terör sandım

Seçimle bağdaştırdığın nokta tam olarak neresi? Yani seçime ne gibi etkisi var?
2015 Haziran dönemine bak fikir verecektir.Tamamen aynı durum değil ama seçimin yakınındayken olması tesadüf değil.Uzun uzun yazılır konu hakkında.

Seçimle bağdaştırdığın nokta tam olarak neresi? Yani seçime ne gibi etkisi var?
Zamanla öğreneceğiz . En basiti bir tiyatro olabilir tabi bilemem olmaya da bilir bu yüzden açtım bu konuyu fikir alışverişi in

Merak ediyorum düşüncelerinizi bence örgütler niye saldırsın masumlara falan düşüncem ya devlet yaptı ya da devletin arkasında bilmediğimiz şeyler dönüyor birileri sıkışmış durumda olabilir siz ne düşünüyorsunuz

Edit:terör ve masum insanlar derken şuana kadar gündemde yoktu şuan hem seçimler yaklaşırken bu oldu ve geçmişine katarsak biraz şüpheli
CİMER'e şikayet ettim yorumu. Hani hükümeti sevmezsin falan ama devleti de bu olaya katmazsın.

2015 Haziran dönemine bak fikir verecektir.Tamamen aynı durum değil ama seçimin yakınındayken olması tesadüf değil.Uzun uzun yazılır konu hakkında.
2015 senesi çözüm sürecinin kalıntıları olarak nitelendirilir. O dönemde seçime dair herhangi teori ortaya atılmadı. Bunu şimdi örnek olarak kullanmanın mantığı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,197
Üyeler
184,274
Son üye
oysaherkesoldurursevdigni
Geri