Neler Yeni

Patlama hakkında düşünceleriniz neler

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
CİMER'e şikayet ettim yorumu. Hani hükümeti sevmezsin falan ama devleti de bu olaya katmazsın.
Dostum düşüncem demişim orada dediğim gibi tabikide yüksek ihtimal olmaya da bilir bu konuyu bu yüzden açtım fikir alışverişi

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
2015 senesi çözüm sürecinin kalıntıları olarak nitelendirilir. O dönemde seçime dair herhangi teori ortaya atılmadı. Bunu şimdi örnek olarak kullanmanın mantığı yok.
Bu da farklı bir bakıș açısı tabi ama bence tesadüf değil.Bekleyelim bakalım çıkar kokusu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Serdar akın
En basiti bence gazi mahallesi olayları
95 senesinde doğuya giderken sivası doğu sınırından çıkarken jandarma çevirip “Bundan sonra can güvenliğiniz yok” diyerek uyarıda bulunuyordu. Terör o zaman kahvaltı sofrasında zeytin peynirdi. Sen ne anlatıyorsun hocam?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,496
İsim
Mert Can Ergün
Ülkeye herkesi alırsan olacağı bu arama desen yok millet elini kolunu sallayarak giriyorlar her yere

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
95 senesinde doğuya giderken sivası doğu sınırından çıkarken jandarma çevirip “Bundan sonra can güvenliğiniz yok” diyerek uyarıda bulunuyordu. Terör o zaman kahvaltı sofrasında zeytin peynirdi. Sen ne anlatıyorsun hocam?
Dostum tabi olabilir ben kesin olarak demiyorum zaten yüksek ihtimalle bir terör örgütü kendimi anlatamıyorum galiba fikir alışverişi yapalım

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
Bu olayın içine devleti sokan insanlar bana sorunlu diyor kalk git ağzımı bozdurma. Paketi koyan kadının tipinden belli nereye ait olduğu.
Dostum ben devlet yaptı demiyorum neden bu kadar agresiflik

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Bu olayın içine devleti sokan insanlar bana sorunlu diyor kalk git ağzımı bozdurma. Paketi koyan kadının tipinden belli nereye ait olduğu.
Ya aga adam fikrini söylüyor gelip burada gerginlik çıkarıyorsun ne bu tantana.13 yașında ki toxic çocuklardan farkın yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,787
Üyeler
168,843
Son üye
dzp.aez
Top Bottom