Serdar akınn
80+
- Reaksiyon skoru
- 92
Fikir özgürlüğünü çok yanlış anlamışsınız.Ya aga adam fikrini söylüyor gelip burada gerginlik çıkarıyorsun ne bu tantana.13 yașında ki toxic çocuklardan farkın yok.
Fikir özgürlüğünü çok yanlış anlamışsınız.Ya aga adam fikrini söylüyor gelip burada gerginlik çıkarıyorsun ne bu tantana.13 yașında ki toxic çocuklardan farkın yok.
Tamam abi yiyin birbirinizi biz yanlıșız ********** keriziz biz bi akıllı sizsiniz he la hadi by.Fikir özgürlüğünü çok yanlış anlamışsınız.
dostum maksat eğer bir yanlış varsa falan konuşalım fikirlerimizi paylaşalaım anlatamıyorum galiba kesin olarak demiyorum zatenFikir özgürlüğünü çok yanlış anlamışsınız.
Hocam belki haberiniz yok fakat sosyal medya yasası diye bir şey geldi.Ya aga adam fikrini söylüyor gelip burada gerginlik çıkarıyorsun ne bu tantana.13 yașında ki toxic çocuklardan farkın yok.
Bende devletin yapmış olabileceğini düşünüyorum. Saçma gelebilir ama terör örgütlerinin İstanbul'a kadar gelmesi devletin güvenlikleri ciddiye almayıp kendisini tehlikeye atması demektir.Terör örgütlerinin masumlara zarar verebilceği ihtimalini vermezken devletin kendi vatandaşını canice öldüreceğine inanıyorsun. Mide bulandırıyorsunuz.
Atamın gençliğe hitabesini gözden geçirmeni öneririm dost.İnan șu mesaj 2-3 satırdı sildim hepsini.Hocam belki haberiniz yok fakat sosyal medya yasası diye bir şey geldi.
Yanlış haber paylaşıldığında sizi Atatürkün gençliğe hitabesi kurtarmayacak.Atamın gençliğe hitabesini gözden geçirmeni öneririm dost.İnan șu mesaj 2-3 satırdı sildim hepsini.
Konudan çekiliyorum arkadașlar körelmișsiniz utanılacak haldesiniz. @AS A SKORZ kardeșime de teșekkür ederim malum arkadașları ortaya çıkardığı için sazanalr sizi.Yanlış haber paylaşıldığında sizi Atatürkün gençliğe hitabesi kurtarmayacak.