Arama sonuçları: *

1. A

🔴 Yemen’e Koalisyon Güçleri ile Operasyon Düzenlendi

Orta Doğu'da kan , vahşet asla bitmeyecek kaderimiz bu bizim o yüzden ona göre bizim de önlemler almamız gerek.
  2. A

Asgari Ücret 17 bin 2 TL Oldu

Sadece yama yapmaya devam biz artık yeni elbise almalıyız yama yapmak bizi kurtarmayacak bilmem anlatabildim mi durum çok kötü daha kötü anlatamazdım fiyatlara narh gelmedikçe bu eğitim düzelmedikçe biz zam artı zam gideceğiz ve sonra patlak verecek her şey
  3. A

Artık arsa alarak da Türk vatandaşlığı edinilebilecek

Japonya vize konusunda iyi pandemiden sonra tekrar eski düzene döndü. Vietnam da sıkı bir yer zaten pandemide ki tedbiri devam ediyor şehirler arası bile vize ve aşı kontrolü var Japonya da bir süre kalmak iyi tercih hemde çok güzel bir yer bende kendimi maddi olarak toplayınca mısır ve Japonya...
  4. A

Ülke her yönden iyi kişilerin eline geçerse eğitim olsun dini açıdan olsun ancak öyle düzelir osmanlı ve öncesi refah ilim bilim ile yükseldi ve sonra kaybedildiği için gitti o yüzden herkes kendine düşen payı almalı. Vietnam da vatandaşlık almak çok zor bu arada çünkü siyasetçiler ve...
  5. A

O konuda katılıyorum tüm şu an var olan partiler gitmeli ve siyaset iki gündemde olan ideolojik düşüncelerden kurtulmadığı sürece bize rahat yok ülkeye ideolojik düşüncelerden sıyrılmış zeki,bilgili, dini baskı ve chp zihniyetinden sıyrılmış biri lazım bize ülke laik ama asla değil her yönden...
  6. A

Evet baştaki kişi cesaret edip de iç politikada daha sıkı kararlar alamıyor halkı harcıyor bugün tarım yerlerine sahip olduğumuz halde biz buğdayı bile kendimiz dışarıdan satın alıyoruz ya Suriyeden alıyoruz Rus Ukrayna savaşında yağ diye dinlendik biz ülkede üretim yok halktan oy alan adam...
  7. A

Beyefendi Türk olmak ile ekonomi ne alaka ne yani yasalar adaletsiz diye ben Türk olmaktan neden vazgeçeyim Türkiye de kalmak istemeyebilir ama Türk olmak istemiyorum demek çok farklı nokta zaten bunu diyen biri Türk olamaz ülkeden gitmenin bir çok yolu var kendisine seçeneklerde söyledim evet...
  8. A

Ne denebilir ki hadi başta ki mantıklı düşünemiyor yanında ki kişiler hiç mi sen ne yapıyorsun demiyor ülkenin başına ne zaman düzgün kişiler gelecek güzel ülkemin kaderi asırlardır hiç gülmemiş ülke yabancı kaynıyor denecek söz bırakmadılar.
  9. A

O zaman İltica edin ve Türk vatandaşlığından da il nüfus müdürlüğüne başvurarak çıkabilirsiniz
Top Bottom