Arama sonuçları: *

1. Anime Katledici

LGBT Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

knk valla trolüne yaptım şimdi değişmi,yor
  2. Anime Katledici

LGBT Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

yani saygılı olmanız lazım mesela şimdi diyceklerim saygı duymayanlara ben sizin muhammedinize allahınıza veya bir atanıza saygı duyuyor muyum evet sizde saygı duymak zorundasınız ha ben saygı duymam dersen ...
  3. Anime Katledici

Mavi Vatan'ın İsim Babası CEM GÜRDENİZ Göz Altına Alındı

Bugün "darbe imalı bildiri" diyorlar. Eğer halk bunu satın alırsa yarın "darbe bildirisi" derler. Eğer halk bunu da satın alırsa öteki gün "darbe girişimi" derler.
  4. Anime Katledici

Solcu Gazete Ve Türevleri Saçmalığı

sendende belli zaten 1617542244 canlı dersine girmeyi unutma yazın lgs ye giriceksin hadi 1617542276 Ex-Texas sheriff charged again in probe of Black man's death (thedenverchannel.com) Trial Set for 4 Shreveport Officers in Black Man's Death | Louisiana News | US News
  5. Anime Katledici

Bilemem soru işaretini başa yazmandan belli zaten 1617542056 yok daha yeni randevu aldım 29 gün sonraya verdi bekliyom şimdi
  6. Anime Katledici

bilmem
  7. Anime Katledici

kuçu kuçu
  8. Anime Katledici

kaçmaya çalışmıyor ki 1617541873 kahkaha atanı ısırırım bak
  9. Anime Katledici

bana kahkaha atan kadir mısıroğlu dinlio o.O2 1617541743 tamamda bu nasıl bi tutuş biçimi paşam
  10. Anime Katledici

solcu gazete kısmen haklı ama şu twitterda laik bükücü falan var onların ağızlarına kürekle vurmak istiyorum
  11. Anime Katledici

haber kanalı önerir misiniz??

A haber e
  12. Anime Katledici

AB, Türklere serbest dolaşım getirebilir.

kaç yıldır aynı şeyi diyorlar
  13. Anime Katledici

Sabah uyabdığızda dolar 1tl civarında artmış olucak(e.n uyuyup uyanmaya bile kalmadı

Almanyada Ev Fiyatları Çok ............. Diyenleri varya göbüşünü ısırırım
  14. Anime Katledici

İstanbul Sözleşmesi Feshedildi ve Merkez Bankası Başkanı Görevden Alındı!

Müslümanım diyorsundur ve eline hayatın boyunca kuranın mealini almamışsındır bruhhhhh gidipte her yere LuT KaVmI gİBi oMaYın yazmayın al biraz oku https://www.bbc.com/news/magazine-20407286 https://www.quora.com/How-did-the-people-of-Pompeii-become-frozen#:~:text=Long story short%3A they...
  15. Anime Katledici

akp nin son kozu reform paketi

halen recebi savunan varmı
  16. Anime Katledici

Sıcak olunca bunalma hissi

Arkadaşlar Konu Dışı diye Seçtim zaten Sorun Şu; Sıcak havada Sıkılıyor/bunalıyor musunuz
Geri