Solcu Gazete Ve Türevleri Saçmalığı

Dış basınlar eğer polisslerimiz herhangi bir adım atsalar insan hakları insan hakları diyee zırlıyorlar.
Amerika da yapılan polis işkencelerine needen bu kadar şiddetli karşı çıkılmıyor zencilerden bahsetmiyorum bile geçenlerde 16 yaşındaki çocuğa herhangi bir şey olmamasına rağmen yumruklar atıp bayıltan polis ise bırakın işten atılmayı dava bile edilmiyorlar.

İsim PP uyumu zekasını belli ediyor zaten
sendende belli zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

slkadlşkadşlk lşksaldşkalsşkdlkaşs cevap veremeyince boş boş konuşmaya başladın
canlı dersine girmeyi unutma yazın lgs ye giriceksin hadi

Dış basınlar eğer polisslerimiz herhangi bir adım atsalar insan hakları insan hakları diyee zırlıyorlar.
Amerika da yapılan polis işkencelerine needen bu kadar şiddetli karşı çıkılmıyor zencilerden bahsetmiyorum bile geçenlerde 16 yaşındaki çocuğa herhangi bir şey olmamasına rağmen yumruklar atıp bayıltan polis ise bırakın işten atılmayı dava bile edilmiyorlar.
Ex-Texas sheriff charged again in probe of Black man's death (thedenverchannel.com)2020-06-15T010524Z_489958633_RC2D9H9RAS3Z_RTRMADP_3_MINNEAPOLIS-POLICE-PROTESTS-WASHINGTON-102...jpg
Trial Set for 4 Shreveport Officers in Black Man's Death | Louisiana News | US News

sendende belli zaten

Ex-Texas sheriff charged again in probe of Black man's death (thedenverchannel.com)Alıntıyı görüntüle
Trial Set for 4 Shreveport Officers in Black Man's Death | Louisiana News | US News
Söylesene nasıl bir zekam var yaptığım bu pp ile oluşturduğum isim ile bir zeka söyle bana

sendende belli zaten

Ex-Texas sheriff charged again in probe of Black man's death (thedenverchannel.com)Alıntıyı görüntüle
Bu tür şeyler TRde daha hassas polise karşı , toplum tepkisi olmasa bile ceza veriliyor orada ört pas ediliyor toplum fark etmezse :)

sendende belli zaten

dsaşldlşa olum ne yaşıyon sen 11.sınıfım ben yksye giricem ne boş yaptın ya

Söylesene nasıl bir zekam var yaptığım bu pp ile oluşturduğum isim ile bir zeka söyle bana
arkadaş battı hala konuşuyor alakasız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,473
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri