Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,031
Adamın atasını niye ısırıyorsunkaçmaya çalışmıyor ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kahkaha atanı ısırırım bak
Adamın atasını niye ısırıyorsunkaçmaya çalışmıyor ki
bilmemAdamın atasını niye ısırıyorsun
Çalışmıyor diyorsan bir göz doktoruna gitkaçmaya çalışmıyor ki
? kadir mısıroğlu ne alakabana kahkaha atan kadir mısıroğlu dinlio
tamamda bu nasıl bi tutuş biçimi paşam
Bilemem soru işaretini başa yazmandan belli zaten? kadir mısıroğlu ne alaka
yok daha yeni randevu aldım 29 gün sonraya verdi bekliyom şimdiÇalışmıyor diyorsan bir göz doktoruna git
slkadlşkadşlk lşksaldşkalsşkdlkaşs cevap veremeyince boş boş konuşmaya başladınBilemem soru işaretini başa yazmandan belli zaten
İsim PP uyumu zekasını belli ediyor zatenÇalışmıyor diyorsan bir göz doktoruna git
sendende belli zatenİsim PP uyumu zekasını belli ediyor zaten
canlı dersine girmeyi unutma yazın lgs ye giriceksin hadislkadlşkadşlk lşksaldşkalsşkdlkaşs cevap veremeyince boş boş konuşmaya başladın
Ex-Texas sheriff charged again in probe of Black man's death (thedenverchannel.com)Dış basınlar eğer polisslerimiz herhangi bir adım atsalar insan hakları insan hakları diyee zırlıyorlar.
Amerika da yapılan polis işkencelerine needen bu kadar şiddetli karşı çıkılmıyor zencilerden bahsetmiyorum bile geçenlerde 16 yaşındaki çocuğa herhangi bir şey olmamasına rağmen yumruklar atıp bayıltan polis ise bırakın işten atılmayı dava bile edilmiyorlar.
Söylesene nasıl bir zekam var yaptığım bu pp ile oluşturduğum isim ile bir zeka söyle banasendende belli zaten
canlı dersine girmeyi unutma yazın lgs ye giriceksin hadi
Ex-Texas sheriff charged again in probe of Black man's death (thedenverchannel.com)Alıntıyı görüntüle
Trial Set for 4 Shreveport Officers in Black Man's Death | Louisiana News | US News
Bu tür şeyler TRde daha hassas polise karşı , toplum tepkisi olmasa bile ceza veriliyor orada ört pas ediliyor toplum fark etmezsesendende belli zaten
Ex-Texas sheriff charged again in probe of Black man's death (thedenverchannel.com)Alıntıyı görüntüle
Trial Set for 4 Shreveport Officers in Black Man's Death | Louisiana News | US News
dsaşldlşa olum ne yaşıyon sen 11.sınıfım ben yksye giricem ne boş yaptın yasendende belli zaten
arkadaş battı hala konuşuyor alakasızSöylesene nasıl bir zekam var yaptığım bu pp ile oluşturduğum isim ile bir zeka söyle bana
dsaşldlşa olum ne yaşıyon sen 11.sınıfım ben yksye giricem ne boş yaptın ya
arkadaş battı hala konuşuyor alakasız