Arama sonuçları: *

1. AprnHaci

Bolu’da parkta pedofili olayı!

yorum silinmiştir
  2. AprnHaci

allah aşkına adamdaki kılığa bak bağırıyor ben buyum diye kendi dinini çok yaşadığını düşünüp bu tarz olaylarla gündeme gelen rezil rüsva insanlardan sadece bir tanesi olduğunu düşünüyorum
  3. AprnHaci

bu tip aşırı tanıdık geliyor, basic lafa gelince müslümanım diye takılıp içinde ne pislikler olan insan
  4. AprnHaci

Suriyeli bir maganda girdiği dükkanda 2 kişiyi bıçakladı

yalnız bu tür haberler olduğunda çoğu yerde suriyeliyse mülteci deniyor ırkı gizleniyor tek tük suriyeli diyen haber sitesi var asıl gündem olmayan bir ton suriyeli haberi var
  5. AprnHaci

Esra Erol programında yaşanan rezillik

Bu tür yaskalansa yine toxic ve reyting uğruna her şeyin yapılacağı farklı bir program çıkacak aynı izdivaç programlarının yasaklandıktan sonra çıkanlar gibi.
  6. AprnHaci

Siyaset konusundaki görüşleriniz ?

Mansur yavaş aday olsa kazanır gibi ki bende mansura verirdim adam boş konuşmuyor.
  7. AprnHaci

CHP'den HDP'ye bakanlık sözü

Turşu kardeşim siyaset yapmaya gelmiş ya da ban yememek için başka hesap açmış :D
  8. AprnHaci

Kesin büyük bir yatak bulduk :D

Merak ettim videoyu.
  9. AprnHaci

Kesin büyük bir yatak bulduk :D

Açılmıyor kaldırılmış.
  10. AprnHaci

TL DEĞERLENECEK Mİ?

sen ne dedin Fatih Sultan Mehmet te İstanbulu aldı o niye abartılmıyor dedin. ikisini karşılaştırdın. ve ATATÜRK ün abartıldığını düşünüyorsun. 1597923636 hala inkilap diyor siz tapmaya devam edin ne yazarsan yaz boş laflarına cevap vermeyeceğim
  11. AprnHaci

TL DEĞERLENECEK Mİ?

nEEE?!!!! her lideri eşit tutarsan... Sen ATATÜRK ü diğerliderlerle eşit tutan bir insansın.
  12. AprnHaci

TL DEĞERLENECEK Mİ?

konuyu niye çevireyim ?!??! Atamın adı heryerde olmalı sadece ders ilemi ayrıca ben derslerde Atam yok demedim niye çeliyorsun. ilkelerni açıp iinternetten okursunuz dedin bende okulda okutulmuyor dedim bu kadar Atamdan kudurma.
  13. AprnHaci

TL DEĞERLENECEK Mİ?

sen bence git fransızların kölesi olarak yaşa. diğer liderleri Atatürk ile karşılaştırman zeka seviyeni gösteriyor.
  14. AprnHaci

TL DEĞERLENECEK Mİ?

dostuummm onlara kalsa Atatürkçülük dersi diye birşeyde olmayacak. ayrıca Atatürk ün heryerde adı olması gerek bu kadar kudurmayın.
  15. AprnHaci

TL DEĞERLENECEK Mİ?

boşboğaz yapmakmı ?!?! ATATÜRK ün ilkelerinin okutulamdığını söylemek size göre boşboğazlık
  16. AprnHaci

TL DEĞERLENECEK Mİ?

bi zahmet olsun ülkeyi kurtaran adam ATAM. ve ATATÜRK ün ilkelerinin okutulmasına hadi ordan !?
  17. AprnHaci

TL DEĞERLENECEK Mİ?

Atatürk ilkelerini okutumuyorlar ulan !
  18. AprnHaci

TL DEĞERLENECEK Mİ?

tamam akıllı arkadaşım senle münakaşaya girmeyeceğim zaten at gözlüğü takmışsın en büyük sen ve senin zihniyetindekinler oldu mu ?
  19. AprnHaci

TL DEĞERLENECEK Mİ?

zeka ne zamandan beri pp ile ölçülüyor.
Top Bottom