Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Şahin bey ya %50 kötü gelirse ne olucak ve unutmayın 1 hata devletin sonunu bile getirebilir.Mantıklıymış hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam adam cumhurbaşkanlığında gözüm yok dedi, ama olursa bu ülkede hak hukuk cidden yerini bulur. Ve çok yazık tek bir kişiye muhtaç kalmışız
Katılıyorum, 20 yıldır değişmedi bu düzen eğitim sistemini bile 5 tane milletvekili değiştirdi. 5 tane milletvekili ne abi ? Koysana öğretim üyelerini kurula ?
Yenilik şart hocam, ama bana göre
Eğer cesur olmazsak daha çok eziliriz. Bu riski göze almaya değer. Çünkü körü körüne bağlı kalmaktansa en azından %50 ihtimalle kurtulma ihtimalimiz olur
+999
İhtimal yönetimde olamaz. Sizin dediğiniz %50 iyi oluruz ama %50 devlet yıkıla bile bilinir ama göze almalıyız mı diyorsunuz evet bu normal bir işte geçerli ancak yönetimde bunlara yer yoktur.
Şahin bey arkadaş sorumu cevaplamadı ama benzersiniz lütfen bahanesiz cevaplayınMantıklıymış hocam
Hocam adam cumhurbaşkanlığında gözüm yok dedi, ama olursa bu ülkede hak hukuk cidden yerini bulur. Ve çok yazık tek bir kişiye muhtaç kalmışız
Katılıyorum, 20 yıldır değişmedi bu düzen eğitim sistemini bile 5 tane milletvekili değiştirdi. 5 tane milletvekili ne abi ? Koysana öğretim üyelerini kurula ?
Yenilik şart hocam, ama bana göre
Eğer cesur olmazsak daha çok eziliriz. Bu riski göze almaya değer. Çünkü körü körüne bağlı kalmaktansa en azından %50 ihtimalle kurtulma ihtimalimiz olur
+999
CHP ne yaptı ve vaatleri nelerdir?