Neler Yeni

❗️Devlet İle İktidarı Aynı Sananlar Ve Polis Nefreti - Kutsallaştırma Sorunu❗️

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

IceMan🥊

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
:D ite bak hale bana öğretiyor hukuku it gibi devletin polisine saldıramayacaksın o zaman yunan dölü seni eline koluna sağlık o polislerin sizin gibi şerefsizleri öldürmesi lazım
İt sensin ulan kerhane veledi seni ananı fazla zorladım o ağırına gitti tabi anlıyorum sen benim dölüm olabilirsin bu arada o yüzden doğru konuş 😃

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
jopluyormus hocam bayagi iyi bakin asagida videosunu da koydum, sizin dediginiz gibi ne video polise bir saldiri var ne de uzerine gitme var ama ne hikmetse polisin eylemden donen bir kadina vuracagi tutmus allah allahh... (eylemden donene boyle yapiliyorsa gideni dusunemiyorum bile) hani polis bosuna joplamiyordu? boyle kesin kesin konusmak yerine en azindan deyin ki ''isini layigiyla yapmayan ve torpille bu isi yapan bir suru polis mevcut ama ayni zamanda...'' duymadim gormedim bilmiyorum edasiyla boyle yorumlarda bulunmak bana cok bencilce geliyor

şu olay özetliyor her şeyi memleketin polisi de hayırsız

xawentis

80+ Bronze
Uygunsuz Dil
Bunlar polisine askerine dusman :D Sorsan Ataturk cocuguyuz diye gezerler.
Bunlar Mustafa Kemal Atatürk maskesi kullanan namussuz şerefsizler AKP nasıl dini kullanıyorsa bunlar gibi yavşaklarda Atatürkü kullanıyorlar bunların Atatürk sevgisine gram inanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Polisimize asit atan itin de fotoğrafı, o fotoğrafı bile olmayan ismi (I) olan itin çocuğu al babanı buldum

Ekler

• 1807509.jpg
    1807509.jpg
    71.7 KB · Hit: 15

IceMan🥊

80+ Bronze
Uygunsuz Dil
Bunlar Mustafa Kemal Atatürk maskesi kullanan namussuz şerefsizler AKP nasıl dini kullanıyorsa bunlar gibi yavşaklarda Atatürkü kullanıyorlar bunların Atatürk sevgisine gram inanmıyorum

Polisimize asit atan itin de fotoğrafı, o fotoğrafı bile olmayan ismi (I) olan itin çocuğu al babanı buldum
Lan kes ananla işim bitti sana yolluyorum, güya akp dini kullanıyor diyorsun utangaç akp li

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,234
İsim
Mehmet Aslan

Bu fotoğraf o değil , yine yalan haberlere inanmışsınız. Bu kişi saraçhane de polislerin gazla insanları binaya doğru ittirmesi sonucu arbede içerisinde kalmış ve yaralanmış bir kişinin fotoğrafı. Bina içerisindeki canlı yayın kayıtlarına bakarsanız aynı kişiyi göreceksiniz. Utanmıyor musun yalan haber paylaşmaya ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,235
Üyeler
170,992
Son üye
James Hopkins
Top Bottom