Neler Yeni

Siyaset konusundaki görüşleriniz ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar herkese selamlar. Türkiye bugün erken seçime gitse ve yarın oy kullanacak olsak hangi partiye oy verirdiniz ? Ve neden verirdiniz ?
AKP çünkü neden mi?
Şöyle açıklayayım mesela ben 2 parti görüyorum seçimlerde. CHP ve AKP ancak bakarsak CHP'ye gidicek ve iktidara gelicek ama ne yapıcağı belli değil ancak AKP ne yapıcağı konusunda belli . şunu unutmayalım ki siyasette belki,olasılık gibi sözler olmamalı ancak CHP'ye o verirken hep ihtimal var . Ayrıca parti sağı ve solu belli demicem atmış olan kemal bey tarafından yönetiliyor yani olasılıktan başka bir şey yok o yüzden AKP'ye veririm ancak AKP çok iyi demiyorum sadece ne yapıcağı belli olduğundan.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
AKP çünkü neden mi?
Şöyle açıklayayım mesela ben 2 parti görüyorum seçimlerde. CHP ve AKP ancak bakarsak CHP'ye gidicek ve iktidara gelicek ama ne yapıcağı belli değil ancak AKP ne yapıcağı konusunda belli . şunu unutmayalım ki siyasette belki,olasılık gibi sözler olmamalı ancak CHP'ye o verirken hep ihtimal var . Ayrıca parti sağı ve solu belli demicem atmış olan kemal bey tarafından yönetiliyor yani olasılıktan başka bir şey yok o yüzden AKP'ye veririm ancak AKP çok iyi demiyorum sadece ne yapıcağı belli olduğundan.
Akp bu gidişle hiç bir şey değiştiremez. Bence yenilik şart.

Avolay

80+ Gold

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Erdoğan hariç herkese oy veririm 2 aday olsa birisi Erdoğan olsa diğeri Allah diyen tirbüşon olsa Allah diyen tirbüşona oy veririm
yine 1. Aday Erdoğan 2. Aday big smoke olsa big smoke'ye oyumu veririm
Yani anlayacağınız Erdoğan dışındaki canlı, cansız her varlığa oy veririm Erdoğan'a vermem
Merhaa bu çok yanlış bir siyaset .
Eğer bir insan bir oyu kullanırken böyle bir sebeple kullanmamalı aksine eğer aynı partiye vericekseniz o partiye inanarak verin bu yaptığınız siyasi açıdan çok ynalış hocam sonuçta bu devlet ve bu oy kaderlerimiz bu yüzden bunu sevmediğinden değil o partinin yönetebileceğinden ver.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum CHP daha kötü yaparsa bunu biz çekicez . Bu devletin kaderi ve sen bunu kumar oynar gibi atıyorsun ama CHP başa artık gelmesi zor çünkü sol partiler mitoz gibi bölündü Ancak sağcı parti az bu yüzden AKP gine alıcaktır zaten Muharrem bey baya böücek şahsen.

Dochas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Umut Can Dadaş
kim gelirse gelsin ama artk bir şeyler düzelsin

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Dostum CHP daha kötü yaparsa bunu biz çekicez . Bu devletin kaderi ve sen bunu kumar oynar gibi atıyorsun ama CHP başa artık gelmesi zor çünkü sol partiler mitoz gibi bölündü Ancak sağcı parti az bu yüzden AKP gine alıcaktır zaten Muharrem bey baya böücek şahsen.
Dostum en azından adamlar uğraşıyor.
Sen gerçekten AKP deki insanların ülke için uğraştılarını mı sanıyorsun?
En temiz sanılan Binali Yıldırımın bile kirli işleri çıkıyor. Erdoğanın zaten onlarca var. Süleyman soylu olaylarına ne diyeceksin?
Bu adamların amacı ülkeyi geçindirmek falan deği. Para kaçakçılığı yapmak, mafya gibiler:D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
En temiz sanılan Binali Yıldırımın bile kirli işleri çıkıyor. Erdoğanın zaten onlarca var. Süleyman soylu olaylarına ne diyeceksin?
Bu adamların amacı ülkeyi geçindirmek falan deği.
Peki dostum tüm dünya devletleri mafya ile ilişkileri var eski sol yönetimlerin de var . Daha neler bilmiyoruz o zaman CHP'de masum değildi . Her yönetim mafya ile ilişkisi vardır bunu bilmiyor iseniz dünyaya bakın mesela adalet yuvası ABD bile zamanında mafyalar ile iş yaptılar çünkü mafya kolay değildir eğer iyi bir mafya ise devlet ile anlaşır. CHP'ye niye oy veriyorsunuz peki ama bunu AKP'kötülerini kanıt göstermeyin gerçekten inanıyor musunuz CHP yönetebilir diye?
Ben söyleyeyim hayır diyeceğiniz cevap AKP bunu kötü yaptı olucak sizin amacınız AKP gitsin bu kadar yani ülke kaderi köü olsa da iyi de lsa gitsin yeter diyorsunuz lütfen bir açıklamanız olsun öyle o partiye verin bu yanlış.

Bu adamların amacı ülkeyi geçindirmek falan deği. Para kaçakçılığı yapmak, mafya gibiler:D
Uğraştıkları şeyleri söyler misiniz bu arada?
Ben AKP ne yaptı söyleyeyim:
1-Altyapı düzeltildi.
2-Haliç temizlendi.
3-Çöp sorunları çözüldü.
4-Savnma sanayisi gelişti.
5-Kendi teknolojilerimizi üretmeye başladık.
6-Ülke istikrara kavuştu.
7-yaşam standartları iyileşti.
8-Sağlık sektörü herkezin ulaşabileceği konuma getirildi.
9-Ulaşım gelişti.
10-ABD oyuncağı olmaktan çıkıp gözümüzü açtık

Ha ama kötüleri de var:
1-Siyasetçiler çok rahat
2-Yolsuzluklar çıkıyor
3-Verginin duruma göre fazlao lması
4-Yanlış ve saçma korona yasakları ve kararları
5-Bazı bakan seçimleri (Ki en nefret ettiğim bakan yanık.)

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Peki dostum tüm dünya devletleri mafya ile ilişkileri var eski sol yönetimlerin de var . Daha neler bilmiyoruz o zaman CHP'de masum değildi . Her yönetim mafya ile ilişkisi vardır bunu bilmiyor iseniz dünyaya bakın mesela adalet yuvası ABD bile zamanında mafyalar ile iş yaptılar çünkü mafya kolay değildir eğer iyi bir mafya ise devlet ile anlaşır. CHP'ye niye oy veriyorsunuz peki ama bunu AKP'kötülerini kanıt göstermeyin gerçekten inanıyor musunuz CHP yönetebilir diye?
Ben söyleyeyim hayır diyeceğiniz cevap AKP bunu kötü yaptı olucak sizin amacınız AKP gitsin bu kadar yani ülke kaderi köü olsa da iyi de lsa gitsin yeter diyorsunuz lütfen bir açıklamanız olsun öyle o partiye verin bu yanlış.

Uğraştıkları şeyleri söyler misiniz bu arada?
Ben AKP ne yaptı söyleyeyim:
1-Altyapı düzeltildi.
2-Haliç temizlendi.
3-Çöp sorunları çözüldü.
4-Savnma sanayisi gelişti.
5-Kendi teknolojilerimizi üretmeye başladık.
6-Ülke istikrara kavuştu.
7-yaşam standartları iyileşti.
8-Sağlık sektörü herkezin ulaşabileceği konuma getirildi.
9-Ulaşım gelişti.
10-ABD oyuncağı olmaktan çıkıp gözümüzü açtık

Ha ama kötüleri de var:
1-Siyasetçiler çok rahat
2-Yolsuzluklar çıkıyor
3-Verginin duruma göre fazlao lması
4-Yanlış ve saçma korona yasakları ve kararları
5-Bazı bakan seçimleri (Ki en nefret ettiğim bakan yanık.)
7. Madde de yaşam standartları iyileşti mi dedin?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
7. Maddede ki yaşam standartları iyileşti mi dedin?
Evet eskiden sağlık akrnelerini bilmiorsunuz sanırım veya ilaç kıtlığı veya tedavi olamama .
Siz şuan çoğu şeyi zamanında göremezdiniz bile şuan ki birçok şeyi bu devlete borçlusunuz hocam ama sizden bunu istemedim şunu cevapğlayın
CHP ne için uğraştı ve ne yaptı?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Evet eskiden sağlık akrnelerini bilmiorsunuz sanırım veya ilaç kıtlığı veya tedavi olamama .
7. Maddeyi soruyorum. Yaşam standartları iyileşti lafının dediğiniz ile yakından uzaktan alakası yok.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
İktidar CHP ve desteklediği siyasi pkk uzantısı HDP ye kalmasın diye cumhur ittifakına vermeyi düşünürdüm
Mantıklıymış hocam

Parti değil, kişiye bakmak gerekiyor. Mansur Yavaş aday olmazsa muhalefetten kimyese oy vermezdim.
Hocam adam cumhurbaşkanlığında gözüm yok dedi, ama olursa bu ülkede hak hukuk cidden yerini bulur. Ve çok yazık tek bir kişiye muhtaç kalmışız

Katılıyorum, 20 yıldır değişmedi bu düzen eğitim sistemini bile 5 tane milletvekili değiştirdi. 5 tane milletvekili ne abi ? Koysana öğretim üyelerini kurula ?

Erdoğan gitse düzen yıkılacak ve yeni insanlara fırsat çıkacak.
Bence asıl sebebi bu.
Yenilik şart hocam, ama bana göre

Merhaa bu çok yanlış bir siyaset .
Eğer bir insan bir oyu kullanırken böyle bir sebeple kullanmamalı aksine eğer aynı partiye vericekseniz o partiye inanarak verin bu yaptığınız siyasi açıdan çok ynalış hocam sonuçta bu devlet ve bu oy kaderlerimiz bu yüzden bunu sevmediğinden değil o partinin yönetebileceğinden ver.

Eğer cesur olmazsak daha çok eziliriz. Bu riski göze almaya değer. Çünkü körü körüne bağlı kalmaktansa en azından %50 ihtimalle kurtulma ihtimalimiz olur

+999

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,795
Üyeler
166,269
Son üye
alpergngr
Top Bottom