Siyaset konusundaki görüşleriniz ?

Son düzenleme:
Akp ve mhp hariç her parti :d

Akp, mhp, hdp, deva, gelecek hariç hepsi olabilir yakın olduklarım CHP ve Memleket Partisi. Muharrem İnce'yi beğeniyorum, Mansur Yavaş'ı beğeniyorum, Ekrem İmamoğlu'nu beğeniyorum (HDP'ye karşı tutumunu beğenmiyorum fakat yaptığı icraatleri beğeniyorum, geçenlerde E-spor merkezi açtılar bisiklet yollarını çoğalttılar yeşillendirme çalışmalarını beğendim tüm zorluklara rağmen bir şeyler yapmaya çalışıyor çok karalanıyorlar.). Bunların haricinde Erdoğan'ı eskiden severdim 2016-2017'ye kadar fakat sonrasında gerçekleri görmeye başladım zaten yaşım o sıralar 12-13'dü araştırınca tüm gerçekleri gördüm bize hep Atatürk'ü müslümanları öldürürdü, islama inananları atardı falan diye anlatmışlardı ama sonrasında elimin altına internet geçince her şeyi araştırdım ve Erdoğan'ı sevmemeye başladım

Neden sadece hedef Erdoğan? Niye yanlışları söylemek yerine sadece "Erdoğan gitsin" diyorsunuz? Çözemediğimden soruyorum.
Yanlışları yapan zaten " Recai tahir aydoğan" zaten kendisi yanlış yanlışın kaynağını kaldırirsak yanlış kalmaz dimi 🙂

"bize hep Atatürk'ü müslümanları öldürürdü, islama inananları atardı falan diye anlatmışlardı"
@Eren Eser

Kim öyle anlattı hocam
derslerde okuduğum okulda herkes sevmiyordu bana onlar aşılanıyordu ben de o yüzden hiç sevmiyordum

hocam aynı yerde mi okuyoruz? Bence tam tersi ink. dersinde ilah gibi gösteriyorlar Atatürk'Ü ve diğer komutanları siliyorlar.
İmam hatipte okudum ondan olabilir siyasetin okula girdiği bir yerlerdir. Öyle ki derslerde ak parti mitingine götürüyorlardı kek yersiniz falan diye

A

Emin ol ekonomi 2023'te düzelirse oy vermem diyenlerin çoğu tekrar RTE'ye oy verecek. Ya da tam tersi ekonomi kötü olup tek geçimini iktidarın verdiği yardımdan geçinen insanlar kazandıracak. AKP'nin yapamadığı şey dijital iletişime ayak uydurmamak.
Hocam valla çok doğru konuşuyorsunuz.
RTE açıklamalarında gençlerle aramızı bozmaya çalışıyorlar gibi açıklamalar yapıyor.
Kılıçdaroğlu , Mansur Yavaş falan herkes Twitch yayınlarında gençlerle muhabbet vb ediyor. Oy topluyorlar

Eğitim desek zaten yok , bu sene de katledildi. Türkiye'nin çok köklü değişiklikler yapması lazım. Gençler için bilgisayar parçalarında falan vergi düşürülürse çoğu kişi memnun kalır diye düşünüyorum.

Erdoğan gitsin kim gelirse gelsin diyen kişiler zaten Sosyal Medya'da gördükleri herşeye inanan tipler. Ha bazı kişiler çoğunluk bunu paylaşıyorsa doğrudur diye de inanıyor ama genel olarak kasıtlı yapılıyor

Son düzenleme:
Geri