Neler Yeni

Siyaset konusundaki görüşleriniz ?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Dert yazdın diye tahmin ederek cevap veriyorum
Ülkeyi Tayyip Erdoğan yönettiği için evet tek dert Tayyip Erdoğan
Neden sadece hedef Erdoğan? Niye yanlışları söylemek yerine sadece "Erdoğan gitsin" diyorsunuz? Çözemediğimden soruyorum.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hocam dediğini anlamadım
Ve forumu saldın mı pp yok
Her şeye "Erdoğan gitsin" zihniyetiyle bakmalarına diyorum.

Adama tarımda ihracat nasıl artar diyorsun verdiği cevap "Erdoğan gitsin", ülke nasıl düzelir diyorsun "Erdoğan gitsin", üretimi nasıl arttırırız diyoruz "Erdoğan gitsin" sonra bakarız diyor. Ülkeyi bölecek adama Erdoğan karşısında olduğu için oy bile verirler. N'asıl saçma bir zihniyet anlamadım.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Neden sadece hedef Erdoğan? Niye yanlışları söylemek yerine sadece "Erdoğan gitsin" diyorsunuz? Çözemediğimden soruyorum.
Burası sosyal medya ve düşüncesini sosyal medyadan belirten insanlar yaş fark etmeksizin ceza istenildiği için yazamıyorum ama temiz işler yapmıyor. Para kaçakçılığı yapıyor, istersen son çıkan olaylardan hiç bahsetmeyeyim. Ülkeyi Erdoğan yönetmiyor mu? Yalanlar ile yönetiyor, ekonomi çöktü çökecek. Bize doğruları söylemiyor. Aşı işinde çok başarısızlar. Daha önceki yıllarda para kaçakçılığı meydana geldi. Ben de şunu anlamıyorum, bunlar olduğu halde, hala nasıl ona veren bazı insanlar var? Burada Erdoğanı değilde eli arkada diye soruşturma açılan Ekrem imamoğlunu mu eleştirelim anlamadım?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Vermem gerekseydi muhtemelen CHP olurdu. Hiçbiri oy verilesi değil çünkü.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Burası sosyal medya ve düşüncesini sosyal medyadan belirten insanlar yaş fark etmeksizin ceza istenildiği için yazamıyorum ama temiz işler yapmıyor. Para kaçakçılığı yapıyor, istersen son çıkan olaylardan hiç bahsetmeyeyim. Ülkeyi Erdoğan yönetmiyor mu? Yalanlar ile yönetiyor, ekonomi çöktü çökecek. Bize doğruları söylemiyor. Aşı işinde çok başarısızlar. Daha önceki yıllarda para kaçakçılığı meydana geldi. Ben de şunu anlamıyorum, bunlar olduğu halde, hala nasıl ona veren bazı insanlar var?
Bende yukarıdaki mesajımı sana ithafen bir daha atayım
Adama tarımda ihracat nasıl artar diyorsun verdiği cevap "Erdoğan gitsin", ülke nasıl düzelir diyorsun "Erdoğan gitsin", üretimi nasıl arttırırız diyoruz "Erdoğan gitsin" sonra bakarız diyor. Ülkeyi bölecek adama Erdoğan karşısında olduğu için oy bile verirler. N'asıl saçma bir zihniyet anlamadım.

Neden yanlışa çözüm bulmak yerine sadece Erdoğan gitsin diyorsunuz. Yukarıdaki kurduğun cümlenin büyüklüğünün farkında mısın bilmiyorum. "Erdoğanın karşısında olan kişi farketmeksizin veririm". Adam ülkeyi bölecek olsa, adam YPG'ye PKK'ya terörist dememiş olsa, adam vaadini açıklamamış olsa, adam HDP'yle meclis çalışması yapsa bile destekliyorsunuz. Hadi partiye de indirgemeyeyim. Bugün HDP'de Erdoğan'ın karşısında. Oyunu HDP'ye verecek kadar sırf Erdoğan kininden alçalmış olma.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Bende yukarıdaki mesajımı sana ithafen bir daha atayım

Neden yanlışa çözüm bulmak yerine sadece Erdoğan gitsin diyorsunuz. Yukarıdaki kurduğun cümlenin büyüklüğünün farkında mısın bilmiyorum. "Erdoğanın karşısında olan kişi farketmeksizin veririm". Adam ülkeyi bölecek olsa, adam YPG'ye PKK'ya terörist dememiş olsa, adam vaadini açıklamamış olsa, adam HDP'yle meclis çalışması yapsa bile destekliyorsunuz. Hadi partiye de indirgemeyeyim. Bugün HDP'de Erdoğan'ın karşısında. Oyunu HDP'ye verecek kadar sırf Erdoğan kininden alçalmış olma.
Erdoğanın yanlışları olaylarını çoktan geçtik. Adamın yanlış yaptığı şeyler olsa ama temiz biri olsa tamam diyeceğim ama dediğim gibi bir daha tekrarlatma kendi ülkemizden para kaçakcılığı ne demek ya?

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Erdoğanın yanlışları olaylarını çoktan geçtik. Adamın yanlış yaptığı şeyler olsa ama temiz biri olsa tamam diyeceğim ama dediğim gibi bir daha tekrarlatma kendi ülkemizden para kaçakcılığı ne demek ya?
Dostum ben fikre bir şey demiyorum. Okuman mı yok yazman mı anlamadım. Dediğim şey sırf Erdoğan gitsin diye HDP gibi bir partiye oy verebilecek kadar nasıl alçalabildiğiniz, dediğim şey vaatlerini söylemeyip sadece Erdoğan'ı suçlayan partilere nasıl oy verebildiğiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki neden hocam? Böyle düşündüren şey nedir ?
Dijital algı yönetimi olabilir en büyük etken.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Hocam aslında bakarsanız mansur yavaş ekrem imamoğlu ya da chp başkanı kemal bey gibi çıkıp gerçekleri konuşsa bi ikna olucaz ama hesapları kesilmeyen paralar nerde insanlar bunu düşünüyor

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Dostum ben fikre bir şey demiyorum. Okuman mı yok yazman mı anlamadım. Dediğim şey sırf Erdoğan gitsin diye HDP gibi bir partiye oy verebilecek kadar nasıl alçalabildiğiniz, dediğim şey vaatlerini söylemeyip sadece Erdoğan'ı suçlayan partilere nasıl oy verebildiğiniz.
Okumam da var yazmam da. Doğru söylüyorsun Hdp ye vermem. Erdoğan'a kin beslemiyorum adamın yaptıkları ortaya çıktıktan sonra kalmasını hiç ama hiç istemiyorum sadece.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hocam aslında bakarsanız mansur yavaş ekrem imamoğlu ya da chp başkanı kemal bey gibi çıkıp gerçekleri konuşsa bi ikna olucaz ama hesapları kesilmeyen paralar nerde insanlar bunu düşünüyor
Bak ben yanlışa neden yanlış dendi demiyorum. Benim takıldığım nokta bu yanlışlara doğru alternatifler üretmek, bu yanlışlara çözüm sunmak yerine neden sadece Erdoğan'ın suçlanıp; Erdoğan gitsin diye HDP'ye dahi oy verebilecek bir zihniyet yapısına taşındığımız.

Top Bottom