Neler Yeni

Siyaset konusundaki görüşleriniz ?

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Burası sosyal medya ve düşüncesini sosyal medyadan belirten insanlar yaş fark etmeksizin ceza istenildiği için yazamıyorum ama temiz işler yapmıyor. Para kaçakçılığı yapıyor, istersen son çıkan olaylardan hiç bahsetmeyeyim. Ülkeyi Erdoğan yönetmiyor mu? Yalanlar ile yönetiyor, ekonomi çöktü çökecek. Bize doğruları söylemiyor. Aşı işinde çok başarısızlar. Daha önceki yıllarda para kaçakçılığı meydana geldi. Ben de şunu anlamıyorum, bunlar olduğu halde, hala nasıl ona veren bazı insanlar var? Burada Erdoğanı değilde eli arkada diye soruşturma açılan Ekrem imamoğlunu mu eleştirelim anlamadım?
Kesinlikle katılıyorum lakin işini doğru yapsa yine ona oy verirdik bunu da ekleyeyim

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Kılıçdaroğlunun gençlere yönetik hamleleri başarılı. Fakat yıllardır kaybetmesi basarili olma ihtimalini dusuruyor.

Mansur yavaş başarılı bir başkan işini iyi yapiyor ama gecmişteki açiklamalari ve ülkücü olmasi sebebi ile doğudan asla oy alamaz.

Ekrem imamoğlu başta çok basariliydi son zamanlarda yaptiklarindan sonra islamcılardan oy almasi imkansiz fakat doğudan ciddi oy alma potansiyeli var.

Mantıklı olarak adayın ekrem imamoğlu olması gerekiyor. Olası bir mansur yavaş adaylığında 2.Muharrem ince vakası yaşanır.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Bak ben yanlışa neden yanlış dendi demiyorum. Benim takıldığım nokta bu yanlışlara doğru alternatifler üretmek, bu yanlışlara çözüm sunmak yerine neden sadece Erdoğan'ın suçlanıp; Erdoğan gitsin diye HDP'ye dahi oy verebilecek bir zihniyet yapısına taşındığımız.
Hdp ye vermem dedim ya. Chp den karşısında kim çıksa desem daha doğru olur.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Bende yukarıdaki mesajımı sana ithafen bir daha atayım
Adama tarımda ihracat nasıl artar diyorsun verdiği cevap "Erdoğan gitsin", ülke nasıl düzelir diyorsun "Erdoğan gitsin", üretimi nasıl arttırırız diyoruz "Erdoğan gitsin" sonra bakarız diyor. Ülkeyi bölecek adama Erdoğan karşısında olduğu için oy bile verirler. N'asıl saçma bir zihniyet anlamadım.

Neden yanlışa çözüm bulmak yerine sadece Erdoğan gitsin diyorsunuz. Yukarıdaki kurduğun cümlenin büyüklüğünün farkında mısın bilmiyorum. "Erdoğanın karşısında olan kişi farketmeksizin veririm". Adam ülkeyi bölecek olsa, adam YPG'ye PKK'ya terörist dememiş olsa, adam vaadini açıklamamış olsa, adam HDP'yle meclis çalışması yapsa bile destekliyorsunuz. Hadi partiye de indirgemeyeyim. Bugün HDP'de Erdoğan'ın karşısında. Oyunu HDP'ye verecek kadar sırf Erdoğan kininden alçalmış olma.
Hocam mantıklı bi gözle bakınca evet cümle böyle yorumlanabilir ama burda herkes çok iyi biliyor ki erdoğan veya başkası da gelse fark etmez. Bizim derdimiz ülkeyi cidden dürüst insanlara teslim etmek olmalı dimi ?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Kılıçdaroğlunun gençlere yönetik hamleleri başarılı. Fakat yıllardır kaybetmesi basarili olma ihtimalini dusuruyor.
Gençlere yönelik hangi hamlelerini gördün somut?

Ekrem imamoğlu başta çok hypliydi son zamanlarda yaptiklarindan sonra islamcılardan oy almasi imkansiz fakat doğudan ciddi oy alma potansiyeli var.
İstanbul'da yaşamıyorsun büyük ihtimalle. Ya da yakın zamanda bulunmadın. Zira icraat noktasında halkın beklentisini karşılayamadı. Sıradaki seçimlerde çok büyük düşecek. Sadece muhafazakar kesim de değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hdp ye vermem dedim ya. Chp den karşısında kim çıksa desem saha doğru olur.
E onu baştan belirteceksin. Söz ağızdan bir kere çıkar. Bende ona yönelik yorumumu yaptım.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Bak ben yanlışa neden yanlış dendi demiyorum. Benim takıldığım nokta bu yanlışlara doğru alternatifler üretmek, bu yanlışlara çözüm sunmak yerine neden sadece Erdoğan'ın suçlanıp; Erdoğan gitsin diye HDP'ye dahi oy verebilecek bir zihniyet yapısına taşındığımız.
Haklısınız hocam ama insanlar artık o kadar bunaldı ki adam gitsin keyfimize bakalım gözündeler. Boş koltuk bile daha çok iş yapıyorken ülkeyi kurtaracak adamı bulmak neler değiştirir biraz düşünelim

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
E onu baştan belirteceksin. Söz ağızdan bir kere çıkar. Bende ona yönelik yorumumu yaptım
Güçlü rakip olarak düşündüm. Hdp nin bir rakip olacağını zannetmiyorum. Ama Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş en azından dürüst.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hocam mantıklı bi gözle bakınca evet cümle böyle yorumlanabilir ama burda herkes çok iyi biliyor ki erdoğan veya başkası da gelse fark etmez. Bizim derdimiz ülkeyi cidden dürüst insanlara teslim etmek olmalı dimi ?
Dostum bende farklı bir şey demiyorum. Ben RTE'yi desteklerim. Sıradaki seçimlerde alt kadrosunu gözden geçirmediği sürece oy vermeyi de düşünmüyorum mesela. Kimsenin de oyuna karışacak değilim.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı

Mansur yavaş başarılı bir başkan işini iyi yapiyor ama gecmişteki açiklamalari ve ülkücü olmasi sebebi ile doğudan asla oy alamaz.

Ekrem imamoğlu başta çok basariliydi son zamanlarda yaptiklarindan sonra islamcılardan oy almasi imkansiz fakat doğudan ciddi oy alma potansiyeli var.

Mantıklı olarak adayın ekrem imamoğlu olması gerekiyor. Olası bir mansur yavaş adaylığında 2.Muharrem ince vakası yaşanır.
Katılıyorum hocam

Dostum bende farklı bir şey demiyorum. Ben RTE'yi desteklerim. Sıradaki seçimlerde alt kadrosunu gözden geçirmediği sürece oy vermeyi de düşünmüyorum mesela. Kimsenin de oyuna karışacak değilim.
Hocam öncelikle şu akrabalık ilişkilerine bi son vermeli. Vay benim yeğenim bakan olsun mantığı olduğunu herkes biliyor

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
A
Haklısınız hocam ama insanlar artık o kadar bunaldı ki adam gitsin keyfimize bakalım gözündeler. Boş koltuk bile daha çok iş yapıyorken ülkeyi kurtaracak adamı bulmak neler değiştirir biraz düşünelim
Emin ol ekonomi 2023'te düzelirse oy vermem diyenlerin çoğu tekrar RTE'ye oy verecek. Ya da tam tersi ekonomi kötü olup tek geçimini iktidarın verdiği yardımdan geçinen insanlar kazandıracak. AKP'nin yapamadığı şey dijital iletişime ayak uydurmamak.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Gençlere yönelik hangi hamlelerini gördün somut?

İstanbul'da yaşamıyorsun büyük ihtimalle. Ya da yakın zamanda bulunmadın. Zira icraat noktasında halkın beklentisini karşılayamadı. Sıradaki seçimlerde çok büyük düşecek. Sadece muhafazakar kesim de değil.

E onu baştan belirteceksin. Söz ağızdan bir kere çıkar. Bende ona yönelik yorumumu yaptım.
Başarisini bilmem fikrimi yazdim ekrem imamoğlu nefes alsa doğudan oy alır. Ben siyasi parti desteklemem. Hiçbir parti düşünceme uymaz. Yıllardir sağlik sorunlari ile uğraşan biri olarak ülkenin sağlık yonunden basarisini her zaman takdir ettim. İyiye iyi kötüye kötü derim

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Katılıyorum hocam

Hocam öncelikle şu akrabalık ilişkilerine bi son vermeli. Vay benim yeğenim bakan olsun mantığı olduğunu herkes biliyor
Belki de en büyük sorun o. Yandaş + liyakatın olmaması. Düzelir umarım.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Bence bunlardan önce konuşulması gereken konular var. Mesela Sedet Peker olayı.

Top Bottom