Başarisini bilmem fikrimi yazdim ekrem imamoğlu nefes alsa doğudan oy alır. Ben siyasi parti desteklemem. Hiçbir parti düşünceme uymaz. Yıllardir sağlik sorunlari ile uğraşan biri olarak ülkenin sağlık yonunden basarisini her zaman takdir ettim. İyiye iyi kötüye kötü derim
Emin ol ekonomi 2023'te düzelirse oy vermem diyenlerin çoğu tekrar RTE'ye oy verecek. Ya da tam tersi ekonomi kötü olup tek geçimini iktidarın verdiği yardımdan geçinen insanlar kazandıracak. AKP'nin yapamadığı şey dijital iletişime ayak uydurmamak.
Sadece bu değil hocam adama nasıl nerde niye sorularını soruyoruz biz biliriz diyor. Yahu yapsana mansur yavaşın yaptığı gibi internet üzerinden ihaleleri tüm halk görsün
Sadece bu değil hocam adama nasıl nerde niye sorularını soruyoruz biz biliriz diyor. Yahu yapsana mansur yavaşın yaptığı gibi internet üzerinden ihaleleri tüm halk görsün
Mansur Yavaş'ı AKP'nin bir kesimi de destekliyor. Ankara'yı AKP alamaz seçimlerde. Ama İstanbul'u kazanma oranı yüksek. - Eğer adam gibi bir aday koyarsa-
Ben sana diyorum ki bilmiyorum icraatini ve siyasi dusuncem yok sadece fikrim ekrem imamoglunun dogudan oy alacagi.kendini fazla kaptirma. Yanliş kisiye yanlis cevaplar veriyorsun. Ben muhalif değilim.
Ben sana diyorum ki bilmiyorum icraatini ve siyasi dusuncem yok sadece fikrim ekrem imamoglunun dogudan oy alacagi.kendini fazla kaptirma. Yanliş kisiye yanlis cevaplar veriyorsun. Ben muhalif değilim.
Muhalif olmana da gerek yok. Ülke bizim, İstanbul gibi bir memleket bizim. Senin de yurdun benim de yurdum. En iyisi neyse onu seçmek ülkenin istikbalini etkileyecek. Ekrem İmamoğlu'nun da icraatlerini o yüzden sayalım dedim.
Muhalif olmana da gerek yok. Ülke bizim, İstanbul gibi bir memleket bizim. Senin de yurdun benim de yurdum. En iyisi neyse onu seçmek ülkenin istikbalini etkileyecek. Ekrem İmamoğlu'nun da icraatl
Muhalif olmana da gerek yok. Ülke bizim, İstanbul gibi bir memleket bizim. Senin de yurdun benim de yurdum. En iyisi neyse onu seçmek ülkenin istikbalini etkileyecek. Ekrem İmamoğlu'nun da icraatlerini o yüzden sayalım dedim.
Belki yeterli vaatlerini gerçekleştirememiş olabilir ama adam yaptıklarını insanların gözünün içine sokmuyor. Dağıtılan patateslerin önünde fotoğraf çektirmiyor. Cumhurbaşkanı olursa ve önünde sürekli onu engellemeye çalışan birileri olmazsa daha da gelişeceğini düşünüyorum. En azından dürüst.
Belki yeterli vaatlerini gerçekleştirememiş olabilir ama adam yaptıklarını insanların gözünün içine sokmuyor. Dağıtılan patateslerin önünde fotoğraf çektirmiyor. Cumhurbaşkanı olursa ve önünde sürekli onu engellemeye çalışan birileri olmazsa daha da gelişeceğini düşünüyorum. En azından dürüst.
Hocam yapılan her şeyi halka gösteren bi adam yalan yanlış şeyler yapmaz. Açın kılıçtaroğlunun jahrein ile yayınına bakın veya o boru ihalesini izleyin ya da ekrem imamoğlunun milletvekillerinin saldırılarına nasıl karşılık vermediğine bakın.
Daha da var yani. AKP'nin yaptıklarını kendi yapmış gibi gösteren bu Ekrem İmamoğlu'ndan bahsediyoruz değil mi hepimiz? Tabii haklısınız. Göze sokmak ne başka organlarımız da faydalanıyor sağolsun
Hocam yapılan her şeyi halka gösteren bi adam yalan yanlış şeyler yapmaz. Açın kılıçtaroğlunun jahrein ile yayınına bakın veya o boru ihalesini izleyin ya da ekrem imamoğlunun milletvekillerinin saldırılarına nasıl karşılık vermediğine bakın.
@baltazar Dostum sana açıklayayım derdimi şimdi sen de buna bi cevap yazarsın . Yaşım 24 bugüne kadar belki de hiçbirinizin hayal edemeyeceği acıları çektim ve bu ülkenin sağlık sisteminden dibine kadar faydalandım. Her şekilde her konuda tebrik ettim. Çocukluğumdan beri sağlık sisteminin nasıl ilmek ilmek geliştiğini bizzat yaşarayak gözümle gördüm. Sağ tarafım çok baskılıydı her konuda. Ekrem imamoğlunun birçok hatası var bazı terör destekçisi kişiler ile yaptığı şeyler vs. Hepsine kızmakla beraber sol tarafım ağır basmadı hiçbir şekilde. Hiçbir zaman 2 liralık çikolatayı 10 liraya aldığım için kalkıp kimseye laf etmedim. Ya da istediğim oyunu oynayamadığım için devlete hiçbir zaman laf söylemedim. Çünkü daha büyük sorunlarım vardı ve devletin bu konuda başarılı olduğunu düşündüm. Hiçbir zaman xxx partisi bunu yapmış dediklerinde karşılık olarak sizinkiler de bunu yapıyor diye cevap vermedim. Bu yaşıma kadar iyiye iyi kötüye kötü dedim. Ama son zamanlardaki olaylar göz var nizam var insanlar aç intihar ediyor zor durumdayız bu bir gerçek. Değişim şart bu düzenin değişmesi gerekiyor. Siyası düşüncem yok bana uymuyor eyvallah faydalandık devletimizden ama her şey gittikçe kötüye gidiyor. Olası seçimde ekrem imamoğlu veya sol partiye oy vermekten başka hiçbir seçenek yok. Şimdi yazdıklarımı oku daha iyi bir seçeneğin varsa bana söyle söz veriyorum uygulayacağım