Neler Yeni

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Siyaset konuşayım diye geldim ama böyle çok baydı Moderatöre söylüyorum konuyu kapatsın siyaset konusacaksak belli bir konu hakkında konuşalım, biri başka bir şey diyoe öteki başka çok dağınık oldu işte buda sıkmaya başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Noktalama işaretlerini adam akıllı kullanamamam dışında bir sorun yok gibi geldi:/
noktalama işareti kullanmama gerek yok gayet anlaşılıyor nasıl anlamak istiyorsan öyle okuyorsun ondan olsa gerek babandan öğrendiklerini buraya yazma lütfen

senin savunduğun kişiler darbeci fetullah gülen ve dolandırıcı ihlas holding ile kol kola geziyor rte ile fotoğraf çekilip kendi kanalı olan tgrt de vb kanallarda haber yapıyor iş adamı bu başkan ile fotoğrafının olması ne demek bu adama iş yağacak para akacak demek bu adamın hisselerine küçük büyük yatırımcılar yatırım yapıyor endeks 1200-1500 tl iken endeks şimdi 5000 lerde ama bu adamın hissesi 8 tl lerden 1 tl lere düştü neden 4 yıl zarar 1 yıl ufak kar açıklıyor sonra zarar açıklamaya devam ediyor spk 5 yıl ard arda zarar açıklayan şirketlere müdahale ediyor bu şerefsizde 4 yıl zarar 1 yıl kar açıkladığı için spk hiç bir şey yapmıyor millet o kadar gönderi atıyor ismi olan yatırımcılar açıklama yapıyor bu adamın 6 tane farklı şirketi ve hissesi var hepsindede aynı tezgahı kuruyor bu adam hatta bu dolandırdığı kişilere ufak ufak ödemeler yapmaya başlamıştı taksit taksit ama enflasyon karşısında bu yatırımcıların paraları erimeye devam etti sonra biliyorsun darbe girdi araya bu adamında işine geldi tabi ödemedi paraları nerde pislik var ise senin savunduğun insanlar ile kol kolalar erkek çocuklarına taciz edildi bir kereden bir şey olmazmı diyen dersin çocukların rızası varmıydı diyenmi dersin 6 yaşında çocuk gelinmi dersin ve bu cemaatin kaçak yapısı bu olaylar patlak verene kadar gün yüzüne çıkmadımı dersin her şey ört pas ediliyor sende burada ezberlediğin üç beş lafi yazıyorsun az gözünü aç normalmi bu kadar mültecinin gelmesi vatandaşlık hakkı verilmesi ? avrupa ülkeleri sana niye para versin mültecileri koru diye boş beleşmi sanıyorsun filtre olarak kullanılıyoruz doktoru mühendisi arapların zenginleri hep amerikada almanyada sağda solda dolaşıyor hemde kendi ülkelerini batıran siyasal islamcılar ilede uğraşmak zorunda kalmıyor

dolandırıcıları savunuyorsun 🐵

daha az ücret ile yapılabilecekken daha fazla para ile yapılan köprüden ve tahmini getirisi altında getirisi olan köprüden ve bu köprünün parasının çıkması için senden vergi kesilmesinden dolar kurunun sabit tutulması için satılan rezervlerden daha enflasyon faiz ilişkisini kuramayan birisinin ekpnomistim demesinden bahsetmiyorum bile faizi çekti merkez bankası 0 a enflasyon uçtu gitti dış güçler diye geçiştiriyorlar şimdi borsa istanbuldaki küçük yatırımcıları ezdiler büyükler parasına para kattı bankaları zengin ettiler düşük faizli kredi veriyoruz diye diye daha yazayım istersen moderatörde bir şey yaoacağını sanmıyorum argo kullanılmıyor sonuçta

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Screenshot_2023-04-19-00-58-17-363_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Bu ekran görüntüsünü madara olun diye paylaşıyorum:D

noktalama işareti kullanmama gerek yok gayet anlaşılıyor nasıl anlamak istiyorsan öyle okuyorsun ondan olsa gerek babandan öğrendiklerini buraya yazma lütfen

senin savunduğun kişiler darbeci fetullah gülen ve dolandırıcı ihlas holding ile kol kola geziyor rte ile fotoğraf çekilip kendi kanalı olan tgrt de vb kanallarda haber yapıyor iş adamı bu başkan ile fotoğrafının olması ne demek bu adama iş yağacak para akacak demek bu adamın hisselerine küçük büyük yatırımcılar yatırım yapıyor endeks 1200-1500 TL iken endeks şimdi 5000 lerde ama bu adamın hissesi 8 TL lerden 1 TL lere düştü neden 4 yıl zarar 1 yıl ufak kar açıklıyor sonra zarar açıklamaya devam ediyor spk 5 yıl ard arda zarar açıklayan şirketlere müdahale ediyor bu şerefsizde 4 yıl zarar 1 yıl kar açıkladığı için spk hiç bir şey yapmıyor millet o kadar gönderi atıyor ismi olan yatırımcılar açıklama yapıyor bu adamın 6 tane farklı şirketi ve hissesi var hepsindede aynı tezgahı kuruyor bu adam hatta bu dolandırdığı kişilere ufak ufak ödemeler yapmaya başlamıştı taksit taksit ama enflasyon karşısında bu yatırımcıların paraları erimeye devam etti sonra biliyorsun darbe girdi araya bu adamında işine geldi tabi ödemedi paraları nerde pislik var ise senin savunduğun insanlar ile kol kolalar erkek çocuklarına taciz edildi bir kereden bir şey olmazmı diyen dersin çocukların rızası varmıydı diyenmi dersin 6 yaşında çocuk gelinmi dersin ve bu cemaatin kaçak yapısı bu olaylar patlak verene kadar gün yüzüne çıkmadımı dersin her şey ört pas ediliyor sende burada ezberlediğin üç beş lafi yazıyorsun az gözünü aç normalmi bu kadar mültecinin gelmesi vatandaşlık hakkı verilmesi ? avrupa ülkeleri sana niye para versin mültecileri koru diye boş beleşmi sanıyorsun filtre olarak kullanılıyoruz doktoru mühendisi arapların zenginleri hep amerikada almanyada sağda solda dolaşıyor hemde kendi ülkelerini batıran siyasal islamcılar ilede uğraşmak zorunda kalmıyor

dolandırıcıları savunuyorsun 🐵
Yok be kardeşim ne babası her şey açıkça ortada bir yanda herşeye muhalefet olan biri var diğer tarafda devleti ve milleti için çalışan bir adam.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Alıntıyı görüntüle

Yok be kardeşim ne babası her şey açıkça ortada bir yanda herşeye muhalefet olan biri var diğer tarafda devleti ve milleti için çalışan bir adam.
devleti ve milleti için çalışan bir adam ? PUHPGOFIHOGOGOAHAHAHAHAHAH

Alıntıyı görüntüle

her şey ortadamı ?? HAHAHAHAHAJAJAJ hiç bu kadar gülmemiştim sana up uzun yazı yazdım okumadığına o kadar çok eminimki hadi ihlas holding ve türevleri ile ilgili savunmanı bekliyorum varsa babanın bir bilgisi buraya yazarsın hatta telefonu direkt ona ver onunla konuşalım daha sağlıklı olur tüp yağ kuyruk diyecek ise hiç gelmesin o zamanlar olan israil savaşından ve ambargodan bi haberdir büyük ihtimalle

Son düzenleme:

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
devleti ve milleti için çalışan bir adam ? PUHPGOFIHOGOGOAHAHAHAHAHAH

her şey ortadamı ?? HAHAHAHAHAJAJAJ hiç bu kadar gülmemiştim sana up uzun yazı yazdım okumadığına o kadar çok eminimki
Evet okumadım ciddiyim şuan film izliyprum okumaya üşendim. Bence bu tartışmayı sonlandiralim secimlere çok kalmadı seçim günü, bu konuyu hortlatalım. Seçim günü tartışması daha zevkli olur. Şimdi sana gore Kemal bana göre Erdoğan o yüzden tartışmak anlamsız gelmeye başladı çünkü iki taraf kendini ne olursa olsun haklı göreceği için...

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Evet okumadım ciddiyim şuan film izliyprum okumaya üşendim. Bence bu tartışmayı sonlandiralim secimlere çok kalmadı seçim günü, bu konuyu hortlatalım. Seçim günü tartışması daha zevkli olur. Şimdi sana gore Kemal bana göre Erdoğan o yüzden tartışmak anlamsız gelmeye başladı çünkü iki taraf kendini ne olursa olsun haklı göreceği için...
kemali sevmiyorum ama rte karşısına kim geçerse oy veririm zaten kemal gelirde bi ters yaparsa kemalin karşısına oy verecek %30 kesim hazır amerika vb alım gücü yüksek ülkelerdeki gibi sürekli başkan değiştirmek daha sağlıklı olacaktır lale fazla uzadı

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
kemali sevmiyorum ama rte karşısına kim geçerse oy veririm zaten kemal gelirde bi ters yaparsa kemalin karşısına oy verecek %30 kesim hazır amerika vb alım gücü yüksek ülkelerdeki gibi sürekli başkan değiştirmek daha sağlıklı olacaktır lale fazla uzadı
Hiç uzatmaya gerek yok, seçim günü görüşürüz.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,179
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
CHP kemik kitlesi %30 civarı vardır bence.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
CHP kemik kitlesi %30 civarı vardır bence.
chp kemik kitlesi %30 chp karşısına kim geçerse onada oy verecek kemik kitlede hazır zaten bu seçim kk kazanırda bi ters hamlesini görürler direkt yollarlar

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,179
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
chp kemik kitlesi %30 chp karşısına kim geçerse onada oy verecek kemik kitlede hazır zaten bu seçim kk kazanırda bi ters hamlesini görürler direkt yollarlar
Kılıçdaroğlu gönderilmesi basit rte gönderilmesi zor adam kök salmış zaten. :D

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Kılıçdaroğlu gönderilmesi basit rte gönderilmesi zor adam kök salmış zaten. :D
işte ama kk de düzgün karşı koyamıyor açıkcası elindeki medya gücünü tam anlamıyla kullanamıyor a haber daha baskın

ottoyusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
YUSUF GÜL
Tam 20 sene. Herşeyi bir kenara bırakın iyisini kötüsünü, yolunu köprüsünü, zamları bilmem neleri. Sadece basit bir soru.
20 sene iktidarsın.10 senesi tamamen senin kontrolünde (iyi niyetli olup Feto zamanlarını çıkaralım) sonu böyle mi olmalıydı. Ülkeye prime dönemini yaşatman gerekirken harbi şu hale gelinmeli miydi. Oy verirken sadece bu soruyu sorun kendinize tavsiyedir.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Onur
Milliyetci bi insan sinan oğandan başkasına oy veremez.herkesin kendi düşüncesi ilk Tur sinan 2ci tur mecburiyetden kemal.sebebi güç dengesi sağlanması.çünkü adalet diye bişey kalmadı.tayip gitsinde kemalıde arkasından yollarız sıkıntı yok.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Yapmanız gerekenler;

Milletvekili adayında da bölgenizden çıkartabileceğiniz en yüksek mv oranına bakabilirsiniz.

Ekler

• 23.png
    23.png
    1 MB · Hit: 50
Top Bottom