marilyn
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,679
- İsim
- marilyn
noktalama işareti kullanmama gerek yok gayet anlaşılıyor nasıl anlamak istiyorsan öyle okuyorsun ondan olsa gerek babandan öğrendiklerini buraya yazma lütfenSiyaset konuşayım diye geldim ama böyle çok baydı Moderatöre söylüyorum konuyu kapatsın siyaset konusacaksak belli bir konu hakkında konuşalım, biri başka bir şey diyoe öteki başka çok dağınık oldu işte buda sıkmaya başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Noktalama işaretlerini adam akıllı kullanamamam dışında bir sorun yok gibi geldi:/
senin savunduğun kişiler darbeci fetullah gülen ve dolandırıcı ihlas holding ile kol kola geziyor rte ile fotoğraf çekilip kendi kanalı olan tgrt de vb kanallarda haber yapıyor iş adamı bu başkan ile fotoğrafının olması ne demek bu adama iş yağacak para akacak demek bu adamın hisselerine küçük büyük yatırımcılar yatırım yapıyor endeks 1200-1500 tl iken endeks şimdi 5000 lerde ama bu adamın hissesi 8 tl lerden 1 tl lere düştü neden 4 yıl zarar 1 yıl ufak kar açıklıyor sonra zarar açıklamaya devam ediyor spk 5 yıl ard arda zarar açıklayan şirketlere müdahale ediyor bu şerefsizde 4 yıl zarar 1 yıl kar açıkladığı için spk hiç bir şey yapmıyor millet o kadar gönderi atıyor ismi olan yatırımcılar açıklama yapıyor bu adamın 6 tane farklı şirketi ve hissesi var hepsindede aynı tezgahı kuruyor bu adam hatta bu dolandırdığı kişilere ufak ufak ödemeler yapmaya başlamıştı taksit taksit ama enflasyon karşısında bu yatırımcıların paraları erimeye devam etti sonra biliyorsun darbe girdi araya bu adamında işine geldi tabi ödemedi paraları nerde pislik var ise senin savunduğun insanlar ile kol kolalar erkek çocuklarına taciz edildi bir kereden bir şey olmazmı diyen dersin çocukların rızası varmıydı diyenmi dersin 6 yaşında çocuk gelinmi dersin ve bu cemaatin kaçak yapısı bu olaylar patlak verene kadar gün yüzüne çıkmadımı dersin her şey ört pas ediliyor sende burada ezberlediğin üç beş lafi yazıyorsun az gözünü aç normalmi bu kadar mültecinin gelmesi vatandaşlık hakkı verilmesi ? avrupa ülkeleri sana niye para versin mültecileri koru diye boş beleşmi sanıyorsun filtre olarak kullanılıyoruz doktoru mühendisi arapların zenginleri hep amerikada almanyada sağda solda dolaşıyor hemde kendi ülkelerini batıran siyasal islamcılar ilede uğraşmak zorunda kalmıyor
dolandırıcıları savunuyorsun
daha az ücret ile yapılabilecekken daha fazla para ile yapılan köprüden ve tahmini getirisi altında getirisi olan köprüden ve bu köprünün parasının çıkması için senden vergi kesilmesinden dolar kurunun sabit tutulması için satılan rezervlerden daha enflasyon faiz ilişkisini kuramayan birisinin ekpnomistim demesinden bahsetmiyorum bile faizi çekti merkez bankası 0 a enflasyon uçtu gitti dış güçler diye geçiştiriyorlar şimdi borsa istanbuldaki küçük yatırımcıları ezdiler büyükler parasına para kattı bankaları zengin ettiler düşük faizli kredi veriyoruz diye diye daha yazayım istersen moderatörde bir şey yaoacağını sanmıyorum argo kullanılmıyor sonuçta