Az kaldı perma yiyeceksin devam et bu kafa ile hani engellemiştin delikanlı
Senin boş biri olduğun belli oluyor sankı malum kişi ülkeyi yönetebiliyor.
Az kaldı perma yiyeceksin devam et bu kafa ile hani engellemiştin delikanlı
Senin boş biri olduğun belli oluyor sankı malum kişi ülkeyi yönetebiliyor.
Cehape gençlik kolları başkanı provakasyona devam.
Chp bağlantım yok bilmeden yorum yapma. Muhalefete muhaliflik yapmaya devam edin.Cehape gençlik kolları başkanı provakasyona devam.
Cimere şikayet geliyor Lütfen silme.Yaparım dostum tayip çok mu masum kemal ı sevmem akp tayibin yaptıklarını unutuyorsan bir şey diyemem tayip bizim için katildir hırsızdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu hainde hesap verecek tayibin yanında ayrılmıyor
K.K bu kadar konuşmuyor kendini Mahvettin forumu ya sal abicim git dolaş hava al yazık.Chp bağlantım yok bilmeden yorum yapma. Muhalefete muhaliflik yapmaya devam edin.
Sana yazık sen malum kişi savunmaya devam et.Cimere şikayet geliyor Lütfen silme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
K.K bu kadar konuşmuyor kendini Mahvettin forumu ya sal abicim git dolaş hava al yazık.
Savunmuyorum ki Sen sürekli hakaret ediyorsun millete. Seni ilgilendirmiyor kim kime oy verir. Millete aktrol koyun gibi lafların var böyle mi tartışıyorsun hakaret ederek ?Sana yazık sen malum kişi savunmaya devam et.
Memleket partisi için %5 alamaz demişsin ama bence çok daha fazlasını alacakBeyler önümüze yıllardır aynı siyasetçileri ısıtıp ısıtıp koyuyorlar.
%5 Alamayacak adama sevda gütmeyin, benim de gönlüm inceden yana fakat olaylar farklı dönüyor...
Memleket partisi çok taze kırsalda daha adını duymayan insanlar var !
En azından bu iktidar kadrolarını dağıtalım oyunuzu 6 lı masaya verin.
Biliyorum biz çok çektik koalisyonlardan... Fakat başka çaremiz yok !
Kardeşim ben meclise girebileceğini düşünüyorum şahsen.Memleket partisi için %5 alamaz demişsin ama bence çok saha fazlasını alacak
Sanmıyorum. Muharrem inceyle 2-3 kez karşılaştım. 20 kişiden fazla dinleyici görmedim. Hepsi genç bu arada.Memleket partisi için %5 alamaz demişsin ama bence çok saha fazlasını alacak