İlk turda Kılıçdaroğlu'na vermeniz gerekiyor!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Az kaldı perma yiyeceksin devam et bu kafa ile hani engellemiştin delikanlı :D
Ekran Görüntüsü (31).png

Yaparım dostum tayip çok mu masum kemal ı sevmem akp tayibin yaptıklarını unutuyorsan bir şey diyemem tayip bizim için katildir hırsızdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

275px-%28Tansu_%C3%87iller%29_Rueda_de_prensa_de_Felipe_Gonz%C3%A1lez_y_la_primera_ministra_de_Turqu%C3%ADa._Pool_Moncloa._16_de_noviembre_de_1995_%28cropped%29.jpeg

Bu hainde hesap verecek tayibin yanında ayrılmıyor
Cimere şikayet geliyor :) Lütfen silme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Chp bağlantım yok bilmeden yorum yapma. Muhalefete muhaliflik yapmaya devam edin.
K.K bu kadar konuşmuyor kendini :D Mahvettin forumu ya sal abicim git dolaş hava al yazık.

CHP'yi karalayan arkadaşların merak ettiğim düşünceleri var. "Biz vallahi Apo'yu özledik" diyen Ahmet Kaya'nın mezarını Türkiye'ye getirmek isteyen Erdoğan'ı karalayan oldu mu hiç?

Son düzenleme:
Beyler önümüze yıllardır aynı siyasetçileri ısıtıp ısıtıp koyuyorlar.

%5 Alamayacak adama sevda gütmeyin, benim de gönlüm inceden yana fakat olaylar farklı dönüyor...
Memleket partisi çok taze kırsalda daha adını duymayan insanlar var !
En azından bu iktidar kadrolarını dağıtalım oyunuzu 6 lı masaya verin.
Biliyorum biz çok çektik koalisyonlardan... Fakat başka çaremiz yok !

%3-5’le şu anlık incenin gideri yok. Gaz pedal akımı yapmakla olmuyor bu işler. Adamlar yine kazanırsa %90 şeriat getirecekler. Bu arada Kemal dedemin ne sıkıntısını gördünüz anlamış değilim. Yandaş medya tutturmuş bi sgk olayı ondan başka bir şey anlatamıyor. Ülkenin ne durumda olduğu çok açık bir şekilde ortadayken; oyunuzun boşa gideceği partilere basmanın , şu anki hükümete basmaktan farkı neredeyse yok.

Beyler önümüze yıllardır aynı siyasetçileri ısıtıp ısıtıp koyuyorlar.

%5 Alamayacak adama sevda gütmeyin, benim de gönlüm inceden yana fakat olaylar farklı dönüyor...
Memleket partisi çok taze kırsalda daha adını duymayan insanlar var !
En azından bu iktidar kadrolarını dağıtalım oyunuzu 6 lı masaya verin.
Biliyorum biz çok çektik koalisyonlardan... Fakat başka çaremiz yok !
Memleket partisi için %5 alamaz demişsin ama bence çok daha fazlasını alacak :)

Son düzenleme:
Memleket partisi için %5 alamaz demişsin ama bence çok saha fazlasını alacak :)
Sanmıyorum. Muharrem inceyle 2-3 kez karşılaştım. 20 kişiden fazla dinleyici görmedim. Hepsi genç bu arada.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,654
Üyeler
174,210
Son üye
Tayfunx12
Geri