- Konu Sahibi Konu Sahibi
2. tur ince yokİncee
Mesaj otomatik birleştirildi:
boş değil gerçekleri diyorum burada.boş muhabbet yapmışsın insanları kışkırtma burda
2. tur ince yokİncee
boş değil gerçekleri diyorum burada.boş muhabbet yapmışsın insanları kışkırtma burda
Malum parti dediğiniz partiyi savunmadım veya adam hırsızlık yapmış sahtekarlık yapmış vs.vs. de demedim. Aynı şeyin Laciverti olduğunu görmeyen varsa çok at gözlüğü ile olaya bakıp sadece koltuğun değişmesini isteyen bir kişidir benim görüşümde.Neden verilmesin ki ?
Hırsızlık mı yapmış, sahtekar mı, yüz kızartıcı suç mu işlemiş, ülke insanına hakaret mi etmiş, aşağılamış mı, menfaat mi temin etmiş, çoluğunu çocuğunu haksız şekilde trilyoner mi yapmış, zenginliğine zenginlik mi katmış, hukuk, adalet hiçbir şeydir, gerek yoktur mu demiş, Atatürk ilke ve devrimlerine ters mi düşmüş, teröristlerle işbirliği mi yapmış, cemaatleri mi beslemiş,bugün öyle yarın böyle mi demiş, ülkenin altını mı oymuş da ona vermem de vermem diyorsunuz ?
Allah aşkına malum parti iktidar olursa şeriat gelir o zaman kızlar okul okuma yasağı gelirse hiç şaşırma.
6+2'lik masayı desteklemeyen herkes malum partili mi oluyor? Trajikomik..akp destkelemeye devam edin vermem diyenlerin çoğunluğu oy kullanamıyor...
Alıır. İlk turda geçer yüzde elliyi ne demek yok?2. tur ince yok
seçim yapıldı da bizim mi haberimiz yok?2. tur ince yok
boş değil gerçekleri diyorum burada.
Nereden biliyorsunuz rüyaya mı yattınız? biraz etrafınıza bakınıp apaçık ortada duran çareyi görseniz 2. Tura çok net kalabilecek bir isim.2. tur ince yok
alamaz ince farkında 2. tur akp vs chp var çünkü.Alıır. İlk turda geçer yüzde elliyi ne demek yok?
peki seçimde kime vereceksin özellikle 2. turda.Malum parti dediğiniz partiyi savunmadım veya adam hırsızlık yapmış sahtekarlık yapmış vs.vs. de demedim. Aynı şeyin Laciverti olduğunu görmeyen varsa çok at gözlüğü ile olaya bakıp sadece koltuğun değişmesini isteyen bir kişidir benim görüşümde.
Benim amacım ve bakış açım temelinde koltuğun değişmesi değil. O koltuğa hak edenin, o koltuğun hakkını verenin geçmesi. Aksi taktirde ikisi de dediğim gibi temelde aynı birbirinin laciverti değişen bir şey olmaz. Biyerden kazanlım derken başka bir yerden verecez. Anlatmak istediğimi umarım anlamışsınızdır.
Çare belliyken hele yol da yakınken düşünce yapınızı değiştirip çareyi görün derim.
Ki konuya mesaj yazan tüm arkadaşlar da sanırım bana hak veriyor ki "boş, okunmaya değmez bir konu" yazmışlar.
6+2'lik masayı desteklemeyen herkes malum partili mi oluyor? Trajikomik..
Komik. İnce günde 20 miting yapsa bile kalamaz. Bunu kendisi bile bilip uzun vadeye oynuyor.Nereden biliyorsunuz rüyaya mı yattınız? biraz etrafınıza bakınıp apaçık ortada duran çareyi görseniz 2. Tura çok net kalabilecek bir isim.
Senin kendine saygın yok kime saygın olsun ergen. Git önce saygıyı öğren de gel sanaldan gelmiş defol git diyor ckdmxkks. Daha bir kişinin düşüncesine tahammül edemiyor siz mi ülkeyi medenileştireceksinizŞu anlık evet ondan sonra ağlamayın şeriat geldi diye.
2. tur hangisine vereceksin?
akpli olana saygım yok benim defol git canımı sıkma aktroll seni.
alamaz ince farkında 2. tur akp vs chp var çünkü.
peki seçimde kime vereceksin özellikle 2. turda.
Zaten herkes objektif bir şekilde adamı dinlese projelerine baksa en iyi adayın o olduğunu anlar. Ancak bizim milletimizin kafasında 2 adet parti var 3. Bir partiyi kaldıramıyor bizim millet. Bizim millete göre sadece 2 parti var ve bir 3.'sü olamaz. Ne yaparsa yapsın.Komik. İnce günde 20 miting yapsa bile kalamaz. Bunu kendisi bile bilip uzun vadeye oynuyor.