Neler Yeni

İlk turda Kılıçdaroğlu'na vermeniz gerekiyor!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Neden verilmesin ki ?

Hırsızlık mı yapmış, sahtekar mı, yüz kızartıcı suç mu işlemiş, ülke insanına hakaret mi etmiş, aşağılamış mı, menfaat mi temin etmiş, çoluğunu çocuğunu haksız şekilde trilyoner mi yapmış, zenginliğine zenginlik mi katmış, hukuk, adalet hiçbir şeydir, gerek yoktur mu demiş, Atatürk ilke ve devrimlerine ters mi düşmüş, teröristlerle işbirliği mi yapmış, cemaatleri mi beslemiş,bugün öyle yarın böyle mi demiş, ülkenin altını mı oymuş da ona vermem de vermem diyorsunuz ?

Allah aşkına malum parti iktidar olursa şeriat gelir o zaman kızlar okul okuma yasağı gelirse hiç şaşırma. :)
Malum parti dediğiniz partiyi savunmadım veya adam hırsızlık yapmış sahtekarlık yapmış vs.vs. de demedim. Aynı şeyin Laciverti olduğunu görmeyen varsa çok at gözlüğü ile olaya bakıp sadece koltuğun değişmesini isteyen bir kişidir benim görüşümde.
Benim amacım ve bakış açım temelinde koltuğun değişmesi değil. O koltuğa hak edenin, o koltuğun hakkını verenin geçmesi. Aksi taktirde ikisi de dediğim gibi temelde aynı birbirinin laciverti değişen bir şey olmaz. Biyerden kazanlım derken başka bir yerden verecez. Anlatmak istediğimi umarım anlamışsınızdır.
Çare belliyken hele yol da yakınken düşünce yapınızı değiştirip çareyi görün derim.
Ki konuya mesaj yazan tüm arkadaşlar da sanırım bana hak veriyor ki "boş, okunmaya değmez bir konu" yazmışlar.

akp destkelemeye devam edin vermem diyenlerin çoğunluğu oy kullanamıyor...
6+2'lik masayı desteklemeyen herkes malum partili mi oluyor? Trajikomik..

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Alıır. İlk turda geçer yüzde elliyi ne demek yok?
alamaz ince farkında 2. tur akp vs chp var çünkü.
Malum parti dediğiniz partiyi savunmadım veya adam hırsızlık yapmış sahtekarlık yapmış vs.vs. de demedim. Aynı şeyin Laciverti olduğunu görmeyen varsa çok at gözlüğü ile olaya bakıp sadece koltuğun değişmesini isteyen bir kişidir benim görüşümde.
Benim amacım ve bakış açım temelinde koltuğun değişmesi değil. O koltuğa hak edenin, o koltuğun hakkını verenin geçmesi. Aksi taktirde ikisi de dediğim gibi temelde aynı birbirinin laciverti değişen bir şey olmaz. Biyerden kazanlım derken başka bir yerden verecez. Anlatmak istediğimi umarım anlamışsınızdır.
Çare belliyken hele yol da yakınken düşünce yapınızı değiştirip çareyi görün derim.
Ki konuya mesaj yazan tüm arkadaşlar da sanırım bana hak veriyor ki "boş, okunmaya değmez bir konu" yazmışlar.

6+2'lik masayı desteklemeyen herkes malum partili mi oluyor? Trajikomik..
peki seçimde kime vereceksin özellikle 2. turda.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Daha seçim yarışı başlamamış hiçbir şey oluşmamış yapılan muhabbete bak. Sonra diyor ki boş değil gerçekler. Ülkemizin insanlarının şu dümdüz düşünmeleri gerçekten Türkiye'yi çok yıpratıyor çok.

Megan

80+ Silver
Şu anlık evet ondan sonra ağlamayın şeriat geldi diye.
2. tur hangisine vereceksin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

akpli olana saygım yok benim defol git canımı sıkma aktroll seni.
Senin kendine saygın yok kime saygın olsun ergen. Git önce saygıyı öğren de gel sanaldan gelmiş defol git diyor ckdmxkks. Daha bir kişinin düşüncesine tahammül edemiyor siz mi ülkeyi medenileştireceksiniz

Golf 4 R32

80+ Silver
Kılıçdaroğlu dediğin adam bunamış artık konuşmayı beceremiyor. Başa geçerse her ülkeye abi diyecek ve bu uzun vadede Türkiye için kötü sonuçlar getirir.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
598931-2139622562.jpg

images

images

Chpkk işbirliği yapıyor cahil insanlar bunları görmüyor ne var ne yok chpkk diyorlar
chp izin vermiş

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
alamaz ince farkında 2. tur akp vs chp var çünkü.

peki seçimde kime vereceksin özellikle 2. turda.
Komik. İnce günde 20 miting yapsa bile kalamaz. Bunu kendisi bile bilip uzun vadeye oynuyor.
Zaten herkes objektif bir şekilde adamı dinlese projelerine baksa en iyi adayın o olduğunu anlar. Ancak bizim milletimizin kafasında 2 adet parti var 3. Bir partiyi kaldıramıyor bizim millet. Bizim millete göre sadece 2 parti var ve bir 3.'sü olamaz. Ne yaparsa yapsın.
Gerçi o projeler o konuşmalar daha hiçbir adayda yok. Orası da ayrı konu ancak biz isim seviyoruz projeler veya yapacağı işler kimin umrunda ki? Biri gitsin de yerine kim gelirse gelsin...

@Carl-S 2. Tura Kalırsa ve dediğiniz 2 parti çıkarsa en hayırlısı olana oy vereceğim ancak bende diyorum ki aslında gerekli adımları atarsak 2. Tura o 2 partiyi bırakmayabiliriz bile.. Ancak

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,522
İsim
ArtiAnius
CHP tek adamla yönetilmiyor demek he aahsiwhsjdhsjsh komikti bak şimdi bir yazı atıyorum oku

Burda 632 oy yani delegelerin yarısi geçilmiş kurultay şart

Partideki 3 kişi delegeleri arayıp imzaları geri çektirdi sen neyden bahsediyorsun ya 😂 boş konu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom